jak dla mnie to cala akcja smierdzi bo musieliscie dac smierdzacy cynk czyli poprostu zachowaliscie sie po frajersku ale takie czasy dla ogame. Graty mimo to sie naleza wiec miłego przetopu. A Fabianowi odpoczynku i szybkiego szo Ciekawe kto bedzie nastepny bo zrobilo sie ciekawie
TOP 1 ACS OBRONA Fabiano [WSNR] vs. edol [RMP] & R20 [LUMP] & ZohanODDAM [LUMP] & Kocham Cie [LUMP] & NarImmor [LUMP] ~ 155051.36%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Jaki sie kontroluje bilety bez straży wiejskiej to mozna dostac po .....
WSNR do budy... A Pan Nari i jego mafia są debeściaki -
Pozwólcie że ja się wypowiem, żadnego fake info nie było nie słuszne oskarżenia pod moim imieniem, wyskanowalem dałem info dla fabiana bo był blisko podczas lotu pisał o tym lustrze, ale poleciał dalej ,szkoda floty, obrońcom gratulacje, a fabianowi odbudowy dobre podejście do sprawy po zlomie...
PS proszę sojusz Lump o nie pisanie do mnie na pw w grze jakichś głupot na temat tego starcia...
Pozdrawiam -
Eeee, Edek, nie do końca o to mi chodziło jak pisałem, żebyś dał coś z prawej strony. Postaraj się lepiej A tak poważnie siadło zacnie.
Gz ekipie broniącej. Duża rzecz.
Agresor obity znacznie na trzonie floty ale pewnie odbuduje.
Szo 4 all.
MOCz z Wami!Niech MOCz będzie z Wami! -
Legend napisał(a):
Pozwólcie że ja się wypowiem, żadnego fake info nie było nie słuszne oskarżenia pod moim imieniem, wyskanowalem dałem info dla fabiana bo był blisko podczas lotu pisał o tym lustrze, ale poleciał dalej ,szkoda floty, obrońcom gratulacje, a fabianowi odbudowy dobre podejście do sprawy po zlomie...
PS proszę sojusz Lump o nie pisanie do mnie na pw w grze jakichś głupot na temat tego starcia...
Pozdrawiam
Ale zemsta WSNR pewnie bedzie lada dzien, wujo juz zwiekszyl limit nocnych skanow o 2. Czyli szykuje sie cos grubego w rewanzu. -
Graty starcia Panowie dzięki za pozdro i przetapiaj na nowe latawce
-
No i widzisz Marcinku... Skilla nie kupisz..
Graciochy edol, od samego początku mówiłem, że napsujesz im jeszcze krwiTarazed TOP4 OFF
"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana." -
Dewey napisał(a):
Legend napisał(a):
Pozdrawiam
Ale zemsta WSNR pewnie bedzie lada dzien, wujo juz zwiekszyl limit nocnych skanow o 2. Czyli szykuje sie cos grubego w rewanzu.
-
-
@djmajtuss nie najwięcej grałem na uni 50 60
-
graty obrony
i po fabianskiej mieszanceZawistni ludzie z chęcią zgotują Ci piekło..
Dopóki nie poznasz ich domowych adresów (Edit)
TOP 1 Solo X1 PL
TOP 2 Solo X1 PL -
Graty akcji bo bardzo fajna.
Ale gdyby Fabiano był jednym z forumowych miszczów gry, to nie wiele by z niej wyszło.
Tak to jest, że jak wtopi ktoś znany, to niektórym rośnie ochota, żeby sobie poużywać, dopieścić samoocenę i zaleczyć stare rany.
Ani jemu skilla nie ubyło. Ani innym nic nie urosło.
Jeszcze raz GZ, bo na prawdę fajnie wyszło.
Fabianowi BSZO"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"
WINTER -
-
LoleXXX napisał(a):
Spodziewałem się więcej jadu ze strony co niektórych. Chociaż odrobinę uszczypliwości. A tu nic. Widocznie smycz jest bardzo krótka i piesek spod biurka zbytnio nie wychodzi
Nie spodziewałem się za to wpadki naszego pogromcy paziów i tego, że @Dewey będzie latać razem z bateryjką. Nie wstyd Ci?
Resiek i Berio tak orają okolice że każdy jeden czopek od razu zostaje waszym fanem czy jak?
Jestem ciągle Disowany przez jakiś pazi o których nikt nigdy nic nie słyszał jednak najwyższy czas zakończyć gręElectra/Quantum - OFF aggressive
45.251% 54.267% 85.196% 97.465% 101.063% 133.225%
301.518%
465.888%
936.675 % exTOP 1 WORLD
WEZN - OFF R32 [WSNR]
21.336 %
111.331 %
82.675 %
EUROPA - OFF R32 [LUMP]
NORMA - ON [LUMP] -
takie są uroki tej gryZawistni ludzie z chęcią zgotują Ci piekło..
Dopóki nie poznasz ich domowych adresów (Edit)
TOP 1 Solo X1 PL
TOP 2 Solo X1 PL -
Erka weź się nie wypowiadaj, bo przemawia przez Ciebie ludzka zazdrość kolejne Uni na którym Ci nie wyszło mimo dużych inwestycjiThe End
uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End
uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End
uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End
Uni68 Bociek [3 X] - The End
Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k% -
@bateryjka nie gram na Europie, więc argument o oraniu jak najbardziej nietrafiony. Coś jak Twoja kariera na kolejnym uni
A to, że mnie nie znasz, świadczy bardzo dobrze. O mnie -
graty lumpy, szkoda ze nie mogelm uczestniczyc w tym starciu
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś !
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0