Od 14:15 mam dokładnie to samo, a widzę że juz 237 online graczy Czyli chyba bombki strzelił dobry start...na IRC też brak odpowiedzi na pytanie co z Fenrirem.
Dokładnie tak, też próbuję od 14:15 kiedy Fenrir pojawił sie na liście Uni. Chciałem w końcu mieć start z innymi... a tu widać ktoś ma lepiej. Są gracze dopuszczani wcześniej.
Bez przesady. To,czy ktoś wystartuje teraz, o 20tej, jutro, w przyszłym tygodniu czy na początku przyszłego roku nie ma żadnego wpływu na to jaką topkę będziesz miał
This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning. Now is the time for action.
Chodzi bardziej o zasady i to żeby się porównać z innymi w early game. Jak mam to zrobić, gdy część graczy ma priorytet w dostępie do nowego serwera? Bo nigdzie nie uzyskałem informacji o o tym, że są problemy z logowaniem, admini milczą.
EDIT:
Dokładnie, moje konto na Fenrirze ma status inactive. Wszystko widać w komunikacji z serwerem.