[BOSS] czyli Mordimer + Blizna_orze_jak_moze + Lucyfer_idzie_po_Was vs. oddane & [NuN] czyli Szutruk-Nahhunte + gikerov - 4319.76%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Gratuluję wykonania fajnej akcji ekipie NuN, takie akcje mało kto dzisiaj robi. Na tych nowych uni to chyba tylko wy i może ktoś tam jeszcze!
ja to umiem tylko bfsy Ale i tak jesteście lamy, bo wszędzie gracie po miesiąc, dwa max -
Wspaniale starcie.
Oddawać posty. -
-
Myślałem jakby tutaj ugryźć temat tego starcia tak, żeby wszyscy byli zadowoleni
i wymyśliłem. Wszyscy, czyli mam na myśli, moderatora, strony biorące udział w walce jak
i forumowiczów, którzy niesłusznie chcą krwi i mięsa. Ja tutaj, z tego miejsca obrońcom pogratuluje, mimo
kręcenia podobnych akcji to trzeba umieć je robić by wzbudzać minimum podejrzeń i za każdym razem odnosić sukces. Sklecili i
ulepili sobie mega zgrany team więc sądzę, że nie ma co się czepiać ich taktyki skoro działa, raczej trzeba pożalić się nad
użalającymi się nad sobą agresorom, którzy przez szereg niedociągnięć spowodowanych lenistwem lub niekompetencją
tworzą historie, które mają ich tłumaczyć czemu oni się akurat nabrali na ten chwyt. Jak się nauczymy wyciągać wnioski z akcji wcześniejszych,
opowieści wyssane z palca na temat pushów itp przestaną mieć znaczenie bo tylko wtedy sprawimy, że sojusz NuN będzie musiał wymyślić coś innego niż zabawę w
chowanego i wylecieć z norki. Dlatego jeszcze raz gratki dla zgranej ekipy. Przestańmy się żalić a zacznijmy myśleć jak stawić im czoła,
umilając sobie grę tworzeniem taktyk bo przecież o to tutaj chodzi:). Mam nadzieję, że sprawy z GO się wyjaśnią i będzie taka możliwość
już niebawem:)
Pozdro dla Akrostycha, dzięki któremu zrozumiałem co robię źle:)"Dreadnought" is an English term for the predominant type of battleship in the early 20th century.Deriving from the words "dread" (fear) + "nought" (nothing).
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Vastator ().
-
skoro posypały się baniki,to coś jest za uszami
jak dla mnie konto oddane pod multi,tak więc ani SZO ani przetopu,bo szulerkaZjadam wszystko co się da...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości