Goldak napisał(a):
A mnie bardziej interesuje ile taki proceder może pochłaniać pieniędzy np. w skali roku?
Satanael rzuć kwotą, żeby tylko dać zarys jakie pieniądze są pompowane w tą grę.
Dokładnych sum jakie wydawaliśmy z Majsem na anty + konta do pushu nie podam bo nie ma takiej potrzeby . To każdego indywidualna sprawa co robi ze swoją kasą . Ja pracuję za granicą przy dobrze płatnej pracy , Majs ma prywatną firmę więc też może sobie pozwolić na takie wydatki . Mogę jedynie zdradzić że jeżeli jest więcej takich osób jak Ja czy Majs które wydają tyle pln na anty to Niemcy są bardzo zadowoleni A dam sobie rękę uciąć że na pewno jest sporo takich osób .
Truck driver napisał(a):
Nie mowie, ze nie ale trzeba byc chyba desperatem by sprzedac za marne kilkaset zlotych konto nad ktorym spedzilo sie kilka/kilkanascie lat zycia nad rozbudowaboski napisał(a):
Na allegro ludzie sprzedaja poswiecony czas,a konto dalej pozostaje wlasnoscia GFTruck driver napisał(a):
Nie mozesz sprzedac konta na ktorym grasz bo to nie jest Twoja wlasnosc. Twoje konto jest wlasnoscia GF, Ty jedynie na nim grasz a sprzedajac konto zbuleon napisał(a):
Tak z innej beczki, dlaczego kont nie można sprzedawać?
Ave Racovia !!