Jak w temacie - zapraszam do doradowej dyskusji
Kto nie Ryzykantuje ten nie ma (bana)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ewidentny pusz na olszynie. Reszta starć - czysta.
EDIT: Ciekawe,czy teraz tez parę kont pójdzie na natychmiastowy urlop, jak Wrota po banie PysiaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Limonoleum ().
-
Bedzie mial chlopak czas zeby pushowki rozbudowac :p
-
Kto ryzyKANTUJE ten BANUJE!
Tak się akurat stało że wczoraj na priv Jumek mnie od krzykaczy wyzywał... Więc policzyłem mu wczoraj wszystkie jego ST, które wstawił na Dorado. 1 solo na ok 1k % i 5 w ACS z czego dwa pokaźniejsze na Kamyku i Atenie. Złoma zaliczył podobnego do mnie. Taki z niego AS a twierdzi że nie wstawia ST by tacy jak ja pożywki nie mieli... Jakoś nie widzę żebym pod każdym ST kogoś o PUSH posądzał....
Napisałem mu wczoraj wprost:
wrzuc.se/i/5cd547801c10b
No i się nie doczekałem... -
-
-
-
Zapraszam do dalszej dyskusji!!
-
IMO pusz na Opałce, kamyk do więzienia!
-
poebane to uni, ban na banie, same gwiazdory kamyk, jumek
chcemy unifusion -
Godmode napisał(a):
chcemy unifusion
Ban który obecnie zasłużenie posiadam to kwestia nieodesłania 15kk kryształu, pożyczonego od Limonoleum na satelity słoneczne.
Moje przyrosty możesz spokojnie zweryfikować licząc eko + ilość RW, których obecnie znaczną część wrzucam w s&d - dziwnym trafem jest ich około 2x więcej od jumka, a przyrosty 2x niższe
p.s. a jumeczek to jumeczek każdy wie jak jest - prawda @jumek__? Pysiu coś nie ogarnąl dobrze wystawionego bfs'a czy co się wydarzyło? -
kamykmocy napisał(a):
Godmode napisał(a):
chcemy unifusion
Ban który obecnie zasłużenie posiadam to kwestia nieodesłania 15kk kryształu, pożyczonego od Limonoleum na satelity słoneczne.
Moje przyrosty możesz spokojnie zweryfikować licząc eko + ilość RW, których obecnie znaczną część wrzucam w s&d - dziwnym trafem jest ich około 2x więcej od jumka, a przyrosty 2x niższe
p.s. a jumeczek to jumeczek każdy wie jak jest - prawda @jumek__? Pysiu coś nie ogarnąl dobrze wystawionego bfs'a czy co się wydarzyło?
Faktycznie starcie na Tobim ktorego to kupil jarczyk to bylo bardzo uczciwe
co do starci twoich jest 2x wiecej ale srednia to 95% a moje to jakies 1k pozdro. ja juz nie wracam bo sensu niema po banie moze sie ktos zglosic po konto chetnie ODDAM
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0