Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%

Witam.. Mam przyjemnosc zaprezentowac starcie a raczej wykorzystanie błedu przeciwnika;) o obronie nie bylo mowy wiadomo z jakich przyczyn :) glowne floty na urlopach, a przeciwnicy w pelnym skladzie ;) co moge wiecej dodac.. Nasza Ewa zwrotke zlomu niebawem dostanie takze tickety zbędne;) odemnie dzieki chlopaki za szybciutką reakcje i zgranie PS lubimy takie akcje :D
    Do rzeczy:

Dnia 09-01-2019 16:11:44 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Gwiazda

Gwiazda Śmierci 2

Agresor Lares20 [KNR]

Sonda szpiegowska 1
    Niszczyciel 1
    Mały transporter 64.000

Agresor Freeman [KNR]

Niszczyciel 18.071
    Okręt wojenny 34.479
    Pancernik 133.457

Agresor ViZZioN [KNR]

Sonda szpiegowska 1

Agresor ProSkaner [KNR]

Niszczyciel 10.000
    Pancernik 100.224
    Okręt wojenny 30.077
    Mały transporter 104.003

Obrońca Jadelite [KNR]

Mały transporter 20.000
    Duży transporter 40.000
    Lekki myśliwiec 400.000
    Krążownik 20.000
    Okręt wojenny 4.000
    Statek kolonizacyjny 6
    Recykler 12.301
    Sonda szpiegowska 200
    Bombowiec 3.000
    Satelita słoneczny 663
    Niszczyciel 1.000
    Gwiazda Śmierci 40
    Pancernik 6.000
    Wyrzutnia rakiet 25.000
    Lekkie działo laserowe 2.000
    Ciężkie działo laserowe 400
    Działo Gaussa 200
    Działo jonowe 300
    Wyrzutnia plazmy 200
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Gwiazda

Gwiazda Śmierci 2 ( -0 )

Agresor Lares20 [KNR]

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )
    Niszczyciel 1 ( -0 )
    Mały transporter 48.766 ( -15.234 )

Agresor Freeman [KNR]

Niszczyciel 17.934 ( -137 )
    Okręt wojenny 34.151 ( -328 )
    Pancernik 132.198 ( -1.259 )

Agresor ViZZioN [KNR]

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Agresor ProSkaner [KNR]

Niszczyciel 9.916 ( -84 )
    Pancernik 99.278 ( -946 )
    Okręt wojenny 29.774 ( -303 )
    Mały transporter 79.183 ( -24.820 )

Obrońca Jadelite [KNR]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    100.068.687 Metalu, 3.333.009 Kryształu i 195.611.366 Deuteru

Agresor stracił łącznie 413.128.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 4.601.635.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.776.589.800 metalu i 1.001.566.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 299.013.062 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.688.745.487
    Kryształ: 816.074.209
    Deuter: 159.221.366
    agresor zyskał łącznie 2.664.041.062 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.943.198.687
    Kryształ: -1.500.445.009
    Deuter: -457.004.866
    obrońca stracił łącznie 4.900.648.562 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8
  • Gratulacje obrony na swoim sojuszniku ech 2 do 0 dla was widac jedno oldy maja floty w top 5 ale co to znaczy jak sie nie umie latac.... Tatko ustawil wam panowie 2 piloty ja dalem 3 pilota i co tak to (ciach!) jak dzieci... Zal mi dla was knr wielki szacunek za akcje wyszlo wam ladnie obroncy szo i szybkiej odbudowy a co do old daliscie dupy....

Moderator mntek:
    Upominam za pseudocenzurę
  • Farnah napisał(a):

Gratulacje obrony na swoim sojuszniku ech 2 do 0 dla was widac jedno oldy maja floty w top 5 ale co to znaczy jak sie nie umie latac.... Tatko ustawil wam panowie 2 piloty ja dalem 3 pilota i co tak to spier..... Jak dzieci... Zal mi dla was knr wielki szacunek za akcje wyszlo wam ladnie obroncy szo i szybkiej odbudowy a co do old daliscie dupy....
    Tak to jest jak się grało z ludźmi, którzy bugów nie wykorzystywali co za tym idzie nie znali ich. Pozdro i do kabiny zbij trochę napięcie ;)
  • Wojak napisał(a):

Farnah napisał(a):

Gratulacje obrony na swoim sojuszniku ech 2 do 0 dla was widac jedno oldy maja floty w top 5 ale co to znaczy jak sie nie umie latac.... Tatko ustawil wam panowie 2 piloty ja dalem 3 pilota i co tak to spier..... Jak dzieci... Zal mi dla was knr wielki szacunek za akcje wyszlo wam ladnie obroncy szo i szybkiej odbudowy a co do old daliscie dupy....
    Tak to jest jak się grało z ludźmi, którzy bugów nie wykorzystywali co za tym idzie nie znali ich. Pozdro i do kabiny zbij trochę napięcie ;)
    Dlaczego dalej się błaźnicie? Nie rozumiecie czegoś więc uważacie to za BUG? :quasi:

Ostatnio brakuje mi czasu na grę ale skomentuję to starcie jednym obrazkiem :)
  • Nawet ładnie,że się tak kłócicie o złom,który nie do Was należał :)
    Dziękuję chłopcy za Wasz wysiłek,żeby właśnie ten mój złom nie dostał się w obce ręce :P
    Lepiej polec pod sojusznikiem,niż by miał obcy uciechę XD
    Wam chłopcy gratuluję :bdb: a sobie samej życzę :gszo:
    i co top :noob: ,nie udało się? najlepiej wychodzi Ci latanie po satkach,więc na tym poprzestań ;)
  • silver88 napisał(a):

chłopaki trochę przekombinowali z powodu znanego tylko u nas w soju - tylko tyle i aż tyle.

Proponuję wszystkim udać się na przyjacielskie piwko, wszakże to tylko obrazki i cyferki. Pozdrawiam ;)
    Piwko z chęcią ale w piątek.

Jak dla mnie powód był jeden. Old chciał to starcie tylko pod swoją banderą.
    Więc banksterą nagle zrobiło się ciepło i mokro od tego jak ich olaliście.
    Mówią o mnie że jestem wariat.

Ale ja to nieźle ogarniam.
  • Gratuluję nam wszystkim!!! Czego? Uni się ruszyło i jest smakowita akcja, a chyba to jest najważniejsze.
    Nie ma się co napinać, a raczej cieszyć - jedni stracili, inni nie zyskali - każdy moze tu byc z czegoś zadowolony i z czegoś nie.
    Bawmy się dalej, nie obrażajmy nawzajem, czasem dajmy sobie po gębie, a potem na piwo z czerwonymi nosami i limami pod oczami.
    Dla mnie fajny dzień, czego też i Wam życzę!
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• Po pierwsze gratulacje dla KNR za ładną akcję.
    Z pewnością zezłomowanie sojuszniczki nie jest sukcesem, było nie było straty flotowe są w całości po stronie KNR (nie jakiś wielkie wiadomo dok i debris, ale jednak). Raczej ładne uniknięcie dość przykrej porażki W tych okolicznościach jednak było to było chyba najlepsze wyjście.
    O szczegółach technicznych nie będę się wypowiadał bo żaden ze mnie wiedzący wszystko PRO ;).
    Po drugie z tego co wiem mona zdjęli Banksterzy i jakieś tam rozmowy o wspólnym locie były... olanie ich przez nas było więc nieeleganckie i trochę aroganckie. Myślę też, że sporo żółci w postach Farnaha ma w tym swoją przyczynę ;).
    Cóż, nie mam prawa wypowiadać się w imieniu sojuszu, ale mimo wszystko za to sorry...
    Po trzecie te floty top ileś jakieś znaczenie mają i na coś się przydają, w końcu to ich lot wymusił złom członka KNR, a bez ich udziału o tego typu wlocie w ten ul można by sobie tylko poteoretyzowac:).
    Akcja fajna, trochę się działo, uni nieco ożyło przy okazji. Kto ma coś do przemyślenia pewnie przemyśli ( nie tylko po stronie Oldów - np fs w ulu na zatrzymaj ;)).

Jeszcze raz graty. Jadelite i napastującym ją panom szybkiego nadrobienia strat.

PS. Tatomija masz fajne podejście do tego wszystkiego ;).

Ender StarTide - Fleet of Heaven uni14.pl
    Ender StarTide uni25.org
    Vimes (Groszek, Ender1) Kingsajz Mizar
    Ender Old School Oberon
  • Dobry dzień dla całego uni :) Wezn ożyło, coś się działo, było kombinowanie i były emocje.
    Każda strona popełniła błędy, chyba nie ma w tym starciu 100% strony zwycięskiej.
    Ja tylko proponuje wyluzować, nie ma co się napinać i obrażać.
    Najważniejsze to .... wyciągnąć wnioski, czego obu stronom życzę :)
    Pozdro
  • Wojak napisał(a):

Farnah napisał(a):

XDDDDDDDDDDDD

Polecam zapoznać się z podstawową mechaniką tej gry, jaką jest kolejkowanie, a dopiero potem rzucaniem tekstami o hurr durr bugusingu XD

SzO.
    This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
    Now is the time for action.
  • DUDEUSZ napisał(a):

Wojak napisał(a):

Farnah napisał(a):

XDDDDDDDDDDDD
    Polecam zapoznać się z podstawową mechaniką tej gry, jaką jest kolejkowanie, a dopiero potem rzucaniem tekstami o hurr durr bugusingu XD

SzO.
    Jakbyś sobie więcej poczytał to byś teraz nie pisał tego bełkotu.