Aldo Rein [Misfits] vs. Bandit Gliese [W a M] -- 3862,24%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Aldo Rein [Misfits] vs. Bandit Gliese [W a M] -- 3862,24%

Dnia 31-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Aldo Rein [Misfits]

Pancernik 22.222

Obrońca Bandit Gliese [W a M]

Duży transporter 40.530
    Lekki myśliwiec 974
    Ciężki myśliwiec 449
    Krążownik 219
    Okręt wojenny 129
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 1
    Sonda szpiegowska 5.517
    Bombowiec 100
    Niszczyciel 54
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 86
    Wyrzutnia rakiet 10.000
    Wyrzutnia plazmy 20
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Aldo Rein [Misfits]

Pancernik 22.101 ( -121 )

Obrońca Bandit Gliese [W a M]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    8.840.400 Metalu, 8.840.400 Kryształu i 8.840.400 Deuteru
    154.729.158 Metalu, 69.142.658 Kryształu i 116.321.637 Deuteru
    77.364.579 Metalu, 34.571.329 Kryształu i 58.160.818 Deuteru
    38.682.290 Metalu, 17.285.665 Kryształu i 29.080.409 Deuteru
    19.341.145 Metalu, 8.642.832 Kryształu i 14.540.205 Deuteru
    9.670.572 Metalu, 4.321.416 Kryształu i 7.270.102 Deuteru

Agresor stracił łącznie 10.285.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 13.131.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 570.092.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 616.898.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 194.915.700 metalu i 190.708.700 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 1.038.100 metalu i 936.600 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 685.646.015 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 499.468.944
    Kryształ: 328.271.600
    Deuter: 232.373.571
    agresor zyskał łącznie 1.060.114.115 jednostek.
    Agresor stracił 13.348 punktów honoru.

Podsumowanie obrońca

Metal: -647.875.144
    Kryształ: -413.545.300
    Deuter: -241.123.571
    obrońca stracił łącznie 1.302.544.015 jednostek.
    Obrońca zyskał 2.173 punktów honoru.

• na serio wstawiasz starcie 3k%? :E lepiej wstaw coś z przetopu AL NERIEGO (teraz Oszalalyivan) wczoraj na jakieś 60kk sury w jeden dzień ;P

myślałem że urlopy pozdejmowaliście, bo pushe na niebiesko i coś - grubego walniecie - a gdzie tam, zwykły przetop i przesył sury na legalu :E :E

masz rodzynka, bo przypadkowo się dzisiaj natknąłem na inny temat:

Barry napisał(a):

Głównym problem jest działanie gdy jedno konto ponosi rażące nie korzyści na korzyść drugiego konta. Sytuacje gdzie dane konto przetapia cała flote by potem wymienić te surowce na deuter i przehandlować po minimalu na drugie powinno być nie dopuszczalne!! Powinno to być podpinane pod push ekstremalny. Przelicznik handlowy nie musi byc stały - wystarczy zaczac traktoawac przetapianie floty gdy surowce wyjda z tego konta jako push.

jesteś żałosny barry jak i cała ta twoja pseudo ekipa, puszuj się dalej i skupuj konta - kto wie, za 3 miechy może uliego przegonisz i będą musieli zmienić nazwę sojuszu, bo nie ma porównania ]:-D
  • Wiem ze wam wszystkim zaszedłem za skore :E :E Niektórym grubo jak widać :E :E ale czy wy naprawdę musicie mnie mieszać we wszystko co złego ? tak topie wszystkie konta zrobie zaraz przyrost 100kkk . Załosny jestes ty . pogoda jest mam co robić poza domem. jak ci zrobię przyrost z dupy to wtedy proponuje zacząć rzucać błotem w moim kierunku . nie pozdrawiam
    wczoraj sobie pofarmilem zrobiłem dwa fajne starcia i mam swój zadowalający mnie plus :) ale tak bary zły bary nie dobry i szalonegoivana tez przetopiłem czemu nie dodałeś? a naga shadow 18kkk bunkier? słabo coś węszysz psi detektywie :)
    Naprawdę już mało zacząłem się udzielać bo to bez sensu i proponuje nie wywoływać mnie do tablicy a na pewno już bez żadnych dowodów od tak tylko by błotem we mnie porzucać dzień można sobie poprawić i w inne sposoby :)

P.S. chyba naprawdę robić te wszystkie wałki w które jestem ciągle wciągany zrobię sobie floty 500kkk w miesiąc i będę orał bez zysku for fun takich dzbanów jak ty :) bo jest takich kilku na uni
  • mi za skórę nie zaszedłeś i nigdy nie zajdziesz, a jak mi się kiedyś znudzi - to załączę wieczny urlop, swoje tutaj odsiedziałem 8-) , konta były dostępne za 3,5k dla "znajomch", popraw mnie jeśli się mylę ale "kupiliście" sobie konto Adama, konto Kaliny, konto Samotnego (cóż za ironia jeśli to Vegi płacił :E :E :O ) konsumenta chyba nie, on zawsze był nielotem no i profesorek dołączył i resztę, kasę każdy może wyłożyć ;]

mówisz że jestem żałosny, bo pogoda dobra niby i siedzę w domu - niech ci będzie - a ty co? siedzisz z kumplami gdzieś tam i odświeżasz Forum na telu, będąc na urlopie pod swoimi tematami hahahah 8o 8o :thumbsup: 8-) żal.pl

ale żeby nie było, wal w hcuja dalej, bo pierwszy razem widziałem uliego na urlopie od uf hehe 8-)

co do reszty wypocin - majs ejbnął 65kkk w jeden dzień, więc trochę ci brakuje leszczu :E :E

@narasuko
  • Jedynym leszczem nielotem jesteś tutaj TY :E :E Naspawales tych swoich GS z pushu a nigdy nawet nimi grama surki nie sfarmiles i pewnie spać nie chodzisz bez cofniętej stacji :E :E w sumie to zaczeło mi schlebiac ze dla takich leszczy jak ty moje przyrosty nie moga byc legalne - dziękuje - może kiedyś skumasz jak się gra w ta grę i zrozumiesz parę kwesti - nie twoja wina - jesteś debilem :( mowisz ze nie zaszedlem ci za skore, a kto Cie w swoje czasy razem z Fabianem ciagle w recki pakował? przed tym PW z toba były musze przyznać nawet całkiem mile 8o 8o Vegi chcial grac na speed uni to se kupil konto po adamie i co z tego? zurek gra na samotnym a matt na whisky chcieli to se kupili takie dziwne?? polowa graczy na polowie uni gra na kupionych - jesteś żałosny...
    dziwi czemu ten twój post tak mało lajkow zdobył przecież mam tylu wrogów...
    Ulis był na urlopie bo miał zjazd sojuszowy wiem dla Ciebie to dziwnie ty nie masz kolegow - no ale ty wiesz najlepiej czemu swiecil sie na niebiesko...
    i nie nie chodziło mi ze jesteś żałosny bo siedzisz w domu bo nic do tego jesteś żałosny tym wszystkim co sobą reprezentujesz przynajmniej dla nas :E :E
    Podsumowująć ciebie to gówno wiesz w dupie byłes powiedzialbym ze kobieta ci nie daje w te dni to sypiesz tym jadem no ale to trzeba miec kobiete xDDD
  • no i to jest właśnie merytoryczna rozmowa z tobą i twoimi przydupasami - ja ci piszę o puszu z al neri i innych na ponad 60kk - a ty mi: że nie mam przyjaciół, że dostałem mniej lajków od ciebie i że nie mam dziewczyny... :E :E było jeszcze dopisać że mam 10 lat, chodzę do gimbazy i nie wiem co to myszka... XD XD właśnie dlatego cie w grze zablokowałem, żebyś tych swoich głębokich przemyśleń mi więcej nie wysyłał 8-) tutaj na szczęście rzadko zaglądam

ale odpowiem na to coś co wrzuciłeś, nie tobie, tylko tym którzy to czytają, chociaż tym kumatym tłumaczeń nie trzeba, bo albo cię znają, a jak nie to każdy ma infuze i statsy, więc szybko wie o co biega :] mówisz że moje gsy z puszu i jestem nielotem więc odpowiadam - na Spicy zacząłem grać eko for fun po kilku tyg od startu, ogame było już dawno zepsute i obiecałem sobie że nie zagram flotą więcej, w którymś momencie zacząłem stawiać gsy, dlaczego? nie twoje interere, myślę że wiadki z kont które kupiliście zostały wykasowane ;) wszystkie moje gsy są z eko, wystarczy przyrosty sprawdzić i poziomy kopalń, a ty nie zezłomowałeś NIGDY ani jednego gsa z mojego konta i nie mam pojęcia kim jest fabian, ale chyba od natłoku tych kont ci się już myli, nikt nie ma skana nawet mojej floty od 4 miechów więc o jakich reckach ty gadasz?? :noob: :noob: natomiast dwoje twoich kumpli wtopiło na mnie, a tobie i antkowi też nie wiele brakło by wyłapać złomy na ponad 100k%, więc jak już o tym lataniu gadamy to zgadza się jesteś super, zapraszam ponownie :E :E

kończąc jeszcze tylko o tym urlopie uliego i "kolegach", szkoda że nie dostrzegłeś ironii, może byś się uśmiechnął :) skoro całe top12 flot jest wasze to po co urlop na dwa, 3 dni? - o to mi chodziło, ale tu też zapraszam czytających do statsów i infuzy 8) no i wyjaśnie już tylko tobie to, o co myślę że ci podświadomie chodzi - ja nie mam problemu z waszym kupowaniem kont, ja coprawda gram od początku na swoim, ale parę lat temu na zupełnie innym uni sobie kupiłem, szczegóły pominę, i można, natomiast nie chciałbym za miesiąc, dwa, trzy widzieć tu na forum postów w stylu barry i jego sojusz zdominował Virgo ]:-D ]:-D z czego militarne top 2 top3 top7 i top8 (wówczas) były kupione, żeby było śmieszniej od największych waszych wrogów ze Spicy :thumbsup: (żart z vegim - rzekomo włąśnie konto samotnego wystawiło flotę na TOP1 Spicy- też nie zrozumiałeś)

no tak więc podsumowując: pisz sobie że jestem gimbaza, że nie mam przyjaciół, że lajki tylko ty dostajesz od swoich przydupasów, że nie mam dziewczyny i siędzę 24h przed monitorem na forum, ale nie kłam że mnie złomnąłeś wielokrotnie z "kimś tam" bo to też na stasach widać lamo ;P

miłego czytania, jutro sprawdzę komentarze jak mod nie wykasuje :popcorn: :popcorn:
  • z toba niema rozmowy nie chciales pogadac zatakowales z dupy, nie gadam o al neri bo w dupie ja mam nie moja broszka, przypierdalacie sie do nas a to my mamy po 25kkk dexu na kontach? zarywam nocki wysylam miliony skanow duzop latam to mam przyrostu jestes ignorant bo piszesz ze twoje gsy mozna sprawdzic ze postawione z eko, a moje przyrosrty tez mozna sprawdzic moze zadaj sobie trudu zebu zliczyc te moje zyski z ST doliczyc do tego po 100-200mln sury z dnia bez upa sz armingow i moze te przyrosty nie beda wcale takie magiczne? zrobilem TOP 1 solo 22mld zysku , top 2 solo 12mld zysku + pelno ST na 15-20K procent po 3-5 mld zysku + masa innych starc - Ulises i madzia maja takie same przyrosty ale to ja jestem oszust i ten zły - dlaczego? ile razy byles spakowany na 500mln-1mld zysku? te starcia sa na archwium spicy to mozna sprawdzic , . wiadomo ze gsow nikt nie wyskanil od 4 miesiecy BO ICH NIE UZYWASZ - trudne je wyskanic ja siadaja o 3 w nocy w 6 gali ja spie wtedy mistrzu zazwyczaj.
    mnie prawie spakowales chodzi ci o to?
    ogotcha.universeview.be/en/rep…3b-5313-a6a6-c345268c6e20
    niechce mi sie dalej szukac ale to juz tu na virgo wiec kto tu sciemnia na kazdym ktoku?

@Straznik Kukurydzy
  • "zatakowałem z dupy" hehe, jak wrzuciłeś tego skana madzi to na początku nie zrozumiałem o co biega, no floty dużo więcej i tyle, dopiero później zauważyłęm ten dex, myśląc że atakuję tylko ciebie jesteś w błędzie ja nikogo nie lubię i cisnę wszystkim po równo, twoim błędem było wrzucenie tego mizernego starcia 1 kwietnia jak al neri się topił a pusze były na urlopach, bo nie jeden siedział na statsach wtedy i rozkminiał co się dzieje, przeczytaj sobie jeszcze raz mój pierwszy post pod starciem tylko dokładnie, atak personalny sobie wymyśliłeś, zadałem pytanie i wkleiłem twoją wypowiedź z innego tematu, a ty w odpowiedzi wycieczki osobiste i zero skadu

a no i zwracam honor - udało ci się skasować mi jednego gsa :E pewno nie powinienem tego pisać, ale przy uf zdublowało mi trampki hehehe, graty czujności w sylwestra :thumbsup:

Barry napisał(a):

no nie dziwie sie wam niewiem sam czemu ciagle odpowiadam zjebany jestem zdernwuje sie i nie moge odpuscicccc

w sumie to mam podobnie, też mi łatwo podnieś ciśnienie, ale co miało być napisane to zostało, a mod jak zorientuje się o czym gadka to i tak wszystko wykasuje ;]
    Tyle Mego