Artel_Oddam [Partizan] vs. Mogul Fidis ~ 2243.54%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Artel_Oddam [Partizan] vs. Mogul Fidis ~ 2243.54%

+1

Z dedykacją dla @Artur57200 - mam nadzieję, że wrócisz...

@Namir, @BolecNikoli, @Okurde wam już starczy urlopu, wracajcie :juzpotobie:

AVE PARTIZAN :fa:

Dnia 20-06-2019 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Artel_Oddam [Partizan]

Lekki myśliwiec 170.723
    Okręt wojenny 20.120
    Pancernik 38.839
    Krążownik 20.655

Obrońca Mogul Fidis

Mały transporter 4.253
    Duży transporter 2.329
    Lekki myśliwiec 543
    Ciężki myśliwiec 1
    Krążownik 171
    Okręt wojenny 49
    Recykler 20
    Sonda szpiegowska 201
    Satelita słoneczny 711
    Niszczyciel 600
    Pancernik 1.062
    Wyrzutnia rakiet 100.000
    Lekkie działo laserowe 27.280
    Działo Gaussa 764
    Wyrzutnia plazmy 1.429
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Artel_Oddam [Partizan]

Lekki myśliwiec 150.671 ( -20.052 )
    Okręt wojenny 19.955 ( -165 )
    Pancernik 38.595 ( -244 )
    Krążownik 20.050 ( -605 )

Obrońca Mogul Fidis

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    74.156.667 Metalu, 3.081.780 Kryształu i 45.183.494 Deuteru

Agresor stracił łącznie 128.393.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 691.367.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 129.360.700 metalu i 94.992.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 122.421.941 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 116.516.367
    Kryształ: 61.552.580
    Deuter: 40.313.494
    agresor zyskał łącznie 218.382.441 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -499.666.667
    Kryształ: -198.873.780
    Deuter: -115.248.994
    obrońca stracił łącznie 813.789.441 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.0
    it's good to be bad...

vengje lubi to.

• Akurat cosmos nie bylo pod wzgledem pushy najgorsze Wojtku. Gdybys Ty wiedzial co sie np. na takiej europie dzieje :) Pushujacy sie GO itd. A tak to chociaz satysfakcja ze zlowania pusherow byla. Wiadomo jak Wuja skonczyl, Wariat to samo. Takiemu Nurielowi tez sie szybko odechcialo gry tutaj.

Graty stka Artel. Zysk jak zawsze niesamowity.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DeKi ().

• @Eko Koks nowe uni wchodzi można spróbować :thumbsup: ja będę...
    @DeKi wiem że nie było dramatu, choć jak jeszcze grałem do połowy stycznia to ja wiem o miałem dowody od ludzi na kilkanaście kont kupionych przez nuriela i wuja. Gdzieś mam w historii meilowej pewnie kilka jak nie usunęły się a GO miało to w głębokim poważaniu dostając rozmowy, przelewy negocjacje nr tel. z danymi itp. Wiesz sam jak było jak śledziłeś mój post...z kiedyś a mnie Zbananowali za to że ktoś moje konto na sprzedaż wystawił dla jaj... i co na to poradzić. Przez takie machlojki odeszło wielu dobrych graczy na przełomie końca ubiegłego roku i gość śmiał prosto się nam w twarz że robi to legalnie. Ktoś ma dużo $ to woli poświęcić to na push niż swój czas i umiejetności na odniesiony sukces ale tacy prędzej czy później zwiedzają recki :thumbsup:
    Pozdrowionka dla znajomych :thumbsup:
  • Haha beka z artela!!! Co ta gra robi z ludzmi niestety ogame to kpina. Pay4win jest tutaj strasznie adekwatne. Wariat czy jak Ci tam, ile tysi juz poszlo na bycie top UNO na tym umarlym UNI w tej umarlej grze???? Graty! Wygrales zycie! Hahahaha!!!!

Partyzanci sie pushuja ile wlezie, konto ostatnisprawieliwy tez zezlomowane przez wariata!!! Surka zsylana tam byla z dawnego konta rafala ktore tez zostalo kiedys sprzedane!!! Konto top1, bez przyrostow od ponad pol Roku. Za ile poszlo konto deki ego? Cos slyszalem plotki o 3k. Sie ma sie gra haha

A artel nadal najwiekszy sprawiedliwy UNI pogromca fszystkich pusherow!! Tfu h i p o k r y z j a

Jedynymi pusherami na tym UNI jestescie wy, ale probujcie odwracac kota ogonem i robic dobra mine do zlej gry nadal.
    Nie dziwnie sie ze UNI juz umarle i tylko pusherki nadal tu cos lataja na partyzanta na swoje pushowki. Bo skoro wariat przesiada sie na nowe konto i zlomuje stare po kilku dniach a go nie reaguje to po co wogole jest tu jakis team? Czyzby jakis kolega wariata? Bo jakie moze byc inne wyjasnienie braku bana?

Dobrze ze gram tu dla fanu, chociaz jest beka z dzieci z kontami za kieszonkowe od matki ktorzy mysla ze cos znacza bo sie wypushowali do top.
  • Artel napisał(a):

Podpisałbyś się ;)
    Spokojnie to ze tak zareagowalem nie znaczy ze chce konto chce sprzedac. Szukaj gdzie indziej pusherze.

Moge dac mala wskazowke. Top 100 i nie wasza pushhhhowka. Zawezi to znacznie zakres poszukiwan.

Pushujta sie tam dalej i brandzlujcie sie pomiedzy soba. W zyciu tez pewnie jestescie spelnionymi ludzmi skoro tyle poswiecacie na ta gre haha
  • Czytając dalej tutaj wypowiedzi to widać że Artel bardzo porywny jest na słówka
    Cały sojusz pushuje się i tyle
    Jak są tacy dobrzy to niech podpiszą się na upolowaniem jakiegoś gracza z top 10 - 15
    Najbardziej jest żałosne że Go nie reaguje na takie multi konta i przez to ta gra traci cała essensje grania
    Za jakiś czas otworzą kolejne uni i znów połowa przejdzie na nowe uni na rok pograć i czekać będzie na kolejne uni bo pushery w ciągu 2 miesięcy dorobia się przez swoje moonowki wysokich topek

LionKong lubi to.

• LionKong napisał(a):

Talib zgadzam się z Twoja wypowiedzia w 100%!!!!!

A co do Artela no to chyba jest mocny w gębie bo jakoś tyle razy mógł polecieć na mnie ale się obawia ciekawe czego!!!!!

Bo jakoś darzyłem Cię sympatią, chyba ze względu na wspólne zainteresowania (tak mam, że nie na każdego latam). Jakby tak było to już dawno byś nie miał moona w moim układzie. Widzę, że koledzy mają zły wpływ na Ciebie. Trzymaj poziom, pzdr
    it's good to be bad...