Konkurs WHO IS WHO

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Konkurs WHO IS WHO

Drodzy Wezuwianie :)
    Aby zabawa była weselsza proponuje dzisiaj konkurs Kto jest Kim :)
    Kto wpadnie na pomysł i zgadnie dostanie nagrode ................. 10 kk dexu lub flaszke przesłana DHLem :)
    Odgadywac bedziecie na podstawie opisu i zdjecia wiec nie bedzie pewnie problemu :)

A teraz do meritum :D

Siedzi w nocy i czatuje
    Pragnie sury wiec wypatruje
    …….satek naszych …….
    gdyż
    już dawno biedak obliczył
    że saty na pezeta nie polecą i już pare zaliczył.
    Coż z tego, że flota jego duża,
    jak kolega do lotu go nie zaprosi
    to sury nikomu nie zakosi
    wiec
    sytuacja ekonomiczna go zmusza
    aby satki nam rozwalać
    bo to i bezpieczniej i przyjemniej
    ogamistom śpiącym dowalać .
    Lecz gracza malusie cojonez i wielkie ambicje
    Spowodują w końcu wieczną z Wezn banicje .

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO WYPOWIADANIA SIE NA TEMAT TEGO O JAKIM GRACZU SA TE SŁOWA :)))

MIŁEGO DZIONKA WSZYSTKIM :)

Moderator mntek:
    Proszę na przyszłość albo zmniejszać, albo umieszczać tak duże obrazy wraz z komendą spoiler. Dla czytelności.
  • Czwóreczko dzieki za odpowiedź :piwko:
    jeszcze nie zdradze kogo mam na mysli :) zgadujemy dalej , zobaczymy kto dostanie najwiecej głosów :)
    Mysle, że Dex nie poleci Ci po satkach za Twoja odpowiedź , to tylko zabawa :)
    Pewnie inni gracze bedą obstawiani równiez , wiec nie czekajcie tylko piszcie Kochani :)
  • Dziekuje Charisku za odpowiedź :piwko:
    mamy trzecią osobe , ktora bedzie zabiegała o tytuł sateliciarza Wezn :)

Kochani czekam na kolejne zgłoszenia kandydatur :)

Miłego dzionka wszystkim ..... jeszcze troche i zaczniemy grilowac pod lazurowym niebem , wśród zieleni z cudnie grzejącym słoneczkiem :)
  • Vizzion Słoneczko to miało Was rozsmieszyc , bo jakas zapanowała smuteczków wielkich godzina co wielu fajnych graczy strasznie przeklina :)
    musze Was rozruszać trochę :) dosyc niecheci i nienawisci , niech juz Halusi marzenie sie zisci :)

Montezuma jak milusio , że umiesz robic dwie rzeczy .... druga to tworzenie rymów :D

Farnah gamoniu, nie pij tyle, bo Cie Montezuma zezłomuje :evil: :evil: :evil:

wśród naszych kandydatur pojawił sie Trunks :thumbsup: super

W niedzielę ogłoszenie wyników :) zdradze o kim jest wierszyk, który na szybko napisałam , a jako podpowiedzi uzyłam tego zdjecia uroczej, różowiutkiej istotki z fajnym ryjkiem :) wtedy tez wygrany sam napisze co woli ... dex czy flaszke :)
    ale nie dam Wam spokoju , zaraz wymyslimy cos innego , żeby kazdy mógł sie wypowiedzieć w jakims temacie :)
    Tymczasem wracamy do naszej zabawy. Dziekuje wszystkim za dotychczasowe wpisy i prosze o jeszcze :)

WEZUWIANIE PIÓRA W DŁON I PRZYJEMNEGO WIECZORU WSZYSTKIM :dyskusja: :piwko: :fgrin:
  • Montezuma lubi saty
    ktoś dziś w nocy zbierze baty
    halszka, cham a może dex?
    z czyichś satek wyjdzie kleks
    przestań beczeć już autorko
    Monte pancy fundatorko
    obok sie kolonizujesz
    i na forum za ataki plujesz
    więcej wam nie porymuje
    tylko czas tu swój marnuje :E

Pozdro KNR!
  • DOBRY ? GRACZU BĄDŹ KONSEKWENTNY ... JESLI PISANIE JEST STRATA CZASU TO PO CO GO TUTAJ TRACISZ ?

he he , nie przestraszysz mnie :)
    strata satek to tylko cyferki w grze :)
    zas brak zasad , takich zdrowych to niestety problem paru osób tutaj :)
    a Monte ma chyba mała flote jesli buduje ja z mojej kryski :ocb:
    więc nie kwicz juz poeto , chociaz podoba mi sie Twoj wierszyk , rozesmiałam sie jak go przeczytałam :lool:

Farnah palko jedna , nie po ambicji :) po ambicji moze mi pojechac ktos wazny :)
  • Witajcie,

jako że konkurs rzeczą najgorszą nie jest, uprzejmie proszę żeby nie zamienił się zaraz we wzajemne przepychanki i kłótnie. Trochę ironii i uszczypliwości oczywiście nikomu nie zaszkodzi.

Tematu nie czyszczę, wpis wstawiam w roli przypomnienia że wszyscy tutaj są po to, żeby się bawić.
    Dział Starcia Tytanów: Wezn, Aquarius, Cosmos

Dział Dyskusje i Dyplomacja: Libra, Wezn, Aquarius, Cosmos, Dorado
  • Moi Drodzy Wezuwianie pora zakonczyc konkurs WHO IS WHO :)

Wsród Waszych kandydatur faktycznie przewinęła sie osoba, o której myslałam piszac ten krótki wierszyk . Sam pomysł wziął sie kiedy ogladałam smieszne obrazki i trafiłam na ta świnkę :) pomysł mi wpadł w momencie ... i od razu został wprowadzony w życie :)

Pierwsza osoba, która odpowiedziała i to poprawnie wysłała do mnie na pv odpowiedz w formie rebusa :) usmiałam sie serdecznie , bo pomysłowy i smieszny , ale niestety nie przewidziałam w regulaminie odpowiedzi na pv , a nie stosuje raczej kopiowania i wklejania rozmow prywatnych, na tym polega przeciez wzajemne zaufanie do osób , z którymi sie pisze :) dla tej osoby przeznaczona jest dodatkowa butelka :) w kazdym razie dziekuje mu za zaangazowanie :)

a teraz :xgraty: dla Vizziona bo to on podał kandydature własciwego człowieka i zrobił to jako pierwszy na forum :) prosze Cie tylko o kontakt ze mna , ustalimy sposob przekazania Ci nagrody :)

Moi drodzy mam nadzieje, ze chociaz troche śmiechu mieliscie czytając i sledząc nasz konkurs :) Życie jest trudne , pełne róznych zdarzen, które niekoniecznie sa miłe , tutaj mamy sie bawić, odreagowując wszystko , bez spin i podobnych rzeczy .
    Dziekuje mntekowi za przekazane uwagi , przyda sie na przyszlośc :)

Miłego wieczorku wszystkim :piwko:

:xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed: :xclosed:
  • Konkursik roztrzygnięty, mod klepnął...

więc może by tak zrobić z tego stały temat... zamiast zdjęć moga być i te wierszowianki , a jak i zdjęcie się znajdzie to czemu nnie :)
    Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers

Universum: Wezn