Graty Lamki, ładna kontra, Przetapiajcie
Xalynth [N-A] OFF 99 ST
Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
Izar [N-A] OFF 30 ST
Quaror [N-A] OFF 68 ST
Dorado [TOR] ON 48 ST
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Vendetta ().
Vendetta napisał(a):
No i ja coś wstawię Skoro wstawia starcie wypada je jakoś skomentować
Mianowicie Pytanie do administracji tej jakże przekupionej gierki gdzie wałeczki są jeden po drugim.
Jakim Cudem konto z 4 flotą na Quantum znika z gry a administracja tego nie widzi ? Mam na myśli konto Legiona99, KTÓRE MIAŁEM JA ALE SPRZEDAŁEM graczowi silent. Jakiś czas później loguję się do gry i ów konta z flotą na top 5 nie ma hahahahha. Gdzie jest surka z owej floty ? U slienta ! Administracja gry nie widzi w logach co dzieje się z złomowanym kontem i gdzie trafiają surowce ? Dlaczego gracz który praktycznie nie gra nagle ma przyrosty kilkumilionowe w pkt ? Nikt tego z administracji nie widzi czy nie chce. Droga administracjo zajrzyjcie w logi z przed roku zobaczcie kiedy konto zostało złomowane i gdzie trafiały surowce z tej floty , bo dla mnie chwalenie się starciem za obrazki które zrobiło sie na pushu jest słabe wręcz żenujące na dokładkę wstawiam screena z przelewu są pokasowane niektóre rzeczy ale osoba która kupiła konto odemnie będzie może miała jaja by się przyznać Na dokładkę powiem że po 31 maja 2018 na koncie zostało zmienione hasło mail i zaczęły dziać sie dziwne rzeczy na nim , ale to administracja może sprawdzić po logach prawda ?
Link do screena z przelewu: [ciach]
Starcia nie gratuluje o te obrazki nie zostały że tak powiem postawione w sposób legalny Czekam na odpowiedz od Administracji gry !