El Marek [KNR] vs. dex [OLD] ~ 61985.23% - TOP 3 SOLO - tak mnie skrusz.....

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• El Marek [KNR] vs. dex [OLD] ~ 61985.23% - TOP 3 SOLO - tak mnie skrusz.....

Przywracam Do Pionu....

Dla KNR....

Dnia 02-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor El Marek [KNR]

Lekki myśliwiec 500.000
    Krążownik 214.213
    Okręt wojenny 60.194
    Pancernik 101.769

Obrońca dex [OLD]

Mały transporter 57.342
    Lekki myśliwiec 577.739
    Krążownik 3.009
    Recykler 15.076
    Sonda szpiegowska 90
    Niszczyciel 35.005
    Pancernik 26.767

Po bitwie...

Agresor El Marek [KNR]

Lekki myśliwiec 346.444 ( -153.556 )
    Krążownik 184.111 ( -30.102 )
    Okręt wojenny 56.298 ( -3.896 )
    Pancernik 100.583 ( -1.186 )

Obrońca dex [OLD]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    2.776.500 Metalu, 4.990.500 Kryształu i 741.722 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.821.752.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 9.549.863.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 3.741.455.400 metalu i 2.457.067.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 8.508.722 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    3.741.455.400 Metalu i 2.457.072.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.470.623.900
    Kryształ: 1.991.912.500
    Deuter: -77.252.278
    agresor zyskał łącznie 4.385.284.122 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.964.927.500
    Kryształ: -3.629.952.500
    Deuter: -963.491.722
    obrońca stracił łącznie 9.558.371.722 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.0
  • Główny sponsor naszych flot znowu w reckach.

Oj mylisz się tez mi za sponsorowałeś flotę.
    Tak Tak masz to głęboko w d**ie a farmisz idlaki jak szalony i straszysz białych ze by ci po szarych nie latali.
    Nie chce mi się szukać scrina ale są na to dowody.

Dzisiaj zasiadasz nie dopilnował i zasnął na obu kontach.

El Marek [KNR] vs. Ender1 [OLD] ~ 10253.75%

Ja w budziki nie wierze. Po takim czacie obserwacji wiemy że konto jest pilnowane przez kilka osób na zakładkę.
    Mówią o mnie że jestem wariat.

Ale ja to nieźle ogarniam.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez czubulus ().

• Rozbierania ciąg dalszy...

Wiecznie te budziki szwankują...made in china?
    Niestety to nie oberon, KNR umie używać floty i sam budzik nie wystarczy by uniknąć nieszczęścia.
    Ciesze się niezmiernie bo jak już vizu wspomniał, powinno to się stać już parę h wcześniej, ale jak to porzekadło mówi: "Co się odwlecze to nie uciecze" xD
    Marku czekam, aż zdobędziesz najwyższy szczyt...flot xD
  • Hahahahaha zasiadacz w nocy ładnie ci cztery litery uratował ale jak widać " co się uciecze..." :E ciekawi mnie tylko kto wpadł na pomysł zaryzykowania i zalogowania ;>
    zabrakło silvera który cie zawsze niańczy, sprawdza czy czegoś nie pozostawiałeś, dzwoni jak KNRy się palą i prosze długo nie trzeba czekać ;)
    te twoje bajki o budzikach to już się zrobiło nudne, tak masz w poważaniu ogame że siedzisz na nim 20/24 farmiąc każdym wolnym slotem szaraki to się boję pomyśleć co by było gdyby ta gra mega ci się podobała, siedziałbyś 40/24 czy jak? :E
    ja tam problemów ze wstawaniem nie mam, budzik na jedną kreskę zawsze działa ciekawe dlaczego ;>

A co do szaraków o których wspomniał Czubulus, proszę usiąść wygodnie :D zdjęcia powinien wstawić Leon bo od niego poszła cyna jednak praktycznie się nie udziela a naszym zdaniem inni powinni sobie popatrzeć jaki poziom prezentuje nasz "top1" więc pozwolę sobie je wrzucić ;) ogólnie jak je pierwszy raz zobaczyliśmy no to cóż... z jednej strony śmiech a z drugiej smutek że taki bakłażan odgraża się graczom 60x słabszym.

Także tego... mieć 200kk pkt w eko, być ogólnie top1 na serwie pod względem pkt, eko, floty, badań i walczyć o szaraki ze słabszymi graczami... ot cały poziom oldów :D

Jeszcze raz gratki Marku i pozdro KNR!
  • Marek - jak już myślę, że szczytujesz, to okazuje się, że potrafisz więcej! :D
    Dex - idz na urlop, albo rób fs na cały dzień. Zostaw sobie tylko trochę mt.
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• Pamiętam dzień w którym miałem zaszczyt cie poznać... to był dobry dzień :) Załuje tylko że nie było mi dane poznać cie jeszcze na Barymie, Mareczku człowiek chciał by tyle napisać ale jak patrze co ty wyczyniasz na tym weznie to aż braknie mi słów na opisanie tego wszystkiego, dziś pije twoje zdrowie :piwko: Co do dexa... nie wiem cz ktoś kto nie ma chęci na gre lata w środku nocy po 3h gsami po marne 5kk zarobku i jednego czego cz życzę to zapięcie kasacji. Pozdro!

Ps: Teraz puściłem sobie to co wstawiłeś xd Prognozy wskazują że ceny paliw kopalnianych mogą gwałtownie pójść w górę ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez 2+2 ().