Hej!
Zbierałem się z pożegnaniem ze 2 tygodnie
Ale postanowiłem to już jakiś czas temu - gra przestała sprawiać mi jakąkolwiek radość , doszedł brak czasu ii chcę poświęcić więcej czasu rodzinie. Myślę, że każdy w końcu dochodzi do takich wniosków....
Kto mnie nie zna to 2 słowa - grałem praktycznie od początku na Kallisto, zarejestrowałem się chyba 2 tyg po otwarciu serwera. Wróciłem po kilku latach , grałem kiedyś na uni 6.
Początkowo grałem eko, później zwierzo przekonał mnie do latania i grałem mixem
Na kalisto doszedłem do 7 miejsca, tutaj miałem max 8 - tyle ze statystyk.
Uwaga ciekawostka - nigdy nie kupiłem anty Nie wydawałem kasy , ale też nie oszukiwałem. Kto mnie zna to wie - na banie też nigdy nie byłem
Dziekuję wszystkim - za rozmowy, loty itp. Naprawdę fajnie było poklikać z osobami z różnych części Polski i nie tylko.
Wszystkich nie jestem w stanie wymienić i za to przepraszam, ale poniżej kilka podziekowań:
- Dla całego NC!! Starego i nowego Świetnie się grało , Dzięki Ociec, Monster, @Latający Holender , @zwierzak170 , @Matek85 , toper i yankes @MirekGZ @riphagen , @19grant81 , @Angelo Di Livio , @LadyOfYourDreamsNEW amer @Opetany teraz za dużo nie pograliśmy, ale czasy uni 6 były świetne
- @dr MD - Twoje medale są najlepsze
- @Ramzes_x - polecam , dobry sąsiad
- @bobro - Dzięki za handelki
- @BlackLatteCoffee - za konkurencje i rywalizacje , która daję sens gry. Miałeś kilka fajnych akcji , gdybyś zawsze grał czysto to by bylo fajnie, ale twoje pushe jednak...
- @KAyto - Ładnie złomujesz, gratki
- @Gremlinek. - Powodzenia z flotką, starczy eko
- @Frazir - KArtofelku miło było oglądać Twoje steki
- @milix - Dzięki za rozmowy , i chyba jakieś tam farmionka mieliśmy
I wiele innych, Przepraszam , że nie wypisałem wszytskich!!
Konto zostaje przekazane - mam nadzieję, że nowy właściciel naklepie steków
Pozdrawiam cieplutko i życzę wszystkim sukcesów w ogame , jak i w życiu prywatnym!!!
Lukos
Zbierałem się z pożegnaniem ze 2 tygodnie
Ale postanowiłem to już jakiś czas temu - gra przestała sprawiać mi jakąkolwiek radość , doszedł brak czasu ii chcę poświęcić więcej czasu rodzinie. Myślę, że każdy w końcu dochodzi do takich wniosków....
Kto mnie nie zna to 2 słowa - grałem praktycznie od początku na Kallisto, zarejestrowałem się chyba 2 tyg po otwarciu serwera. Wróciłem po kilku latach , grałem kiedyś na uni 6.
Początkowo grałem eko, później zwierzo przekonał mnie do latania i grałem mixem
Na kalisto doszedłem do 7 miejsca, tutaj miałem max 8 - tyle ze statystyk.
Uwaga ciekawostka - nigdy nie kupiłem anty Nie wydawałem kasy , ale też nie oszukiwałem. Kto mnie zna to wie - na banie też nigdy nie byłem
Dziekuję wszystkim - za rozmowy, loty itp. Naprawdę fajnie było poklikać z osobami z różnych części Polski i nie tylko.
Wszystkich nie jestem w stanie wymienić i za to przepraszam, ale poniżej kilka podziekowań:
- Dla całego NC!! Starego i nowego Świetnie się grało , Dzięki Ociec, Monster, @Latający Holender , @zwierzak170 , @Matek85 , toper i yankes @MirekGZ @riphagen , @19grant81 , @Angelo Di Livio , @LadyOfYourDreamsNEW amer @Opetany teraz za dużo nie pograliśmy, ale czasy uni 6 były świetne
- @dr MD - Twoje medale są najlepsze
- @Ramzes_x - polecam , dobry sąsiad
- @bobro - Dzięki za handelki
- @BlackLatteCoffee - za konkurencje i rywalizacje , która daję sens gry. Miałeś kilka fajnych akcji , gdybyś zawsze grał czysto to by bylo fajnie, ale twoje pushe jednak...
- @KAyto - Ładnie złomujesz, gratki
- @Gremlinek. - Powodzenia z flotką, starczy eko
- @Frazir - KArtofelku miło było oglądać Twoje steki
- @milix - Dzięki za rozmowy , i chyba jakieś tam farmionka mieliśmy
I wiele innych, Przepraszam , że nie wypisałem wszytskich!!
Konto zostaje przekazane - mam nadzieję, że nowy właściciel naklepie steków
Pozdrawiam cieplutko i życzę wszystkim sukcesów w ogame , jak i w życiu prywatnym!!!
Lukos