Witam wszytskich, temat pewnie znany i wielokrotnie wałkowany, ale chce gdzies zalozyc temat w ktorym wypowie sie szanowna administracja bo to juz przestaje byc smieszne... 50us w lewo i 50us w prawo i nie ma szans zeby nie znalesc bota, goscie farmia na potege przez 200 us nawet 24/7 i dlaczego nic sie z tym nie robi? gdzie jest @Art ? to nie jest temat sprzed 2 dni, od tygodni jak nie miesiecy ludzie skarza sie na bota, nieuchwytnego pogromce idlerów, trzymaja calymi dniami floty na planetach i mozna im ladnie mowiac naskoczyc, o ile poprzedni, automizer byl prymitywny i srednio rozgarniety szympans trafial te bocone floty tak ten poprostu ZAWSZE ucieka. Zajmujecie sie rozdawaniem banow za pierdoly, za zly podzial zyskow po ACS czy nie wyrownanie strat po probie moonowej a tu jest palacy problem ktory widac jak na dloni. Coraz bardziej wyglada to tak jak mowily jeszcze nie dawno uznawane za teorie spiskowe tezy ze jest to poprostu wytwor GF, platny bot za ktorego nie ma kary, ta firma juz niejednokrotnie pokazala ze tylko kasa kasa wiec kto wie czy nie postanowili dorobic na trupie jakim jest ogame. Jezeli jednak jest inaczej to jaki jest problem zbanowac goscia farmiacego 24h bez przerwy? sprawa z punktu widzenia samych waszych tlumaczen przy innych banach (logi bla bla bla) jest prosta jak konstrukcja cepa i nikt mi nie powie ze nie ma podstaw do blokady
A fructibus eorum cognoscetis eos
Darkstar napisał(a):
Ton wypowiedzi ten sam, arogancki, pełen pychy i pewności siebie, nawet śledztwo swoje robiłem i czytałem posty etc, to Ty xD