Selene [P N] & Mallory [P N] vs. rafal [SGU] ~ 325424.62%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kurcze, Rafal nie wierzę swoim oczom. :( No ale to tylko gra, więc mam nadzieję, że się jakoś tam pozbierasz. :) Głowa do góry i nadal strasz okolicę. Atakierom gratulacje, trafiliście najlepszego gościa z jakim grałem.
    nicram WASAT TOP 70 sojusz Hollows [OFF]

nicram GANIMED TOP78 sojusz DarkBlue [OFF]
    66 ST
    nicram HYPERION TOP85 sojusz KGB [OFF] 3 ST - zabity przez wersję 6.0
  • gratulacje ekipie złomującej bo srogi %, aktywność popłaca i widać to na forum ,
    obrońcy szybkiej odbudowy i nabrania chęci do gry , myślę że jeszcze pokaże co umie , bo zna się na rzeczy przekonałem się osobiście :) ((ale to była dobra lekcja ))
    i szczerze chętnie go jeszcze bym zobaczył w nie jednej akcji !
  • Gratki starcia % i zysk powala, a i Rafał to jeden z aktywniejszych graczy. Co do wysyłania floty i mi zdarzyło się kilka razy że nie zabrałem surki no ale ja zawsze sprawdzam kilka razy. Na starym interfejsie nie miałem takich problemów, albo już nie pamiętam. :E
    Obrońcy odbudowy. Brawa dla atakujących
  • Krwawy Tapicer napisał(a):

endriuu napisał(a):

No przecież ja to ostatnio pisałem, że jak Selenka wzięła się za aktywną grę, to coś z tego będzie. A jeszcze jak zaczęła narzekać, to było pewne, że byle co nie wpadnie.
    No gratulacje Wam się należą.
    Teraz spać, a potem złomować dalej :D
    lol wake up man, jaką aktywną grę, wyskanowanie floty bez fs po 3 to nazywasz aktywną grą? soory, go cry kid do kąta
    w sumie mogę pogratulować tylko dobrego starcia, bo nic tu więcej nie ma :P graty selene, czekamy aż pokażesz w końcu coś więcej :P
    Synek, kim Ty w ogóle jesteś.
    Próbujesz jakąś łamaną łaciną pisać, a dobrze się jeszcze po polsku nie nauczyłeś boś mleka spod nosa nie wytarł.
    Także zawrzyj dziob, bo z tego co kojarzę jedyne Twoje finezyjne RW, to które umoczyłeś. Aaaaa jeszcze mi się kojarzą z innych uni gdzie podczas SAD potrafiłeś zawracać flotę w ostatniej chwili, żeby ktoś kto leciał z Tobą w ACS się rozbijał.
    No sama finezja :D

Stało nie stało, już nie stoi. Dobrze, że nasza ekipa się tym zaopiekowała. Zysk jest więc na troli nie ma co zwracać uwagi.
  • endriuu napisał(a):

Krwawy Tapicer napisał(a):

endriuu napisał(a):

No przecież ja to ostatnio pisałem, że jak Selenka wzięła się za aktywną grę, to coś z tego będzie. A jeszcze jak zaczęła narzekać, to było pewne, że byle co nie wpadnie.
    No gratulacje Wam się należą.
    Teraz spać, a potem złomować dalej :D
    lol wake up man, jaką aktywną grę, wyskanowanie floty bez fs po 3 to nazywasz aktywną grą? soory, go cry kid do kątaw sumie mogę pogratulować tylko dobrego starcia, bo nic tu więcej nie ma :P graty selene, czekamy aż pokażesz w końcu coś więcej :P
    Synek, kim Ty w ogóle jesteś.Próbujesz jakąś łamaną łaciną pisać, a dobrze się jeszcze po polsku nie nauczyłeś boś mleka spod nosa nie wytarł.
    Także zawrzyj dziob, bo z tego co kojarzę jedyne Twoje finezyjne RW, to które umoczyłeś. Aaaaa jeszcze mi się kojarzą z innych uni gdzie podczas SAD potrafiłeś zawracać flotę w ostatniej chwili, żeby ktoś kto leciał z Tobą w ACS się rozbijał.
    No sama finezja :D

Stało nie stało, już nie stoi. Dobrze, że nasza ekipa się tym zaopiekowała. Zysk jest więc na troli nie ma co zwracać uwagi.
    Ja już swoje się nagrałem w tą grę, więcej nie mam zamiaru marnować czasu. Obecnie gram takim, a nie innym stylem co zbliża się ku definitywnemu końcowi.
    A cóż za tekst o rozbijaniu? Z księżyca spadłeś czy co ? Pic or it didn't happen.

gratulacje Selenko ;)
    u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
    u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
    u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%

"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru."