Whisky & pl1 [IRA] vs. Frank Black [TTD] ~ 1346879.1

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Whisky napisał(a):

Obrońca ładni ni pogratulował wiec zycze SzO oraz KwachoLizoka
    Gratulację za akcję i za złapanie mojej floty nad którą trochę popracowałem ale zawsze to była dla mnie zabawa, która w pewnym sensie się skończyła :super:
    Skończyła się dużo wcześniej, nie po złomie ale zaraz po połączeniu UNI :fa: Spodziewałem się, że tak to będzie wyglądać a wydawanie $ na grę nie licząc geeologa to nie dla mnie :opek:

ST jak najbardziej czyste, jeszcze raz Gratuluję Agresorom, za wyczucie i za akcję :brawo: Floty macie potężne, a mój czas na grę jest zdecydowanie mniejszy niż kiedyś :super: Życie heh :piwko:

Pozdrawiam wszystkich !
    #1 Eridanus 242 ST Majs Ty wariacie [OFF]
    #2 Galatea - [OFF]
    #3 Janice - [OFF]
    #4 Quasar [ON] - 24 ST
  • Frank_Black napisał(a):

Whisky napisał(a):

Obrońca ładni ni pogratulował wiec zycze SzO oraz KwachoLizoka
    Gratulację za akcję i za złapanie mojej floty nad którą trochę popracowałem ale zawsze to była dla mnie zabawa, która w pewnym sensie się skończyła :super: Skończyła się dużo wcześniej, nie po złomie ale zaraz po połączeniu UNI :fa: Spodziewałem się, że tak to będzie wyglądać a wydawanie $ na grę nie licząc geeologa to nie dla mnie :opek:

ST jak najbardziej czyste, jeszcze raz Gratuluję Agresorom, za wyczucie i za akcję :brawo: Floty macie potężne, a mój czas na grę jest zdecydowanie mniejszy niż kiedyś :super: Życie heh :piwko:

Pozdrawiam wszystkich
    Powodzenia w realu Frank :fkiss: , a Majsowi zycze odbudowy :E
    BRUNCIA IS MAJ NEJM

:fa: uni Quantum :fa:
    <: sojusz Zły Sen & IRA <: