DARK [ZLY SEN] & Spiochowaty [ZLY SEN] vs. TukanLSD [LHiP] ~ 437.45%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• DARK [ZLY SEN] & Spiochowaty [ZLY SEN] vs. TukanLSD [LHiP] ~ 437.45%

Na wstępie chciałbym podziękować wspaniałej ekipie ZŁY SEN,która po upadku podesłała paczki i mogłem szybciej wrócić do zabawy złomowania.
    Gra z wami to czysta przyjemność i dla takiej ekipy warto się bawić w ten nałóg.
    Dwa dni odbudowy i postanowiłem przy kawie poskanować,czego rezultatem było znalezienie tej floty.
    Szybkie info do soja,momentalny start i mimo delikatnych obaw po ostatniej wpadce postanowiliśmy grać jak graliśmy,czyli bawić się złomowaniem.
    Lot szybki,zachowanie ostrożności i tym razem weszło,bedzie na kolejne odbudowywanie floty.
    Pozdrawiam całą ekipe ZŁY SEN i wszystkich tych co grają tu dla frajdy,nie patrząc na upadki i wzloty,lecimy dalej:

Dnia 22-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor DARK [ZLY SEN]

Okręt wojenny 824
    Pancernik 350

Agresor Spiochowaty [ZLY SEN]

Okręt wojenny 807
    Pancernik 9
    Niszczyciel 97

Obrońca TukanLSD [LHiP]

Mały transporter 1.071
    Duży transporter 613
    Lekki myśliwiec 3.859
    Ciężki myśliwiec 45
    Krążownik 1.121
    Recykler 242
    Sonda szpiegowska 408

Po bitwie...

Agresor DARK [ZLY SEN]

Okręt wojenny 821 ( -3 )
    Pancernik 350 ( -0 )

Agresor Spiochowaty [ZLY SEN]

Okręt wojenny 803 ( -4 )
    Pancernik 9 ( -0 )
    Niszczyciel 97 ( -0 )

Obrońca TukanLSD [LHiP]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    1.352.983 Metalu, 839.015 Kryształu i 1.866.952 Deuteru

Agresor stracił łącznie 420.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 64.799.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 29.975.400 metalu i 13.769.700 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 4.058.950 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 31.013.383
    Kryształ: 14.503.715
    Deuter: 1.866.952
    agresor zyskał łącznie 47.384.050 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -43.859.983
    Kryształ: -20.405.015
    Deuter: -4.592.952
    obrońca stracił łącznie 68.857.950 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.0
    Gram tylko z sympatii do tej gry.
    Satysfakcja z gry,to STeki.
    Relaks w wolnej chwili przy zimnym browarku.
  • Komu śmierdzi niech śmierdzi,każdy ma swoje zdanie,ja opisałem jak było.
    Ktoś w coś wątpi,proszę pisać do GO,ja osobiście nic nie wiem na temat konta Tukan,a skoro było do kupienia,to deko straci na wartosci,bo my wbiliśmy teraz i komuś deko popsuły się szyki,ale taka strata to nie strata.
    Tukanowi życze czego on sam sobie chce,mnie to nie interesuje,bawię się dalej.
    Pozdrawiam i mykam do zajęć domowych,poczytam ewentualne wpisy jak bedę wolniejszy.
    Miłego dnia.

podglaznik napisał(a):

2. Złom leżał niecałe 5min po starciu (sami napisaliście że to był szybki lot, poza tym kto dogrywa recki przy tak małej flocie?)

Nie oceniam, ale to starcie mi śmierdzi.
    co do złomu,recki posłałem od razu po skanie,to już nauczka przy wtopie wojennej,bo tam nic nie pozbierałem,a jakbym zgrał recki to odzyskał bym połowe na SZO,wnioski wyciągnięte,ale szczerze nie zawsze na to zwracam uwage,ale tym razem wyszło prawie idealnie,bo jakby tuskan się pojawił,to zapewne złom też by był u obrońcy,bo 5 minut to dużo na wywioslowanie złomu ,majac dopalacze czy anty,bo na planecie miał surowce pod bunkrem

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Śpiochowaty ().

• Śpiochowaty napisał(a):

Komu śmierdzi niech śmierdzi,każdy ma swoje zdanie,ja opisałem jak było.
    Ktoś w coś wątpi,proszę pisać do GO,ja osobiście nic nie wiem na temat konta Tukan,a skoro było do kupienia,to deko straci na wartosci,bo my wbiliśmy teraz i komuś deko popsuły się szyki,ale taka strata to nie strata.
    Tukanowi życze czego on sam sobie chce,mnie to nie interesuje,bawię się dalej.
    Pozdrawiam i mykam do zajęć domowych,poczytam ewentualne wpisy jak bedę wolniejszy.
    Miłego dnia.

podglaznik napisał(a):

2. Złom leżał niecałe 5min po starciu (sami napisaliście że to był szybki lot, poza tym kto dogrywa recki przy tak małej flocie?)

Nie oceniam, ale to starcie mi śmierdzi.
    co do złomu,recki posłałem od razu po skanie,to już nauczka przy wtopie wojennej,bo tam nic nie pozbierałem,a jakbym zgrał recki to odzyskał bym połowe na SZO,wnioski wyciągnięte,ale szczerze nie zawsze na to zwracam uwage,ale tym razem wyszło prawie idealnie,bo jakby tuskan się pojawił,to zapewne złom też by był u obrońcy,bo 5 minut to dużo na wywioslowanie złomu ,majac dopalacze czy anty,bo na planecie miał surowce pod bunkrem
    Dlatego pisze że opis starcia nie zgadza mi się z rzeczywistością. Piszesz że był to szybki lot a skoro recki dograne to znaczy że z atakiem zwlekaliście i to mocno ot taką nieścisłość wytknąłem. Czy starcie było czyste? Nie wiem, nie oceniam nikogo bez dowodów, a jeśli chodzi o czystość starć to nawet GO się czasem myli.
  • Szkoda sojusznika

Nick Oddam mial jakiś czas, ale z tego co mi wiadomo nie doszło finalnie do żadnego przekazania !

Jak było naprawdę tylko GO jeden wie :D
    Osiągnięcia OGAME(PL):
    U-17 top300 [OFF]
    U-65 top120 [OFF]
    U-DRACO top316 [OFF]
    U-ELEKTRA top59 [OFF]
    U-HYDRA top29 [OFF]
    U-IO top98 [OFF]
    U-KASSIOPEIA top85 [OFF]
    U-ORION top 170 [ON]
    U-PEGASUS top 120 [OFF]
    U-QUANTUM top 126 [OFF]
    U-Europa TOP [OFF]
    U-Umbra TOP 42 [ON[
    Aktualizacja: 06.02.2021 8:00
  • czy komuś to się podoba czy nie,gram nadal,odbudowa trwa,a ten dodatek z ACS deko przyśpieszy budowe zabawek
    nie wiem ile jeszcze bede grał,bo roboty full,ale na razie nie koncze,nawet jeśli kiedyś znowu poniosę porażkę :)
    pozdro znajomi,może kiedyś stworzymy własny nowy sojusz na jakimś nowym uni,ale to chyba dopiero na zimę
    przetapiam,a obrońcy SZO,może kiedyś znowu coś sie przyfarmi lub wtopi,bo to różnie bywa :P