jeszcze chwilka, jeszcze momencik i znikam ....fajnie było ...ale w tej grze zostało większość oszustów ....pozdrawiam nieliczne grono tych grających uczciwie i dla pasji .....bo ogame to przygoda a nie wyścig szczurów ........
KONIEC TEJ NIERÓWNEJ GRY .... nie chce mi się
-
-
Skoro to przygoda, a nie wyscig szczurow, to po co przejmowac sie oszustami? Mozna grac swoje. Ale rozumiem, bo kazdy powod jest rownie dobry, zeby przestac grac. U mnie np. powodem oddania wszystkich kont byl fakt znuzenia gra i zmeczenie psychicznym przymusem wysylania transportow i pilnowania fsow. Ale daleko mi od twierdzenia, ze graja sami oszusci itd. Prawie nie grajac i uciekajac sie jedynie do uzywania anty bylem w swoim mniemaniu dosc wysoko. Gdybym posiedzial, byloby znacznie lepiej. Wiec imo - przesadzasz z tymi "samymi oszustami". Wlasnie to oszusci sa w tej grze wyjatkiem, chociaz jest o nich glosno.Si vis pacem, para bellum
-
Nie kończ, Puchatek na banie masz szanse na TOP 1
-
No i co wam po tym oszustywaniu? Tydzien bana to chyba wieksza strata niz zysk z "pushu"?
-
Za push powinny byc conajmniej dwa, potem cztery a za trzecim razem dozywotni.
-
Patrząc na przyrosty naszego zbanowanego top1, tydzień bana za push to wręcz żart. Założył konto 2 tygodnie po starcie uni i w 3 tygodnie z top 100 wbił bodajże top 5. A dojście do top 100 też zleciało w oka mgnieniu.
Nie opłaca się push za tydzień bana? Nastukał już 30 mln punktów wyłączając wydobycie na noc i nie latającPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hefajstos ().
-
Chyba dwa miesiace po starcie uni :p ...Si vis pacem, para bellum
-
W sumie prawda... moze GO podkreca kary, miejmy nadzieje. Wystartowalem z nowym sojem, pracuje nad zasadami - jedna z nich bedzie wyrzucenie z soja w przypadku otrzymania bana. Nikt mnie praktycznie nei zna na tym uni, ale mam cicha nadzieje, ze uczciwi gracze beda dolaczac. Moge gdy sie zgrupujemy to cos zdzialamy. Jakby co zapraszam...
-
@loox GO nie może "podkręcić kar", bo nie mają takiej mocy. Wymiary kar za określone przewinienia mają wyznaczone z góry.
@Hefajstos Puchatek a Cichy to dwie różne osoby. Puchatek konto "przejął" jak już było top 1This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
DUDEUSZ napisał(a):
Puchatek a Cichy to dwie różne osoby. Puchatek konto "przejął" jak już było top 1
Znasz jakieś szczegóły? Bo jak dla mnie, to od początku konto wyglądało na "spółdzielnię ", w ogóle bardzo dziwna sprawa. Żeby uzyskać takie przyrosty potrzeba by co najmniej kilku kont z mocnym eko, pompujących surę na konto główne. Tylko zauważ, że mówimy o młodym uniwersum, gdzie multikonta nie mogą stać w miejscu punktowo, bo szybko robią sie bezwartościowe. Jeśli rzeczywiście robił to tylko Cichyp, to musiał włożyć w przedsięwzięcie ze 2-3 tys pln. Konta do puszu trzeba najpierw kupić, mielenie wydobycia u handlarza też kosztuje niemało, trzeba opłacić dobry VPN, a dobre też są drogie. Nie mówiąc o zaangażowaniu czasu. Na moje to grupka osób się bawiła.
Co do Puchatka, to jakos konto zmieniło nicka, ale absurdalne przyrosty punktowe pozostałySi vis pacem, para bellum -
Coś tam słyszałem plotki, że cichy 2-3k pln/ miesiąc ładował
a co do multikont, to sam naliczyłem kilka co ewidetnie go "wspomagały" - więc jakoś to by było. Zresztą 3/4 bap to chyba gra pod naszego top1: ) -
loox napisał(a):
W sumie prawda... moze GO podkreca kary, miejmy nadzieje. Wystartowalem z nowym sojem, pracuje nad zasadami - jedna z nich bedzie wyrzucenie z soja w przypadku otrzymania bana. Nikt mnie praktycznie nei zna na tym uni, ale mam cicha nadzieje, ze uczciwi gracze beda dolaczac. Moge gdy sie zgrupujemy to cos zdzialamy. Jakby co zapraszam...
-
kamykmocy napisał(a):
bap to chyba gra pod naszego top1: )
Czyli moze i tu tak jest? Pan Krzysztof i jego multikontaSi vis pacem, para bellum -
czy ja ci zaglądam do portfela?? są ludzie którzy na głupsze rzeczy wydaja więcej, ale Polska to wolny kraj i nic nikomu do tego.
kamykmocy napisał(a):
a co do multikont, to sam naliczyłem kilka co ewidetnie go "wspomagały" - więc jakoś to by było. Zresztą 3/4 bap to chyba gra pod naszego top1: )
już od dawna nie gram na koncie które oddałem parę dni po tym jak zmieniłem nick na "cichy_oddam" -
Kurde za duzo alko, faktycznie czciona wyszla jakas troche za duza - juz porawione, thx
-
-
Cichy_pp napisał(a):
już od dawna nie gram na koncie które oddałem parę dni po tym jak zmieniłem nick na "cichy_oddam"
Ale najwyrazniej podzieliles sie z Puchatkiem tajemna wiedza, jak sie robi prawie 300tys punktow dziennie (srednio), niszczac w ciagu miesiaca 1000 punktow
I to na wymierajacym uni, gdzie nie ma na co latac...Si vis pacem, para bellum -
konto Melek się wypunktowalo, znowu jajczyk?
Teraz nick Ryzykant -
Nie nie, skanowałem wczoraj w nocy przed egzekucją pusza i zmusiłem do urlopu
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0