to ja [FenikS] & BlackLatteCoffee [Amigos] & gremlinek [SPZ] & dell1983 [FenikS] & Kartofel [C E] vs. Thanos ~ 174501.3%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Kto by się spodziewał... A takie ładne konto było. Drogie, amerykańskie.
-
Gratulacje są w pierwszym poście. Popełniłem błąd drugi raz go nie popełnię.
Miałem takie prawo i z niego skorzystałem, mając 24h na wstawienie raportu, trudno jest nie zdążyć, a rozliczenie acs nie ma tu nic do tego. Cieszcie się swoją chwilą chwały.
Co do bana:
Bladeripper Returns napisał(a):
Gratuluje widzy na temat zaszłości pomiędzy kontami, jeżeli Riphagen się na nim pushował ewentualnie było to jego konto, to zawiniła tylko i wyłącznie moja nie wiedza na ten temat. Kto chce ten uwierzy kto nie to nie.
40 x ST - 274247.86%
SOLO - 20927.25%
ACS - 114710.17%
Życzeń na ogame 3840 -
gratulacje wlotu Panowie !
troszeczkę Was opóźniłem nieświadomie, ale jak widać wszystko dobrze (jak dla kogo) się skończyło.
pozostaje życzyć SZO Thanosowi
do następnego STejka -
Dzięki Panowie za wspólny lot i za uczestnictwo w takim steku Mam nadzieję że jeszcze nie raz polecimy takim składem
Thanos to że miałeś prawo wstawić to rw to jedno a że to zrobiłeś i nie wycofałeś po prośbie Gremlinka to już było po złości Widać jeszcze nie pogodziłeś się z porażką
Patrząc z innej strony to nie dziwię się Tobie - portfel pusty a nawet długo nie pograłeś -
Pracy to starcie napewno wymagało i wytrwałości, ale cel zrealizowaliscie, oby więcej takich lotów. Dla nie ktorych zysk dla innych utarcie nosa, badz co badz napewno agresorzy ustasfakcjonowani. Obronca z doku wyciagnie sporo, a sportowa nienawisc jest to odbudowa bedzie. Gratuluje
-
Panowie gratulacjie wkoncu to konto ubite... mogę tylko napisać ze niósł wilk razy kilka .....
trochę z tym wklejaniem raportu i wychodzeniem ze soja dość dziwne zachowanie... -
Graty wlotu, obrońcy szo, pozdro Angelo, pozdro Ewelina
-
Wszystko fajnie pieknie zysk %
Ale kim jest Ewelina???
Uni Taurus [ON] -
[ciach]
agresorom jeszcze raz graty, obrońcy zasłużonego urlopu
Moderator Neferet:
Offtop -
Temat przeczyszczony
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Bladeripper Returns napisał(a):
jeżeliTAK Riphagen się na nim pushowałewentualnieEWIDENTNIE było to jego konto, to zawiniła tylko i wyłącznie moja nie wiedza natentemat "legalnego" PUSHU
-
A po co była ta czystka w postach?
Każdy ma prawo się wypowiedzieć jak chce. Cham zawsze będzie chamem i może mieć swoje zdanie, jak ten co jest w dupkę uprzejmy !
Gratuluję Agresorom, a obrońcy SZO zmień nick i PUSZUJ się dalej i napisz że nie miałeś pojęcia i jeszcze dowal że konto kupiłeś .... i pomyśleć że taki SZACHRAJ jeszcze zostanie odblokowany. . . masakra.
Moderator Neferet:
Wulgaryzm oraz upominam za prowokacje -
Gremlinek. napisał(a):
Matek85 napisał(a):
Ładnie Wam to wyszło, nie ma to tamto gratki
Sojusznikowi odbudowy i dalszej chęci gry!
Agresorów zapraszam następnym razem do siebie na "kawkę" - no o ile zachce mi się znowu klikać bo jak na razie na urlopie przyjemnie
Uni 20 - OFF
Taurus - OFF -
Gratulację dla agresorów za zgraną akcję, dla obrońcy chęci do gry po przerwie i SzO.
Moją decyzją Pawelt został wykluczony z lotu na Thanosa - jego dostępność w nocy jest mocno ograniczona, a jak sami widzicie nie mogliśmy dorwać gościa przez 2 tygodnie. Pawelt nie wiedział nic o akcji - dlatego Parówa dostał złoma. Pawelt oczywiście dowiedział się po złomie, że to konto było potrzebne do złomowania Thanosa. Dołożył się do odbudowy i dlatego również jego pozdrawiamy.
Kto na gra na tym koncie Latte? Przecież to Twoje konto, nie dopilnowałeś i parówka dostało złoma. Latałeś nim w acs na S&D, teraz zostało poświęcone na tego złoma. Dowodów nie mam 100% bo jesteś za bardzo sprytnym graczem. Przynajmniej jest ciekawie, chociaż nie uczciwie. -
Atakującym bardzo mocno gratuluje, cieszy oczko zysk,akcja i w ogóle finał.
Przetapiajcie i rozwalajcie
A obrońcy - Spottles / Bladeripper / Thanos ??? Czy jakoś tam bo trudno ocenić ileż tych kont było...Myślę, że nie odbudowy a szybkiego zakupu nowej zabawki
Każdy ma coś za uszami, ale Ty to zdecydowanie zamiast kupować konta, powinieneś tym hajsem wspierać WOŚP, tam byłby chociaż pożytek.
Ucieczka z sojuszu to nic nowego, taki styl co nie
Na u68 już widać jak puchniesz w 3dni o 6kk - zapewne długo odkładałeś
Czekamy na kolejną Twoją powtórkę w stylu Buy ---> Destroy ---> Disappear
Pozdro dla wszystkich, a szczególnie Templars_1 U68
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3