Riphagen [N C] vs. BlackLatteCoffee [Amigos] & EL_Diablo [Amigos] & KAyto [C E] & ichor [NPS] & gremlinek [SPZ] ~ 142163.04% TOP 1 ACS OBRONA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• jak widze wszyscy ochloneli to moge sie wpisac:D

Po pierwsze primo: graty zespolenia takiej obrony mimo ze praktycznie nie maja ze soba na codzien nic wspolnego

Po drugie primo ( a jeszcze nie wiem ile ich bedzie): szo atakujacemu. Przez chwile bede spał spokojniej bo rip jak widac to dobry gracz

Bedzie trzecie primo: dlaczego kajtek wysłał tylko nedzne pare ow i niszczarek skoro mogł dodac reszte i doszło by do całkowitego zakonczenia walki. kajtek lama:P.nawet mialem pisac do niego ze cos sie porobilo na uni bo sa wzloty i upadki ale i tak pewnie by nic nie powiedzial

Tak mysle i wymysliłem 4 primo: niby mnie nie było ale nikt mnie nie zaprosil ani po stronie atakujacego ani obroncy

i ostatnie primo: gdzie wtedy byli rodzice ? :D
  • Cóż , jakby nie patrzeć gratulacje się należą.

Top 1 Acs, % ten z tych extreme ,obrona jak i wpadka dobrego gracza (za jakiego uważam Ripa) - więc gratuluje.

Rip stracił czujność, ale wiem że jeszcze pokaże kilka steków ;]

Dobrze , że to tylko gra i o tym wszyscy pamiętajmy ;)

Obrońcom odbudowy, Rip Tobie Super mega szybkiej odbudowy ;]
    :ziew: