w końcu naszła mnie ochota coś dodać od siebie skoro markus dostał back upa nie było by sprawiedliwe żebyśmy tez i my go nie dostali skoro starcia nie było dzisiaj napisałem do suportu ciekawe kiedy się zajmą moim zgłoszeniem i przywróceniem zabawek

kobuszewski16 napisał(a):
Jak dla mnie ogame stoi na polskich stacjach typu ovh bo tanio i scina a i silnik gry nie jest napisany tak jak powinien bo cos takiego nie powinno miec miejsca chcialbym zobaczyc starcie 10 topowch flot z q co by sie stalo rw by bylo za 10 min ? I tez cofka wystarczy sie zgadac i mamy surki opur bo zego co wiem w tym starciu nie musieli odsylac raz na miesiac takie starcie i mozna urlopowac caly czas i roanac jak majas ale co mam na mysli ugemele polacy poprawiaja silnik i starcie wykonuje sie w jedna jakas tam setna sekundy i nic nie laguje a bije sie biliony statkow wiec nie wiem ze pro niemcy nie moga tego napisac lub poprawic kod by mozna by zrobic starcie top 10 flot na q tu byl lag 2 min przy 100kk statkow co bedzie na q?
Yossar napisał(a):
Teamie kochany! Macie podstawy w Zasadach Gry! Zakażcie lagowania serwera wysyłaniem wielu misji bez odstępu! Ja wiem, że nie za bardzo kumacie o czym ja piszę, ale popytajcie. Macie tam kumatych ludzi u siebie.
1 gość