Dziękuje Wszystkim z którymi przyszło mi grac na Elce/Quantum przez te wszystkie lata,chłopaką ze starej gwardji KGH,Cycu,Ryczy,Okoń,KSG,Gorax,Happy Milf,Pierrot,Arekzo,jak i wszystkim nowym obecnym sojuszniką.
Także Flociarzą.....Lucky 666,PL1,Whisky,Silent,Maryś,Migi,Yossarian,Pavelos.
Pewnie ktoś napisze że to którys raz z kolej już kończę a za chwile będzię po staremu ale nie tym razem.
Nie podoba mi się kierunek w jakim idzie gra poprzez bierność teamu przy wałkach które mają miejsce stąd moja decyzja.
Dostajecie na tacy bardzo dobre rozwiazania problemów i nic z tym nie robicie.
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
Rozsylacie zaproszenia do teamu i na operatorów gry a kiedy przychodzi co do czego kółko wzajemnej adoracji szczelnie zamkniete jak zwykle.
West Pozdrawia i żegna po raz ostatni
Także Flociarzą.....Lucky 666,PL1,Whisky,Silent,Maryś,Migi,Yossarian,Pavelos.
Pewnie ktoś napisze że to którys raz z kolej już kończę a za chwile będzię po staremu ale nie tym razem.
Nie podoba mi się kierunek w jakim idzie gra poprzez bierność teamu przy wałkach które mają miejsce stąd moja decyzja.
Dostajecie na tacy bardzo dobre rozwiazania problemów i nic z tym nie robicie.
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
Rozsylacie zaproszenia do teamu i na operatorów gry a kiedy przychodzi co do czego kółko wzajemnej adoracji szczelnie zamkniete jak zwykle.
West Pozdrawia i żegna po raz ostatni