You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Za udana podstawke gratulacje, szczegolnie dla Zakinsa za jego czujnosc! Penera troche fantazja poniosla, takie przedluzone igraszki nie zawsze dobrze sie koncza, czasami koncza sie wpadka, ale mlody jeszcze to co mu sie dziwic Grunt to pozytywne podejscie do tematu, flota nie cnota, odbuduje sie
Filutek vel pancior3k, oddychaj gleboko, bo chyba za mocno podjarales sie tym starciem, ze myslisz ze bedziesz tu dyrygowal, kto ma sie wpisywac a kto nie.
Filutek, biorac pod uwage wczorajsze dyskusje na forum, pograzasz sie tylko, zakladajac w dniu dzisiejszym konto na forum o nicku pancior3k, :
prnt.sc/lw7ye1
Panciorek (ten prawdziwy) ma juz konto na forum od 27.09.2017 o nicku Caterpillar, i nie jest ono zbanowane, jak to ktos sugerowal, probujac umotywowac powstanie tego drugiego forumowego konta:
prnt.sc/lw7ple
Nie wysilaj sie z probami prowokowania mnie na pw. Nie odpisywalam gdy pisales chamskie pw ze swojego konta, tymbardziej nie bede odpisywac, gdy wysylasz to ze swoich multi/ rakietowek/ gsowek:
prnt.sc/lw8n2y
Hmmm ... bardzo ciekawe, ze tuz przed uni fuzja konto to do dzisiejszego dnia siedzialo na urlopie, a dzis rano schodzi z upa, pisze do mnie pw i wysyla skany:
prntscr.com/lw93uw
Pozostawie to bez komentarza, niech kazdy sam wyciagnie wnioski czyje to konto -
Zygunia [mniam]
przypomniałaś mi, że mam konto Caterpillar na forum (ale nie pamiętam hasła buuu )
Filu nie założył żadnego konta pancior3k bo i po co jak ma swoje forumowe. Przecież nie zakładał by konta tylko po to aby takiemu pustakowi jak ty dopiec albo coś w tym stylu. Każdy wie że komornik to puszerzy i nic tego nie zmieni
Siedzę na urlopie na koncie ale zastanawiam się czy nie zdjąć upa i nie poprzenosić się pod ciebie krysiu czy jak tobie tam jest i nie porakietować cię heheh tak dla picu
i rakietowanie was buraki było moim indywidualnym pomysłem od tak aby wam trochę uprzykrzyć grę jak wy to robiliście mi :)\
więc nie mówię nara tylko do zobaczenia
krysia bój się
Administrator Forum kasai:
Upominam za obrazę. -
FILU napisał(a):
kogo jeszcze nazwiecie panciorek ? Selene ?.
Graty, szo, co kto tam chce. -
Selene napisał(a):
FILU napisał(a):
Graty, szo, co kto tam chce.
Co do starcia Faktycznie ładne weszło Gruby trochę przesadnie i łapczywie się do tego zabrał
Piękne starcie i super %%% dla drużyny aby tak dalej!I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
Gubisz brokat, przypnij tornister
Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
To był rap, nie ...... maskarada
Mam 40 lat, jestem mężczyną
Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
Sokół- "Pluszowy" -
Selene napisał(a):
FILU napisał(a):
Graty, szo, co kto tam chce.
Ale masz rację jak i Tbag że lepiej zygunią nie dyskutować i zostawić ją w świecie kłamstw i fantazji bo faktycznie ostatnia guwnoburza z nią zakończyła się karami na forum.
Także ,tego zygunia żegnam z tego tematu i idź rób syf u siebie -
"Modka proszę o usunięcie chorego wpisu Zyguni bo wnosi tylko próbę gownoburzy"
- prawda w oczy kole, i nie wygodne fakty wpłynęły na wierzch to najlepiej poprosić Modka o usunięcie takich wpisów. Masz tam wtyki w Teamie, to kto wie, może twoja prośba zostanie wysłuchania, wcale by mnie to nie zdziwiło
I może bryle załóż, skoro nie widzisz moich gratulacji! Zresztą tobie nie ma czego gratulowac. Dla Zakinsa jeszcze raz graty za zorganizowanie podstawki! -
Czasem tak się zdarza jak sie chce za dużo zrobić
W sumie ciekawa obrona
Agresor pewnie niebawem nadrobi
Gratulacje
“Beware the quiet man...
For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
And when they finally rest… he strikes.”
W jedności siła PN
-
FILU napisał(a):
Wiesz zazdroszczę modkom którzy sprawdzają IP graczy na forum i jak zobaczą że ja jestem niby panciorek i na dwóch IP oddalonych jakieś 3.000 km od siebie to wyraz ich twarzy był by bezcenny .
pancior3k napisał(a):
Filu nie założył żadnego konta pancior3k bo i po co jak ma swoje forumowe. Przecież nie zakładał by konta tylko po to aby takiemu pustakowi jak ty dopiec albo coś w tym stylu. Każdy wie że komornik to puszerzy i nic tego nie zmieni
Nie każdy, ja nie wiedziałem. -
Gratuluje obrony !! Nie ma to jak złom pod dom
@FILU jak bardzo chcesz to mogę Ci kilka postów wrzucić, w ciągu wybranych przez Ciebie kilku, kilkunastu minut z adresów z Polski, Liberii, Niemiec, Bułgarii czy dowolnego innego miejsca na świecie Także, ten argument jest dość słaby.
Pozdrawiam
Wisior -
@Wisior już bynajmniej ty nie wież w tą rozpaczliwą propagandę komornic to taki ich odwet rozpaczy po ostatnich dwóch złomach topowych flot.
Trzymajcie fason jako PN bo wy sie liczycie a tamten pusherski sojusz złapie się każdej brzytwy gdyż tonie w Banach i multikontach i chwyci się każdej brzytwy depresji a zazdrość ich nie zna granic -
FILU napisał(a):
@Wisior już bynajmniej ty nie wież w tą rozpaczliwą propagandę komornic to taki ich odwet rozpaczy po ostatnich dwóch złomach topowych flot.
Trzymajcie fason jako PN bo wy sie liczycie a tamten pusherski sojusz złapie się każdej brzytwy gdyż tonie w Banach i multikontach i chwyci się każdej brzytwy depresji a zazdrość ich nie zna granic
I co się stało,że zmieniłeś zdanie.?
S&D to miesięczny epizod.
Twoja narracja niedługo wróci na stare tory.?
@zygunia nie zasługuje,abyś ją tak traktował..i nie dlatego ,że jest kobietą..
Obrona niezmiennie mi się podoba,zacne i efektowne RW."nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów" -
Floty w obronie robią wrażenie, podobnie jak ta której nie udało się uratować. Gratulacje. Pokaźny % i do tego jeszcze S&D... ładnie nabroiliście.
-
Ładnie sie tu bawicie i widze ze w s&d wrze a o to chyba chodzi w tym wszystkim. Obroncy i ekipie broniacej gratulacje sie nalerza za finezyjna akcje wciagniecia atakiera w zasadzke
Wtopa to wtopa bez znaczenia z jakiego powodu. Ale tutaj atakujacy sam strzelil sobie w stope lagujac siebie samego - mimo wszystko zycze odbudowy śrubek.
Z tego ładnego ST zrobil sieGdzieś w dalekiej, ciemnej przestrzeni czai się....ZŁO
Uni - Izar - OFF
Uni - Quaoar - OFF
Uni - Yildun - ON -
Fajna podstawka nie ma to jak złom pod dom tylko tych niszczarek szkoda....
Gratuluje i więcej dystansu do gry -
Dobrze zaplanowana akcja, ale aż się prosiło o to.
Przekomarzania nie komentuje bo nie chcę mi się.
Dodam tyle, że nie myli się ten, kto ...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość