Zgredek [WarriorS] vs. Ruda [WINTER] ~ 600449.8%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Bałem się że Obi opuścił nas i siedzi ciągle na urlopie na Librze- jak widać okrutnie się myliłem.
Gratulacje pięknego trafienia, udało się WarriorS'om zaszaleć - to była wasza noc,więc w nagrodę będzie odbudowa lm przez kilka tygodni.
Pomimo różnych złośliwości fajnie że @Ruda się nie poddaje i z pomocą sojuszu będzie dalej walczyć . -
Gratulację Zgredek udanego wlotu ,fajnie że się udało. Przetapiaj i rośnij w siłę
-
Solidnie walnęło i dobrze, że walnęło Gratki Zgredek i czekam na Yildun na kolejne dobre wieści
Lwica jest boska :) -
Gratulacje Rudełku nawet zacna kupka rdzy z Ciebie wyszła Życzę odbudowy i dobrej kobiecej zemsty
-
Procent piękny. Zysk też piękny. Wypada pogratulować.
Dużo tu się dało wyczytać pochwał na temat Rudej. Rozumiem ... ... sojusznicy.
Pozwalam sobie posiadać odmienne od nich zdanie. Diametralnie odmienne. -
-
[ciach]
Rudelcowi pomogą Sojusznicy.
Nie lubię Cię Ruda. Ale ... zawsze życzę pokonanemu odbudowy.
Pewnie zostanie to uznane za flame. Trudno.
Krótka historyjka.
Zaatakowało się. Wygrało. Potem miło porozmawiało z pokonanym.. Nie było żadnych spin.
I przyszło mi stwierdzić, że choć starcie wygrane, to oddam w surowcach wszystko co ludzik stracił.
Jak sądzę - nie ma już takich zachowań na OGame obecnie.
Życzę Ci Ruda wszystkiego najlepszego na ten Nowy 2019 Rok.
Moderator Neferet:
Offtop -
No proszę co ja tu widzę graty mordeczko bo ładnie Ci to siadło, ST na miarę Twoich możliwości przetapiaj na nowe latawce i proszę takich więcej Rudej życzę
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0