God Bless PUSHerinho z Draco - PERM + KASACJA
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Wkońcu PUSZMEN Z DRACO na pregierzu
hurra stawiam flachę każdemu kto da lajka.TOP UNI DORADOHAIL MNS !
-
I co doczekałeś się perma! po tych pushach na pSZEmku !
-
tutaj chyba nikt uczciwie nie gra .....
-
Od około dwóch tygodni zaskakuje mnie mój ranking. Nic nie buduje, nic nie spawam, nic nie badam a tu HOOOP jedno oczko w górę:) mysle co się dzieje???? Czary Mary??? Nie to GO założyło okulary!!!
Tydzień temu odcinek pt. "Lord upada", potem "rozmienie 50GR", wczoraj "Wrota Obcego" a dziś "Draca Jarczyka". Bardzo ciekaw jestem kolejnego odcinka:))) Mam nadzieję że reżyser nie poprzestanie na tych kilku -
Ja gram uczciwie i wielu innych graczy też. Ale są przypadki takie jak opisałem powyzej. W sumie to szkoda mi tych ludzi bo oszukują samego siebie... Ale oni chyba mają za mało czegoś tam by to zrozumieć...
-
manolomax napisał(a):
tutaj chyba nikt uczciwie nie gra .....
Pozdro
maTTse -
a taki był ładny amerykański szkoda
<<WRS uni 46,69 off.>><<Veto uni 69, Nekkar off.<<
>> WRS uni Dorado << on >>
>> B_B uni Nekkar << on >>
-
ja tylko nieśmiało zapytam, czy to pewne że to perm ^^??Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers
Universum: Wezn
-
-
-
Szkoda że wcześniej nie sprawdziłeś fali, przecież virgo z janusza strasznie zlamił ten atakTOP UNI DORADOHAIL MNS !
-
Może Jarczyk obchodził urodziny lub imieniny... Autor screena mógł by ujawnić datę pamiątkowego zdjęcia... Za rok też bym z prezentem poleciał... hehe niezły cyrk...
-
Pogrzeb w stats.eu kiedy to dekosek spadał w pkt
swoją drogą paranoja, koleś , który koleguje się od lad z Jarczykiem jest przez niego PRZYPADKIEM farmiony na aktywce ale lepiej się zając VPN itp
Już chyba każdy na uni wie że Jarczyk skupuje konta z dopiskiem ODDAM i nie tylko jak kosiarka ścina trawę na wiosnę no ale cóż... miszcza CIĘŻKO wykryćSojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers
Universum: Wezn
-
Są gracze i są grajki oraz są Ci co są tym czym kobieta sika - Pan Jarczyk z Draco hmmm...w 99% jest tym trzecim, za to jak skanuje powinien dostać Oscara, nie raz sam swoje skany dubluje, czyli musi mieć niezły zmysł obserwacyjny, lecz gdyby nie to że lubuje się w akcjach gdzie bez skana wpisuje kordy i leci po surowce, kupione surowce to nawet powiedział bym że z niego dość dobry gracz, choćby za jego aktywność lecz udało mi się troszeczkę poznać tego Pana i wiem że za kilka KK sprzedał by nawet nerkę a kombinacji na nieczystą grę ma milion - sam się o Tym przekonałem
Napisał bym więcej ale przez Szacunek do osób, z którymi rozmawiałem na Disco nie będę tu nic przytaczał - ale chłopaki uwierzcie mi jak byście nie byli potrzebni Jarczykowi już dawno skorzystał by ze statusu aby Was zezłomować
pozdro i nie dajcie się wodzić
Imperare sibi maximum imperium est
ST#262 NEKKAR ON
ST#2 WASSAT- OFF
ST#87 Uni69 - OFF
ST#67Fenrir - OFF
ST#3 Dorado - ON
ST łącznie - 421 -
-
Temat ściśle prześmiewczy i pozbawiony jakiegokolwiek tematu przewodniego.
Zamykam,Dział Starcia Tytanów: Wezn, Aquarius, Cosmos
Dział Dyskusje i Dyplomacja: Libra, Wezn, Aquarius, Cosmos, Dorado
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0