El Marek [KNR] vs. dex [OLD] ~ 73118.45%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• El Marek [KNR] vs. dex [OLD] ~ 73118.45%

Dla Maszki ogromne BUZI :* :* :* :* :* :*

Dla sojuszu....

Dnia 09-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor El Marek [KNR]

Lekki myśliwiec 1.905.820
    Krążownik 162.161
    Okręt wojenny 30.013
    Pancernik 168.457

Obrońca dex [OLD]

Mały transporter 75.835
    Duży transporter 211
    Lekki myśliwiec 473.634
    Ciężki myśliwiec 2
    Krążownik 2.504
    Recykler 12.085
    Sonda szpiegowska 376
    Niszczyciel 52.223
    Gwiazda Śmierci 8
    Pancernik 34.315
    Wyrzutnia rakiet 18
    Lekkie działo laserowe 116
    Mała powłoka ochronna 1

Let's Get Ready Too Rumbleee !!!!

Agresor El Marek [KNR]

Lekki myśliwiec 1.633.455 ( -272.365 )
    Krążownik 150.540 ( -11.621 )
    Okręt wojenny 29.075 ( -938 )
    Pancernik 167.792 ( -665 )

Obrońca dex [OLD]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    15.655.447 Metalu, 2.958.118 Kryształu i 19.044.360 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.539.274.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 12.015.888.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 4.235.571.000 metalu i 3.076.274.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 37.657.925 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    4.235.571.000 Metalu i 3.076.287.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.139.551.447
    Kryształ: 2.684.863.118
    Deuter: -14.172.640
    agresor zyskał łącznie 5.810.241.925 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.963.485.447
    Kryształ: -4.735.768.118
    Deuter: -1.354.292.360
    obrońca stracił łącznie 12.053.545.925 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8

Brawo MY !! :super:

Dex, odpocznij :gszo:
  • Mareczku piękny %. Gratuluje starcia.

Dex z sojuszem Old to w sumie dobra farma dla KNR. Jak widać skill się liczy a nie wielkość floty.

Ciekawe jakie tym razem były tłumaczenia może budzik nie dzwonił, błędna konfiguracja kompasu pokładowego, zatrzaśnięte drzwi w łaźce, nagły atak hipersomni.
    Mówią o mnie że jestem wariat.

Ale ja to nieźle ogarniam.
  • tak jak pisalem dex kiedys jak ci ubili pierwsze czesci floty ze beda kolejne i tak sie dzieje, rozbrajaja cie co nie miara, niedlugo beda miec mozliwosc sciagnac flote glowna i tyle bedzie z twojej gry na wezn, radzilbym ci sie pozbyc konta dopoki tam cos jeszcze jest;d
    % SOLO~~45814,26 w 58ST
    % ACS~~33293,47 w 22 ST

25.03.2010

uni 26 top 1 pkt - eko/flota

uni 50 top 24 -potezne eko+ gs
  • Marek zaimponowałeś! Gratulacje konkretne! Coś mi mówi, że nie musi to być ostatni łomot. Po takich stratach ciężko się podnieść, a dex dodatkowo nie ma chęci na poważną walkę - oczywiście życzę szo. Kto wie jaki będzie układ sił do wakacji.....
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• Gratki. Cóż, usnąłem totalnie. Wszystko miałem już przygotowane do nocki, zasoby zwiezione - i usnalem. 2:48 post na forum napisalem, 2:50 jeszcze jakis skan - i tyle pamiętam :D

Gratki atakującemu, choć lot na pewniaka, skoro nie bylo aktywek na matce - więc ryzyko jedynie przepalenia deu.

Sobie odbudowy nie życzę ... nie chce mi się już od dawna i pewnie mi się nie zechce. Zero przyjemności z gry już od roku, więc to może być dobry czas na kasację konta. Pomyślimy.
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon
  • Oj Marku... co my z Tobą mamy :E :E

Gratuluje, jesteś złomiarzem numer jeden na tym uni i gołym okiem widać ze głównym kołem napędowym KNR.

Trudny czas dla nas, dla mnie całkiem nowa rola inna rzeczywistość do której muszę się przyzwyczaić. :huh:

Dex'u Dex'u - mam nadzieje ze SzO będzie i troszkę zmiana stylu gry. Bo jak nie my to kto ? ;) ;) ;)
  • Też sobie obserwuję, podobnie jak Kot,tutejsze wydarzenia, i w głowie się nie mieści, co tu się wyrabia. I po co było grzmieć " hurr durr jesteśmy najbardziej zgranym sojuszem we wszechświecie" xD. Nie żebym wskazywał palcem ,ale efekty jasno wskazują, że OLD przewagę flot osiągnął tylko dlatego, że miał przewagę wynikającą z wieku i specyfiki ( duże eko i 80% złomu Oberon vs x3 eko i 50 % Izar-> dopiero po długim czasie podkręcono te parametry na I ), a nie z powodu umiejętności. Częste i intensywne farmingi owszem, potrafią przynieść mnóstwo surowców, ale osoba która "dużo farmi" nie powinna być od razu stawiana jako "dobry flociarz". Bo farmić każdy głupi potrafi, a wykorzystać statki w nieco bardziej ambitnych celach to już niekoniecznie. Może się to odkręci. Chociaż po braku elementarnej wiedzy (nazywanie wykorzystania kolejkowania "bugusingiem", czy wypytywanie na ircu o stary jak świat manewr ze spadającym) bym się nie spodziewał. A to trochę wstyd nie wiedzieć takich rzeczy, i robić z siebie miszcza nad miszczami. Ale obym się mylił i zaprezentujecie coś więcej niż górnicze farmingi idlaków gsami na 1000%.Będzie ciekawiej ;)
    Tymczasem życzę szybkiego przetopu, a pokonanemu SzO albo miłej emerytury, czy na co tam się zdecyduje :)
    This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
    Now is the time for action.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DUDEUSZ ().