Dalsze zmiany w cargo / Bash na licytator
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
@Hermes
Punkty strukturalne, to suma metalu i kryształu wydana na wybudowanie statku/obrony. Każdy poziom opancerzenia zwiększa wartość o 10% wartości podstawowej. Masz źle wyliczone wartości w pierwszym poście.
Guderian napisał(a):
tech. nadprzestrzenną na poz. 20, który przy podniesieniu z 10 na 20 kosztuję, bagatela 10.5kkk metalu, 20.9kkk kryształu i 6.3kkk deuteru.
-
DarthMario. napisał(a):
są inne sposoby aby to ograniczyć
@chemikos dziękuję za uwagę. Poprawione
Po dwóch dniach reasumując - wychodzi na to, że bardzo możliwym jest iż ten pomysł nie wyjdzie nawet w fazę prototypu.
DarthMario. napisał(a):
@Hermes podstawowym pytaniem jakie powinieneś sobie zadać, jest takie - czy jest potrzebny nowy statek cywilny w tej grze?
-
Hermes napisał(a):
DarthMario. napisał(a):
są inne sposoby aby to ograniczyć
@chemikos dziękuję za uwagę. Poprawione
Po dwóch dniach reasumując - wychodzi na to, że bardzo możliwym jest iż ten pomysł nie wyjdzie nawet w fazę prototypu.
DarthMario. napisał(a):
@Hermes podstawowym pytaniem jakie powinieneś sobie zadać, jest takie - czy jest potrzebny nowy statek cywilny w tej grze?
-
Sam tak robię, ale za stary już jestem na takie kombinowanie. Już wolę pakować to w obronę, jak wspomniał jeden kolega wyżej i raz machnąć u złomiarza ze stratą, niż pilnować żeby mi się nic nie zbudowało/zbadało. Nie chcę dostosowywać życia do gry.
Oddaję projekt w Wasze ręce, jeśli ktoś widzi dalej sens tego pomysłu (nie mojego, przypominam :P). Wolałem przed momentem polecieć na origin i walnąć błahe "Give us 10%... Please...", z marną nadzieją, że ktokolwiek zwróci uwagę. Dla mnie temat jest wyczerpany. -
@chemikos faktycznie nie wiem jak tego nie zauwazylem, jak wrócę to poprawie
gdyby ktoś był zainteresowany to poprawiłem swój postIn a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Guderian ().
-
@Guderian - weź raz jeszcze sprawdź jakie surowce potrzebne są do technologii nadprzestrzennej.
Wytłumacz mi też sens liczenia ładowności dla astro28+29. Nawet jeżeli chcesz machnąć to za jednym razem, to przecież 28 lvl będziesz mroził w badaniu. Zostaje astro 29 - 102kkk surki, dużą część da się wrzucić w budynki. -
Po minimum dobie wytężonego namysłu zdecydowałem się porzucić lobbowanie projektu na origin i oddanie pałeczki ewentualnie zainteresowanym. Być może te 5% powinno wystarczyć i zachować batoga rozwagi nad górnikami, żeby zachować smaczek ryzyka w grze. Dziękuję za chęci i wkład w prototyp na kreślarskiej desce.
Wątek może zostać otwarty. Jeśli nikt nie podejmie go dalej, najwyżej umrze śmiercią naturalną. -
Temat przeczyszczony, nagrody rozdane. Zwrócę jeszcze tylko uwagę, że rozpatrywanie faktycznej fizyki w uniwersum OGame mija się z celem. Pozostawiam otwarty do dalszych dyskusji (na temat).OGame Tech
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0