Ruszyły zapisy do pierwszej edycji Seek and Destroy na uni Wezn.
Ten temat powstał żebyście mogli swobodnie dyskutować o jej przebiegu
Pamiętajmy, że każdego z nas obowiązuje Regulamin Forum OGame.pl, a także Regulamin działu Seek & Destroy.
W szczególności nie życzymy sobie w tym temacie spam'u, wulgaryzmów jak i rozmów na tematy niezwiązane z przebiegiem projektu Seek And Destroy na Wezn.
A poniżej dla przypomnienia zostawiam najważniejsze zasady projektu:
Niszczenia moonów: [NM] 2015-10-09 15:38:24 - zlyOgr [zleZielonki] - 300%
Zły format nagłówka może skutkować nie zaliczeniem starcia przez program liczący. Liczy się każdy znak.
Moony do niszczenia zgłaszamy mi przez prywatną wiadomość. Mam maksymalnie 12h na sprawdzenie zgłoszenia. Nadsyłamy nie więcej niż 5 w jednym zgłoszeniu! Wzór zgłoszenia. Kolejne zgłoszenie można nadsyłać dopiero po sprawdzeniu już nadesłanego.
Ten temat powstał żebyście mogli swobodnie dyskutować o jej przebiegu
Pamiętajmy, że każdego z nas obowiązuje Regulamin Forum OGame.pl, a także Regulamin działu Seek & Destroy.
W szczególności nie życzymy sobie w tym temacie spam'u, wulgaryzmów jak i rozmów na tematy niezwiązane z przebiegiem projektu Seek And Destroy na Wezn.
A poniżej dla przypomnienia zostawiam najważniejsze zasady projektu:
- Próg starć dla uWezn w tym roku to 180%.
- czas na wstawianie RW i niszczeń: 4 doby
- Zasady publikacji RW - zwróćcie uwagę na tytuły rw i niszczeń!
Niszczenia moonów: [NM] 2015-10-09 15:38:24 - zlyOgr [zleZielonki] - 300%
Zły format nagłówka może skutkować nie zaliczeniem starcia przez program liczący. Liczy się każdy znak.
- Wrzucając raport z NM musi on zawierać datę, godzinę starcia, koordynaty atakowanego księżyca oraz całą treść wiadomości z gry.
- powrót do starego liczenia niszczeń: % za zniszczenie moona =((średnica/100)^2)/17
Moony do niszczenia zgłaszamy mi przez prywatną wiadomość. Mam maksymalnie 12h na sprawdzenie zgłoszenia. Nadsyłamy nie więcej niż 5 w jednym zgłoszeniu! Wzór zgłoszenia. Kolejne zgłoszenie można nadsyłać dopiero po sprawdzeniu już nadesłanego.
- Atak na członka własnej drużyny skutkuje natychmiastowym wydaleniem z Programu do końca edycji. Obrona ataku członka drużyny również, nawet w przypadku obrony sojusznika!
- Jeśli ktoś będzie chciał zmienić nick w trakcie rozgrywki - proszę o pw. Raporty ze zmienionym nickiem, w przypadku braku informacji, nie zostaną zaliczone.
- ACSy: Każdy gracz biorący udział w projekcie, rozliczany jest indywidualnie według zasad: (III. 1 Zasady projektu Seek & Destroy)