YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%

]:-D Kolejne kupione konto. ]:-D
    Historia już nie raz pokazała, że nie docenia się zbytnio czegoś, czego nie zbudowało się samemu,
    Nowy właściciel nie pograł za bardzo
    3? 4 dni?
    nie będę opisywał, bo po pierwsze nie ma czego opisywać, a po drugie najt i jego ogary wiedzą lepiej.
    Więc poczekam w spokoju :D

Dzięki za lot,
    Pozdrowienia dla:
    TR
    NuN
    MNS
    Reszcie----- standardowo środkowy paluch ( i tak mod to wytnie :E )

Od kubana:

Pozdrowienia dla WszySSkich w Ojczyznie i na wygnaniu

i od Bunny-ego:

Pozdro dla dostawcow paliwa, buddy, znajomych, T R, Nunkow i znajomych z Quantum

!!!KUPIMY DUUUUUŻO DEXU!!!

Dnia 02-03-2019 02:13:46 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor YeahBunny [T R]

Krążownik 3.608
    Okręt wojenny 10.972
    Pancernik 6.054

Agresor The End Fidel [T R]

Pancernik 2.865
    Okręt wojenny 9.460

Agresor Yoshimoto [T R]

Okręt wojenny 3.366
    Pancernik 2.105

Obrońca WieslawZBydgoszczy [SMURFS]

Duży transporter 10
    Lekki myśliwiec 25.054
    Ciężki myśliwiec 21
    Krążownik 6.016
    Okręt wojenny 1.703
    Statek kolonizacyjny 9
    Recykler 15.000
    Sonda szpiegowska 407
    Pancernik 4.104

Po bitwie...

Agresor YeahBunny [T R]

Krążownik 2.631 ( -977 )
    Okręt wojenny 10.638 ( -334 )
    Pancernik 6.023 ( -31 )

Agresor The End Fidel [T R]

Pancernik 2.842 ( -23 )
    Okręt wojenny 9.177 ( -283 )

Agresor Yoshimoto [T R]

Okręt wojenny 3.274 ( -92 )
    Pancernik 2.094 ( -11 )

Obrońca WieslawZBydgoszczy [SMURFS]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    0 Metalu, 2.100 Kryształu i 70.479 Deuteru

Agresor stracił łącznie 76.398.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 996.797.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 419.235.600 metalu i 257.373.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 72.579 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 365.840.600
    Kryształ: 237.301.300
    Deuter: -2.858.521
    agresor zyskał łącznie 600.283.379 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -545.513.000
    Kryształ: -347.604.100
    Deuter: -103.752.479
    obrońca stracił łącznie 996.869.579 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.0

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez wishmaster ().

• Troche nerwow, bo kilka osob sie palilo tam. Dziwne aktywki na innych galach ale... Ale siadlo i to z calkiem zacnym zyskiem bo po 200 baniek dla kazdego. A balem sie, ze znowu bede musial marudzic jak to przepalilem 10kk paliwa i nic nie weszlo :D Dzieki Panowie za lot, oby wiecej takich.

Czekam na screeny z ticketami :P
  • śmiechu warte , jedni lubią push a drudzy jak im nogi śmierdzą TTP (To Tylko Push) proponuje zmienić nazwę soja lol

rozmowa z graczem WieslawZBydgoszczy
    pozdrawiam
    Dominikus

hiperleksja daje się coraz częściej we znaki

Bociek napisał(a):

wystartowałem chwilę przed nałożeniem blokady

bunny napisał(a):

No wlasnie, chwile po nalozeniu blokady.
    buahuahaha

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dominikus ().

• Panowie z TR.

Powiem szczerze, nie cierpię się wypowiadać na tym forum w gimnazjalnych przepychankach. Ale jak już piszę to do sedna. Po całym syfie związanym z Panem Szkodnikiem (który nadal jest w Waszym sojuszu), przypadkowo złomujecie konto, które było w Waszym sojuszu do bodajże przedwczoraj. "Osobę", która starała się wczoraj w bardzo dziwnych okolicznościach i z dziwaczną augmentacją o członkostwo w Naszym sojuszu. Jego podanie oczywiście zostało jednomyślnie odrzucone i jeśli chcecie, wyszukam cytaty z naszej konwersacji w stylu "pewnie TR szybko go zje". Szczerze uważam, że w waszym sojuszu nie brakuje utalentowanych graczy, z którymi mam przyjemność rywalizować. Trzeba jednak zwrócić uwagę, że mniej więcej połowa waszego sojuszu, w tak krótkim okresie dostała bana za różne przewinienia. Kończąc temat: czy te punkty i "prestiż" z zezłomowania, ośmielę się powiedzieć kupionych lub dostanych przez Was kont jest tak ważny :) ? Oczywiście spodziewam się za chwilę dziwacznej krytyki w moim kierunku od strony różnego rodzaju waszych pochlebców. Ubiegając krytykę powiem od razu, że pewnie nawet jej nie przeczytam.

Dobrej zabawy i TTG.

Pozdrawiam.
  • dziadek barezi napisał(a):

kiedys ktos mi powiedzial: nie zwracaj na to uwagi," DAMSKIE I FRAJERSKIE SIE NIE LICZY"

jaki mentor taki człowiek , damskie przydupasy jak Ty przydają się raczej w realu , a z frajerami się jedzie ,
    bynajmniej tak jest jak wyłączycie matrixa ;}
    pozdrawiam
    Dominikus

hiperleksja daje się coraz częściej we znaki

Bociek napisał(a):

wystartowałem chwilę przed nałożeniem blokady

bunny napisał(a):

No wlasnie, chwile po nalozeniu blokady.
    buahuahaha
  • Dominikus napisał(a):

dziadek barezi napisał(a):

kiedys ktos mi powiedzial: nie zwracaj na to uwagi," DAMSKIE I FRAJERSKIE SIE NIE LICZY"
    jaki mentor taki człowiek , damskie przydupasy jak Ty przydają się raczej w realu , a z frajerami się jedzie ,
    bynajmniej tak jest jak wyłączycie matrixa ;}
    uderz w stol, a dama ,sory :D nozyce sie odezwa :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dziadek barezi: Ps.czekam na BANA ().

• A ja powiem tak, starcie może i czyste bo tego się człowiek nie dowie.

Jednak to co napisałem gdy WIAARA nie zezłomowała Pana Niszczarki, po prostu było by to w złym stylu zezłomować "byłe konto WIAARY".

Więc reasumując gratulacje Pano.. chłopcy, ale kręgosłupa moralnego to nie macie :)
    Jedna jest WIAARA w galaktyce!
  • wlasnie przez takich .... jak Wy nie mowie tu o Kubenie odechciewa sie grac w sprawie mojego konta prosze o pw , nie mam zamiaru grac z takimi .... tu niech kazdy sobie wpisze co uwaza ... pewnie to sprawka wisha bo badz co badz fidel i bunnyiego szanowalem i nie wiadomo co myslec ... nie wazne jesli nie znajdzie sie chetny na konto to je skasuje so far hf TR to jednak dno
    TTG ! :popcorn:
  • no jeśli agresorzy zyskiwali ostatnio odrobinę szacunku to teraz stracili go całkowicie... po banie camar 2 tygodnie na urlopie i żadnej atencji w stronę konta.. i nagle zmiana nicka 2 dni i złom... i oczywiście od byłych sojuszników..

Gratulacje trupie cyrkowej przedstawienia.

Jestescie lepsi niż Benny Hill

Żałosne niedowartościowanie dzieci

A łapek powinno być tutaj w dół więcej niż przy starciu szkodnika. Niech każdy na wstępie widzi że to starcie to bagno

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rothman ().

• Billie the kid napisał(a):

wlasnie przez takich .... jak Wy nie mowie tu o Kubenie odechciewa sie grac w sprawie mojego konta prosze o pw , nie mam zamiaru grac z takimi .... tu niech kazdy sobie wpisze co uwaza ... pewnie to sprawka wisha bo badz co badz fidel i bunnyiego szanowalem i nie wiadomo co myslec ... nie wazne jesli nie znajdzie sie chetny na konto to je skasuje so far hf TR to jednak dno
    A nie mówiłem chłopaki?? :E

• Wiadomość zbiorcza od Yoshimoto 02.03.2019 02:20:40
      Od: Yoshimoto
    • wish i bunny to wiadomo, pushery, ale ze kuban w to zaangarzowany, to juz wstyd
    @dziadek barezi straciłeś w oczach swojego przydupasa. Chociaż zaraz, nie... on nadal cię broni. Ty tez leciales. Ale dla niego nadal jesteś bosssski.
  • A co, mieliśmy czekać aż ktoś inny je zdejmie? Bo było u nas? Ale nie jest. I to nie camar. Miał bym opory gdyby to on był. Tylko poza sojem, a tak?? Lata mi to kto to był. Na rhea czy cosmos, już nie paietam, sojusz zobaczył ze ich Koleszka dostał zloma na jednej kuli, wiec sami po czyścili mu pozostałe, po to, żeby agresor tego nie zrobił. Mimo ze gość nadal był w ich sojuszu. I nie musieli nawet złomu oddawać. I to było fair? Okazuje się ze było. Skoro GO tak zdecydował. Wiec czemu my mieliśmy nie lecieć na konto, które pozostawione było bez opieki, poza sojem, w rękach gościa którego nie znamy??
  • wishmaster napisał(a):

A co, mieliśmy czekać aż ktoś inny je zdejmie? Bo było u nas? Ale nie jest. I to nie camar. Miał bym opory gdyby to on był. Tylko poza sojem, a tak?? Lata mi to kto to był. Na rhea czy cosmos, już nie paietam, sojusz zobaczył ze ich Koleszka dostał zloma na jednej kuli, wiec sami po czyścili mu pozostałe, po to, żeby agresor tego nie zrobił. Mimo ze gość nadal był w ich sojuszu. I nie musieli nawet złomu oddawać. I to było fair? Okazuje się ze było. Skoro GO tak zdecydował. Wiec czemu my mieliśmy nie lecieć na konto, które pozostawione było bez opieki, poza sojem, w rękach gościa którego nie znamy??
    xDDDDDDDDDD
    Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji.
  • Jak dla mnie to wish z bunnym push a Kuban legitnie wpadl XD

Przetopu
    Na wypociny szkoda klawiatury, mnie sie juz nie chce

Milej soboty, chociaz kurde mrozna, skubana.

Ps. Biorac pod uwage jak obronca pilnowal konta to i tak dlugo wam zeszlo XD

@Rocketman466 sojusz to ludzie, nie konta. Wielu (takze z topki) chcialo do nun przyjsc. Wolelismy grac w kilku niz z nie wiadomo kim, niezaleznie od tego jak duza ma flote. A byli to zazwyczaj duzo wieksi w owczesnym czasie :)
    rosolov [NuN] - Xanthus - OFF
    Szutruk-Nahhunte [NuN/T R] - Fenrir - OFF
    Tuco Ramirez [CLAY] - Sombrero - epizod OFF

Definitywny koniec.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez abecaduo ().

• push i tyle... gracz ostatnio zaprosilem do sojuszu byl bez sojuszu i na dodatek zmienil nik pomyslalem ze kto inny przejal konto a ma duza flote to sie przyda w sojuszu...nie minelo 3 dni jak u nas byl i zlom.... porazka na maxa co sie dzieje z ta gra...
    Moje 1 konto na forum Rocketman46 (04.12.2005) (Zbanowane)

POCZATEK OD UNI 5 SOJUSZ OCTOG
    UNIA 32/34/RHEA/Fenrir SOJUSZ SMURFS JAK NIE WIECEJ BO NIE PAMIETAM :D

OBECNIE SERWER Xanthus i Kalyke SOJUSZ SMURFS:D :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: