Temat przeczyszczony. Mniej jadu proszę.

Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and DestroyTa strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy

chciałem żebyście sami przyznali że zostawiliście coś na pokrycie czegokolwiek. Natomiast gdybyście Wy to policzyli to wiedzielibyście, że mogliście sobie zostawić nawet 1,52E8 (po waszemu 152kk) mety. W tym miejscu jednak muszę zaznaczyć, że owszem uwzględnia to koszt paliwa, jednak nie w wartości 3,0E7 (30kk) jak twierdziłeś tylko 1,0E7 (10kk) deu. Do transportu na raz takiej ilości potrzebowałbyś około 82,5k DT lub 413k MT (przy założeniu że masz rozwinięty tech nadprzestrzenny przynajmniej na 10 //podejrzewam, że wyżej - bo czemu nie?//) co na tej trasie pali około 9,4E6 (9,4kk) deu. Wiem, że dla Was to drobniaki tak więc nie ma tematu.
elcfart napisał(a):
1,52E8 (po waszemu 152kk)
przepraszam, musiałem
reSPECT napisał(a):
(...) Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że my, WSNR, jako chyba jedyny z liczących się sojuszy gramy bez pushowania się(...)

unavit napisał(a):
Gra wymiera nie przez anty ale przez nieudaczników w teamie, ludzie z łapanki i tak się kończy fajna przygoda.
Teraz czas na plemiona
Teraz tylko wybic niedobitkow i zamykamy to uni