Raynevan [ZLY SEN] & cybul27 [TEREFERE] & Akcelerator [SWISTAKI] & maratonczyk [DELETE] & Zagadka_Oddam [PSL] vs. NWO ~ 37765.66%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Raynevan [ZLY SEN] & cybul27 [TEREFERE] & Akcelerator [SWISTAKI] & maratonczyk [DELETE] & Zagadka_Oddam [PSL] vs. NWO ~ 37765.66%

Na początek pozdrowienia

Akcelerator napisał(a):

Podziękowania współtowarzyszom za lot. Emocje były jak na grzybach czyli ogromne :D
    pozdrawiam serdecznie wszystkie świstaki, znajomych i nieznajomych.
    To był ciekawy dzień! :)

Zagadka napisał(a):

Pozdrawiam wszystkich uczestników lotu, tych z RW oraz discorda i sojusz PSL :)

Żona rolnika napisał(a):

Lucky mendo to dla Ciebie wracaj

Raynevan napisał(a):

A ode mnie podziękowania za lot i zabawę na Discord oraz to, ze ten lot uświadomił ile jest [ciach] w topce

Jabol1987 napisał(a):

Specjalne pozdrowienia dla Soja wszystkich co byli na Disco, tych co lecieli za 1 i 2 razem ;P oczywiście dla Żony Rolnika i Lucek to dla Ciebie jak kolwiek by to durna akcja nie była

No dobra teraz kilka słów wstepu

Jak wiecie nad ranem NWO postanowił zakończyć grę złomując nieświadomego Lucka mając go w buddy i wiedzac że nie zrobił FSa - ale nadtym się już nie rozwodźmy o tym było w watku:
    board.pl.ogame.gameforge.com/i…-NFZ-30416-86-TOP-1-SOLO/

Skoro NWO napisał że stoi stwierdziłem że trzeba go zezłomować i oddać złom Luckowi

zaczęło się żmudne zbieranie ekipy które trwało dość długo

wylecieliśmy

jednak komuś się coś pomyliło i tak wysłał flote że nie mogliśmy się zgrac.... - dla grzeczności nie powiem kto to ale urwe głowę

no to powrót rozsyłanie DEU i zbieranie nowej ekipy (2 osoby nie miały już czasu)

W końcu po kilku h znowu lot dogrywanie recków itp

Nagle NWO pisze wiadomość - że jeżeli ja lecę on się poderwie - nie wiedzieć czemu ma jakąś do mnie awersję mimo że nigdy nie pisaliśmy oprócz porannej wymiany wiadomości gdy pocisnąłem mu za złom na koledze.

Stwierdził że nie bedę brał udziału "bo nie zasługuje na dni chwały"

Ja nie wiem jaka chwała jest w stojącego gościa który daje się zezłomowac ale ok :D - więc troche Cię oszukałem i mam "chwałę wrzucając to RW - z resztą musze Ci podziekować że nie leciałem bo wyszedłem na tym niestety najlepiej o czym zaraz

No więc na szybko udało się doczepić Zagadkę przez co niestety moje recki wlatywały już przed starciem :(

No więc wlot i zbieranie recków i co sie okazało - dużą część złomu (około 40%) ktoś podjebał - nie wiemy kto bo prakltycznie wszystkie top floty leciały w tym starciu i przedstawiciele wszystkich najwiekszych sojuszu brali w tym udział

A WIĘC OGŁASZAM

TO BYŁ LOT ZEBY ODDAĆ ZŁOM LUCKOWI ZNAJDZIEMY WAS PO PRZYROSTACH I OBIECUJE ŻE DORWIEMY I ZEZŁOMUJEMY I BEDZIEMY TAK DŁUGO GNĘBIĆ AŻ SAMI NIE ZREZYGNUJECIE Z GRY

więc grzecznie prosże o oddanie kradzionego złomu do Lucka bo i tak bedziemy wiedzieć kto to ukradł

A wniosek jest smutny duża część Ogamewoge społeczeństwa to szmaty bez zasad

W poniższym starciu nie zawarłem zbiórki złomu

całość starcia jest ponad 1kkk do przodu

No i poniżej starcie bach

Dnia 30-06-2019 19:34:05 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Raynevan [ZLY SEN]

Mały transporter 1.676
    Lekki myśliwiec 137.026
    Krążownik 19.865
    Pancernik 9.982

Agresor cybul27 [TEREFERE]

Pancernik 11.140
    Okręt wojenny 3.953
    Krążownik 6.222

Agresor Akcelerator [SWISTAKI]

Mały transporter 9.510
    Lekki myśliwiec 59.930
    Ciężki myśliwiec 393
    Okręt wojenny 8.000
    Pancernik 4.411
    Krążownik 12.528

Agresor maratonczyk [DELETE]

Mały transporter 4.708
    Lekki myśliwiec 71.531
    Pancernik 2.348
    Ciężki myśliwiec 99
    Krążownik 15.930
    Okręt wojenny 4.664

Agresor Zagadka_Oddam [PSL]

Lekki myśliwiec 46.939
    Mały transporter 21.588
    Krążownik 5.323
    Okręt wojenny 3.383
    Pancernik 2.719

Obrońca NWO

Mały transporter 15.877
    Duży transporter 1.564
    Lekki myśliwiec 129.517
    Krążownik 7.165
    Okręt wojenny 21.029
    Statek kolonizacyjny 11
    Recykler 29.227
    Sonda szpiegowska 316
    Pancernik 19.079

Po bitwie...

Agresor Raynevan [ZLY SEN]

Mały transporter 957 ( -719 )
    Lekki myśliwiec 76.362 ( -60.664 )
    Krążownik 17.317 ( -2.548 )
    Pancernik 9.974 ( -8 )

Agresor cybul27 [TEREFERE]

Pancernik 11.130 ( -10 )
    Okręt wojenny 3.891 ( -62 )
    Krążownik 5.318 ( -904 )

Agresor Akcelerator [SWISTAKI]

Mały transporter 5.382 ( -4.128 )
    Lekki myśliwiec 33.437 ( -26.493 )
    Ciężki myśliwiec 239 ( -154 )
    Okręt wojenny 7.897 ( -103 )
    Pancernik 4.399 ( -12 )
    Krążownik 10.737 ( -1.791 )

Agresor maratonczyk [DELETE]

Mały transporter 2.642 ( -2.066 )
    Lekki myśliwiec 39.662 ( -31.869 )
    Pancernik 2.344 ( -4 )
    Ciężki myśliwiec 65 ( -34 )
    Krążownik 13.804 ( -2.126 )
    Okręt wojenny 4.610 ( -54 )

Agresor Zagadka_Oddam [PSL]

Lekki myśliwiec 26.119 ( -20.820 )
    Mały transporter 12.150 ( -9.438 )
    Krążownik 4.656 ( -667 )
    Okręt wojenny 3.351 ( -32 )
    Pancernik 2.715 ( -4 )

Obrońca NWO

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    157.126.257 Metalu, 157.126.259 Kryształu i 12 Deuteru

Agresor stracił łącznie 878.002.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 4.218.426.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 2.408.453.600 metalu i 1.368.112.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 314.252.528 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -469.396.743
    Kryształ: -77.710.741
    Deuter: -16.641.988
    agresor stracił łącznie 563.749.472 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.541.170.257
    Kryształ: -1.632.429.259
    Deuter: -359.079.012
    obrońca stracił łącznie 4.532.678.528 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.0

//obraza
    //Miikuu

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez jabol1987 ().

• Jeszcze patrząc po tych koperkowych aferach to złom pewnie sami zebrali i mówią że nie zebrali <- nie udowodnisz... Z resztą co się dziwicie jak psujecie całą akcje że ktoś Wam coś podebrał ? znacie się w ilu 15-25 osób śmietankowo na każdym uni ? Graczy jest na sv dużo więcej i nie obchodzą ich wasze "zbiórki" na odbudowę, ba 9/10 graczy nie czyta nawet tego forum, a Wy tam komuś grozicie. 20-30 słabszych graczy TOP 400 zobaczy PZ wyśle recki i zabierze parę k surówki, pz znika, a założę się że leciało tam miliardy recków w tym czasie. Następnym razem, bo przy Was na pewno taki się odbędzie, jak chcecie być tacy fajni to zróbcie to porządnie bo jak chodzi o wyliczenie ataku to co do sekundy policzycie, a jak o zebranie złomu dla "kolegi" to pomyliło Wam się o 40 % i zajeło 4x więcej czasu niż było na to potrzeba Ż E N A D A. Chociaż w sumie to się tak zastanawiał czemu ten złom nie czekał tam 72 h w końcu to dla "kolegi na odbudowę" ... ? <-sarkazm jakby ktoś nie skumał. Szo Lucky, jeśli wrócisz to pamiętaj że "wiszę" Ci jeszcze 3 gwiazdki ;)
  • Hehe czytam to i smias mi sie chce flota stoi i wy reckow nie ustawiliscie zal daliscie dupy ze masakra fak jak bym cos zebral to bym luckowi nie wyslal powod czlowiek mu oferuje paliwo sprzedaje mu a on za2dni leci na kogos kto pisze mu ze bedzie mu paliwko sprzedawac... Taki gracz... Gratuluje osobie co zebrala zlom przetapiaj tak zeby niktnie wiedzial a da sie
  • Wypadało by się wpisać. Dziękuję wszystkim farmom za to że utrzymywały moje stateczki. Farmienie i zdejmowanie satelit dawało mi ostatnio prawie, że więcej przyjemności niż latanie na bfsy. Ale jak patrze jakie lamy mnie zezłomowały to trochę żałuje że Bociek się nie odezwał kiedy pisałem do niego że lecą, bo wtedy podstawił by się u mnie, kliknąłbym 400 k ldl i rozwalił 5 flot dwoma kilknieciami. Dawno nie widziałem takich noobow. Po co wy wogóle gracie. Nie lepiej kupić sobie bota i trzeba gruche kiedy to wchodzicie na kolejny szczebel drabinki w statystykach. Przecież wy nigdy nie nauczycie się kontry na recki, wyliczyć stacjonuj czy głupiego lustra. Czasy ogarnietych graczy mineły, zostały farmy z top 1000 z przed 10 lat które finansuja gameforge za patrzenie w monitor i masowanie sobie jaj. Kończe przygode z tą grą po raz 3 albo 5 już nie pamiętam mam nadzieje że bedzie to ostatni raz.
    ps. Mam nadzieje że wszyscy fajnie sie bawili farmiąc mnie z 2 kkk sury kto pierwszy ten lepszy:)

BEZ ODBIORU!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez nwo11 ().

• Mining napisał(a):

Jeszcze patrząc po tych koperkowych aferach to złom pewnie sami zebrali i mówią że nie zebrali <- nie udowodnisz... Z resztą co się dziwicie jak psujecie całą akcje że ktoś Wam coś podebrał ? znacie się w ilu 15-25 osób śmietankowo na każdym uni ? Graczy jest na sv dużo więcej i nie obchodzą ich wasze "zbiórki" na odbudowę, ba 9/10 graczy nie czyta nawet tego forum, a Wy tam komuś grozicie. 20-30 słabszych graczy TOP 400 zobaczy PZ wyśle recki i zabierze parę k surówki, pz znika, a założę się że leciało tam miliardy recków w tym czasie. Następnym razem, bo przy Was na pewno taki się odbędzie, jak chcecie być tacy fajni to zróbcie to porządnie bo jak chodzi o wyliczenie ataku to co do sekundy policzycie, a jak o zebranie złomu dla "kolegi" to pomyliło Wam się o 40 % i zajeło 4x więcej czasu niż było na to potrzeba Ż E N A D A. Chociaż w sumie to się tak zastanawiał czemu ten złom nie czekał tam 72 h w końcu to dla "kolegi na odbudowę" ... ? <-sarkazm jakby ktoś nie skumał. Szo Lucky, jeśli wrócisz to pamiętaj że "wiszę" Ci jeszcze 3 gwiazdki ;)

Farnah napisał(a):

Hehe czytam to i smias mi sie chce flota stoi i wy reckow nie ustawiliscie zal daliscie dupy ze masakra fak jak bym cos zebral to bym luckowi nie wyslal powod czlowiek mu oferuje paliwo sprzedaje mu a on za2dni leci na kogos kto pisze mu ze bedzie mu paliwko sprzedawac... Taki gracz... Gratuluje osobie co zebrala zlom przetapiaj tak zeby niktnie wiedzial a da sie

dobra napisze inaczej to może zrozumiecie skąd taka kijowa akcja bo wszyscy mądrzy ale do 19 jakoś nikt NWO nie trafił :) przecież to takie proste było

NWO napisał z rana do połowy Uni że jego flota stoi i jest do rozwalenia.

Mój FS wracał o godzinie 16.30 i nie wierzyłem że do tej pory nie zmontuje się jakaś ekipa żeby go rozwalić.

Ku mojemu zdziwieniu i co jakiś czas sprawdzaniu flota stała i stała - więc w wolnych chwilach rozpoczęło się montowanie ekipy - co w brew pozorom jak widać nie było łatwe skoro całe Uni wiedziało i jakoś nikt nie poleciał.

Nie tylko ja byłem na Fsie - a więc trzeba było czekać, część ludzi leciało też z daleka więc zgrać super hiper składnej akcji się nie dało - po prostu trzeba było aż ostatniej osobie wróci flota i lecieć jak najszybciej, żeby nie wyprzedzili nas inni bo wiem że kilka ekip się montowało.

Ja wiem ze akcja była śmieszna i może nieudolna, ale flota NWO stała cały dzień dlaczego inni nie polecieli? ja poleciałem zaraz jak tylko wróciła mi flota - a że inni przez 8h nie zdążyli a teraz się śmieją...

Co do złomu - znowu sytuacja jak wyżej - dużo recków było dograne na minutę po ale jak nie wiem czy dokładnie przeczytaliście NWO 15-20 min przed wlotem zażyczył sobie żebym nie był w ekipie wlatującej - więc przy załatwianiu kogoś kto jeszcze zdąży się dołączyć (był to Zagadka który nas poratował) - po jego dołączeniu lot opóźnił się o dobre 5 min przez recki się przestrzeliły - lepiej polecieć i dosłać recki niż cofać cała 5 nie?

I co do argumentu że leciało tam pół Uni z reckami - pewnie leciało ale nikt kto wysłał już po starciu nie miał szans zdążyć. Złom leżał niecałą godzinę. Większość graczy z turbo reckami któe są na tym uni albo w tym starciu albo była wyłączona urlopy bany itp. aż z ciekawości sprawdziłem - tylko 3 osoby z turbo reckami nie miały urlopu bana albo nie leciały z nami a uni z czego wiem że 2 nie było bo miały proponoway lot.

Więc nikt oprócz najbliższej okolicy kto puścił by recki po starciu by nie zdążył.

Więc jaki wniosek? Ktoś musiał informować kiedy lecimy kiedy wlecimy i ukradł złom - mimo że wiedział w jakim jest to celu ba może nawet leciał w tym starciu i dał znać kolegom.

I do tych osób były te moje "groźby" może słabe może nie chce żeby wiedzieli, z resztą część już mamy na celownikach i tyle. TO że jakiś sąsiad sobie zwinał kilka nawet k recków spoko norma - ale takie ilości to było nie możliwe.

A jak wspomniałem albo mogliśmy dogrywać recki i ryzykować że ktoś nam to sprzątnie albo lecieć - a umówmy się panowie i panie dograć 125k recków też nie było łatwo.

nwo11 napisał(a):

Wypadało by się wpisać. Dziękuję wszystkim farmom za to że utrzymywały moje stateczki. Farmienie i zdejmowanie satelit dawało mi ostatnio prawie, że więcej przyjemności niż latanie na bfsy. Ale jak patrze jakie lamy mnie zezłomowały to trochę żałuje że Bociek się nie odezwał kiedy pisałem do niego że lecą, bo wtedy podstawił by się u mnie, kliknąłbym 400 k ldl i rozwalił 5 flot dwoma kilknieciami. Dawno nie widziałem takich noobow. Po co wy wogóle gracie. Nie lepiej kupić sobie bota i trzeba gruche kiedy to wchodzicie na kolejny szczebel drabinki w statystykach. Przecież wy nigdy nie nauczycie się kontry na recki, wyliczyć stacjonuj czy głupiego lustra. Czasy ogarnietych graczy mineły, zostały farmy z top 1000 z przed 10 lat które finansuja gameforge za patrzenie w monitor i masowanie sobie jaj. Kończe przygode z tą grą po raz 3 albo 5 już nie pamiętam mam nadzieje że bedzie to ostatni raz.
    ps. Mam nadzieje że wszyscy fajnie sie bawili farmiąc mnie z 2 kkk sury kto pierwszy ten lepszy:)

BEZ ODBIORU!

Nie wiem jak skomentować nie znam Cię a szkoda bo jesteś mega graczem i masz skilla tego Ci odmówić nie można, mimo że bardzo nie podoba mi się to co zrobiłeś z Luckiem to życzę Ci powodzenia w realnym życiu i żebyś tu nie wracał bo Ogame to zło :)

Pozdrawiam
  • jabol1987 napisał(a):

dobra napisze inaczej to może zrozumiecie skąd taka kijowa akcja bo wszyscy mądrzy ale do 19 jakoś nikt NWO nie trafił przecież to takie proste było
    A myślisz że ile osób razem dało by radę patrząc z perspektywy normalnego gracza ? pewnie i 16 przeciętnych flot by na to nie wystarczyło także jak myślisz kto mógłby to rozwalić hmmm. Na pewno szaraczki takie jak my ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mining ().

• Myślę że top 30-50 w różnych konfiguracjach dako by radę z zyskiem wiec to daje sporo ekip

Przy kilku konfiguracjach nawet w 3 można było lecieć

Więc naprawdę trzeba było się spieszyć tym bardziej że dostawalismy info że ludzie się zbierają bo zapraszali do lotu
  • Jabol - po trzaśnieciu i pojawieniu się złomu, dało się podebrać turboreckami.
    A co do wyjaśnienia, dlaczego nikt NWO nie pojechał wcześniej:
    1. floty w różnych konfiguracjach były.
    2. dawały radę i to z zyskiem
    3. nie było pierdyliarda brakujących recków i to chyba wyjaśnia temat ;)
    "Dokądkolwiek lecę, jest piekło; sam piekłem jestem"

Solo: 3311% ACS: 6310% 83 ST
  • Mining napisał(a):

A złomik szlachetnie już luckiemu przygotowany do oddania ? , bo coś dalej urlop widzę ;)
    Już nie na urlopie - moi ludzie którzy zebrali oddadzą ja oddaje też całe swoje wydobycie z x czasu resztą robi co chce nikogo nie zmusze cel nasz był znany jednak skład tak się pozmienial ze lexieli tez ludzie ktorzy nie lecieli dla Lucka co oni zrobia z ich czescia ich sprawa ja zachecam do wsparcia ale broni do glowy nie przyloze;)

Jabol - po trzaśnieciu i pojawieniu się złomu, dało się podebrać turboreckami.
    A co do wyjaśnienia, dlaczego nikt NWO nie pojechał wcześniej:
    1. floty w różnych konfiguracjach były.
    2. dawały radę i to z zyskiem
    3. nie było pierdyliarda brakujących recków i to chyba wyjaśnia temat ;)
    jak pisałem wyżej oprócz lecących tutaj i grających czyli nie będących na urlopie albo banie tylko 3 osoby miały turbo A 2 z nich były na fsie więc to nie turbo podebraly
  • jabol1987 napisał(a):

Jabol - po trzaśnieciu i pojawieniu się złomu, dało się podebrać turboreckami.
    jak pisałem wyżej oprócz lecących tutaj i grających czyli nie będących na urlopie albo banie tylko 3 osoby miały turbo A 2 z nich były na fsie więc to nie turbo podebraly
    no to sie zgadza. to "co zagineło" znikło w pierwszej fazie - bo złom wciągało grubymi partiami ;). Turboreckami, można było zdążyć ewentualnie po metal ;)
    "Dokądkolwiek lecę, jest piekło; sam piekłem jestem"

Solo: 3311% ACS: 6310% 83 ST
  • zeby bylo jasne ja ze zlomu dostalem 400kk od sojusznikow, reszta wyparowala, ja sie prosil nie bede i koniec tematu. Szkoda tylko ze ekipa leciala a nie wszyscy mieli na tyle honoru zeby sie rozliczyc ale to juz sobie ludzie miedzy soba wyjasnia w grze, przynamniej wyszlo kto co ma w glowie i dla kogo najwazniejsze sa cyferki. Nie ma co drazyc tematu dalej :)
    A fructibus eorum cognoscetis eos

Darkstar napisał(a):

Ton wypowiedzi ten sam, arogancki, pełen pychy i pewności siebie, nawet śledztwo swoje robiłem i czytałem posty etc, to Ty xD
  • Wyjątkowo się z tobą zgadzam. Dlatego najuczciwsze rozwiązanie zwrot sury do GO po pokryciu strat. I nikt do nikogo nie ma pretensji. Jak już zmieniłeś kolejny raz zdanie i zostajesz jednak to przecież powoli możesz się sam odbudować. Korona z głowy nikomu nie spadnie. A udało się wam wszystkim po kolei doprowadzić do sytuacji gdzie jeden na drugiego wilkiem patrzy. Dla kilku miejsc wyżej w drabince? Warto było ten cały cyrk robić. No chyba że sura ze starcia na tobie jest odpowiednio zabezpieczona. A z NWO nadwyżkę szlag trafił... Wtedy nie pyklo faktycznie.
  • Lucky Gal napisał(a):

zeby bylo jasne ja ze zlomu dostalem 400kk od sojusznikow, reszta wyparowala, ja sie prosil nie bede i koniec tematu. Szkoda tylko ze ekipa leciala a nie wszyscy mieli na tyle honoru zeby sie rozliczyc ale to juz sobie ludzie miedzy soba wyjasnia w grze, przynamniej wyszlo kto co ma w glowie i dla kogo najwazniejsze sa cyferki. Nie ma co drazyc tematu dalej :)
    Reszta wyparowala - spojrz w staty na znajomych.

A WIĘC OGŁASZAM

TO BYŁ LOT ZEBY ODDAĆ ZŁOM LUCKOWI ZNAJDZIEMY WAS PO PRZYROSTACH I OBIECUJE ŻE DORWIEMY I ZEZŁOMUJEMY I BEDZIEMY TAK DŁUGO GNĘBIĆ AŻ SAMI NIE ZREZYGNUJECIE Z GRY

więc grzecznie prosże o oddanie kradzionego złomu do Lucka bo i tak bedziemy wiedzieć kto to ukradł - przeciez kumpli z sojuszu nie zezlomujesz

A wniosek jest smutny duża część Ogamewoge społeczeństwa to szmaty bez zasad - fakt jedna akcja a takie zeszmacenie.

W poniższym starciu nie zawarłem zbiórki złomu

całość starcia jest ponad 1kkk do przodu

agresor wygrał bitwę!

Jabol to kiedy zlomujesz kolezkow ? W statach widac kto !

Agresor przejął:
    157.126.257 Metalu, 157.126.259 Kryształu i 12 Deuteru

Agresor stracił łącznie 878.002.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 4.218.426.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 2.408.453.600 metalu i 1.368.112.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 314.252.528 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -469.396.743
    Kryształ: -77.710.741
    Deuter: -16.641.988
    agresor stracił łącznie 563.749.472 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.541.170.257
    Kryształ: -1.632.429.259
    Deuter: -359.079.012
    obrońca stracił łącznie 4.532.678.528 jednostek.

Hipokryzja (od gr. ὑπόκρισις hypokrisis, udawanie) – fałszywość, dwulicowość, obłuda[1]. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych. Udawanie serdeczności, szlachetności, religijności, zazwyczaj po to, by wprowadzić kogoś w błąd co do swych rzeczywistych intencji i czerpać z tego własne korzyści[2]. [/b]

To juz nawet nie jest smieszne tylko zalosne!!!

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Aniolek ().

• Aniołek trollu i zgshsja!?! Nie waz się pluc na elitę tego uni. Bo Ci wojnę wypowiedza albo co gorsza zjada wszystkie planety z obrony i satelit nawet gdy ich nie posiadasz. Starcia oba czyste jak ta lala. @Art na wakacjach @smoki też chyba w jakichś Egiptach, a nasz GO na kursie obsługi liczydła i dodawania w slupkach jeszcze.
    Szkoda nerwów, pewne rzeczy są tu oczywiste, ale przecież zaraz Ci napisze ktoś pokaż dowody ;]