Od momentu powstania tego st.
Krystian [OLD] vs. Browar ~ 26209.21%
Mieliśmy mieszane uczucia co do tego starcia ponieważ kilka dni wcześniej Browar proponował przekazać konto w dobre ręce za monety.
Jak widać nie tylko my tak myśleliśmy.
Było zgłaszane do team fakt push przez @Krystian ale sojusznik GO @silver88 wytłumaczył mu jak się umiejętnie wspomóc zasobami z zakupionego konta. I kary unikną.
Minęło trochę czasu i Krystian dostał dzwona i miał kończyć karierę.
Ale ostatnie akcje na uni pokazały że tak nie jest.
W dniu wczorajszym sojusznicy z Old czy obecnych Smerfów którzy byli wyżej w statystyka wysłali Krystianowi surowce na odbudowę.
Tyle zapomogi wczoraj dostał.
Wszystko pięknie i legalnie. Przetopili znaczną cześć floty z konta "Puszkin" obecnie "natalka" na którym siedział nikt inny jak były wspaniały top łan @dexPL
Jak wspomniałem wszystko jest w porządku konto było wyżej w statystykach.
Jest jeszcze konto "kasztanek' które tez zostało przetopione na surowce ale jest ono niżej od Krystiana i GO @silver88 chyba nie ma pomysłu jak pozyskać surowiec.
Jak dla mnie jedynymi sprawiedliwymi w tej całej akcji "odbudowa" są @Safar i @radzio zgred którzy nie wysłali nic i po rozmowie na pw raczej takiego zamiaru nie mają. Brawo Panowie tak trzymać.
Wczoraj wydarzyło się coś jeszcze co utwierdziło nas że st na Browar to było push.
Jak widać po tych wszystkich akcjach Browar stał się Puszkinem.
Ile kont ma jeszcze sojusz Old i @Krystian tego nie wie nikt, oprócz nich.
Liczę na szybką odbudowę floty Krystiana i na bis z naszej strony.
Czy mnie to boli trochę tak bo ile było podobnych numerów których nie wychwyciliśmy.
Krystian [OLD] vs. Browar ~ 26209.21%
Mieliśmy mieszane uczucia co do tego starcia ponieważ kilka dni wcześniej Browar proponował przekazać konto w dobre ręce za monety.
Jak widać nie tylko my tak myśleliśmy.
Farnah napisał(a):
Hmm dziwne starcie nigdy nie widzialem zeby ten pan latal na pz.... A tu taki psikus, najpierw konto do oddania a potem kiedy znika oddam zlom z niby pz... Za duzo tutaj jest dziwnych sytlacji.... Ale jesli to jest uczciwe starcie jesli w co watpie... To gratulacje sie naleza i to z ladnym zyskiem
Było zgłaszane do team fakt push przez @Krystian ale sojusznik GO @silver88 wytłumaczył mu jak się umiejętnie wspomóc zasobami z zakupionego konta. I kary unikną.
Minęło trochę czasu i Krystian dostał dzwona i miał kończyć karierę.
Ale ostatnie akcje na uni pokazały że tak nie jest.
W dniu wczorajszym sojusznicy z Old czy obecnych Smerfów którzy byli wyżej w statystyka wysłali Krystianowi surowce na odbudowę.
Tyle zapomogi wczoraj dostał.
Wszystko pięknie i legalnie. Przetopili znaczną cześć floty z konta "Puszkin" obecnie "natalka" na którym siedział nikt inny jak były wspaniały top łan @dexPL
Jak wspomniałem wszystko jest w porządku konto było wyżej w statystykach.
Jest jeszcze konto "kasztanek' które tez zostało przetopione na surowce ale jest ono niżej od Krystiana i GO @silver88 chyba nie ma pomysłu jak pozyskać surowiec.
Jak dla mnie jedynymi sprawiedliwymi w tej całej akcji "odbudowa" są @Safar i @radzio zgred którzy nie wysłali nic i po rozmowie na pw raczej takiego zamiaru nie mają. Brawo Panowie tak trzymać.
Wczoraj wydarzyło się coś jeszcze co utwierdziło nas że st na Browar to było push.
Jak widać po tych wszystkich akcjach Browar stał się Puszkinem.
Ile kont ma jeszcze sojusz Old i @Krystian tego nie wie nikt, oprócz nich.
Liczę na szybką odbudowę floty Krystiana i na bis z naszej strony.
Czy mnie to boli trochę tak bo ile było podobnych numerów których nie wychwyciliśmy.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez czubulus ().