jeszcze chwilka, jeszcze momencik i znikam ....fajnie było ...ale w tej grze zostało większość oszustów ....pozdrawiam nieliczne grono tych grających uczciwie i dla pasji .....bo ogame to przygoda a nie wyścig szczurów ........
KONIEC TEJ NIERÓWNEJ GRY .... nie chce mi się
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Skoro to przygoda, a nie wyscig szczurow, to po co przejmowac sie oszustami? Mozna grac swoje. Ale rozumiem, bo kazdy powod jest rownie dobry, zeby przestac grac. U mnie np. powodem oddania wszystkich kont byl fakt znuzenia gra i zmeczenie psychicznym przymusem wysylania transportow i pilnowania fsow. Ale daleko mi od twierdzenia, ze graja sami oszusci itd. Prawie nie grajac i uciekajac sie jedynie do uzywania anty bylem w swoim mniemaniu dosc wysoko. Gdybym posiedzial, byloby znacznie lepiej. Wiec imo - przesadzasz z tymi "samymi oszustami". Wlasnie to oszusci sa w tej grze wyjatkiem, chociaz jest o nich glosno.Si vis pacem, para bellum
-
Nie kończ, Puchatek na banie masz szanse na TOP 1
-
No i co wam po tym oszustywaniu? Tydzien bana to chyba wieksza strata niz zysk z "pushu"?
-
Za push powinny byc conajmniej dwa, potem cztery a za trzecim razem dozywotni.
-
Patrząc na przyrosty naszego zbanowanego top1, tydzień bana za push to wręcz żart. Założył konto 2 tygodnie po starcie uni i w 3 tygodnie z top 100 wbił bodajże top 5. A dojście do top 100 też zleciało w oka mgnieniu.
Nie opłaca się push za tydzień bana? Nastukał już 30 mln punktów wyłączając wydobycie na noc i nie latającPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hefajstos ().
-
Chyba dwa miesiace po starcie uni :p ...Si vis pacem, para bellum
-
W sumie prawda... moze GO podkreca kary, miejmy nadzieje. Wystartowalem z nowym sojem, pracuje nad zasadami - jedna z nich bedzie wyrzucenie z soja w przypadku otrzymania bana. Nikt mnie praktycznie nei zna na tym uni, ale mam cicha nadzieje, ze uczciwi gracze beda dolaczac. Moge gdy sie zgrupujemy to cos zdzialamy. Jakby co zapraszam...
-
@loox GO nie może "podkręcić kar", bo nie mają takiej mocy. Wymiary kar za określone przewinienia mają wyznaczone z góry.
@Hefajstos Puchatek a Cichy to dwie różne osoby. Puchatek konto "przejął" jak już było top 1This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
DUDEUSZ napisał(a):
Puchatek a Cichy to dwie różne osoby. Puchatek konto "przejął" jak już było top 1
Znasz jakieś szczegóły? Bo jak dla mnie, to od początku konto wyglądało na "spółdzielnię ", w ogóle bardzo dziwna sprawa. Żeby uzyskać takie przyrosty potrzeba by co najmniej kilku kont z mocnym eko, pompujących surę na konto główne. Tylko zauważ, że mówimy o młodym uniwersum, gdzie multikonta nie mogą stać w miejscu punktowo, bo szybko robią sie bezwartościowe. Jeśli rzeczywiście robił to tylko Cichyp, to musiał włożyć w przedsięwzięcie ze 2-3 tys pln. Konta do puszu trzeba najpierw kupić, mielenie wydobycia u handlarza też kosztuje niemało, trzeba opłacić dobry VPN, a dobre też są drogie. Nie mówiąc o zaangażowaniu czasu. Na moje to grupka osób się bawiła.
Co do Puchatka, to jakos konto zmieniło nicka, ale absurdalne przyrosty punktowe pozostałySi vis pacem, para bellum -
Coś tam słyszałem plotki, że cichy 2-3k pln/ miesiąc ładował
a co do multikont, to sam naliczyłem kilka co ewidetnie go "wspomagały" - więc jakoś to by było. Zresztą 3/4 bap to chyba gra pod naszego top1: ) -
loox napisał(a):
W sumie prawda... moze GO podkreca kary, miejmy nadzieje. Wystartowalem z nowym sojem, pracuje nad zasadami - jedna z nich bedzie wyrzucenie z soja w przypadku otrzymania bana. Nikt mnie praktycznie nei zna na tym uni, ale mam cicha nadzieje, ze uczciwi gracze beda dolaczac. Moge gdy sie zgrupujemy to cos zdzialamy. Jakby co zapraszam...
-
kamykmocy napisał(a):
bap to chyba gra pod naszego top1: )
Czyli moze i tu tak jest? Pan Krzysztof i jego multikontaSi vis pacem, para bellum -
czy ja ci zaglądam do portfela?? są ludzie którzy na głupsze rzeczy wydaja więcej, ale Polska to wolny kraj i nic nikomu do tego.
kamykmocy napisał(a):
a co do multikont, to sam naliczyłem kilka co ewidetnie go "wspomagały" - więc jakoś to by było. Zresztą 3/4 bap to chyba gra pod naszego top1: )
już od dawna nie gram na koncie które oddałem parę dni po tym jak zmieniłem nick na "cichy_oddam" -
Kurde za duzo alko, faktycznie czciona wyszla jakas troche za duza - juz porawione, thx
-
-
Cichy_pp napisał(a):
już od dawna nie gram na koncie które oddałem parę dni po tym jak zmieniłem nick na "cichy_oddam"
Ale najwyrazniej podzieliles sie z Puchatkiem tajemna wiedza, jak sie robi prawie 300tys punktow dziennie (srednio), niszczac w ciagu miesiaca 1000 punktow
I to na wymierajacym uni, gdzie nie ma na co latac...Si vis pacem, para bellum -
konto Melek się wypunktowalo, znowu jajczyk?
Teraz nick Ryzykant -
Nie nie, skanowałem wczoraj w nocy przed egzekucją pusza i zmusiłem do urlopu
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0