ST#121 ZDOBYWCA [Veto] vs. eXe [Hanza] ~ 2071.33%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ST#121 ZDOBYWCA [Veto] vs. eXe [Hanza] ~ 2071.33%

ST#210/121

Witam jak na drugiej części meczu :P Obrońca coś nie ma szczęścia do mnie i w krótkim odstępie czasu trafia dwukrotnie w moje recki, życzę SzO

Pozdrawiam Chłopaków i Dziewczyny z Veto - Chłopaków z 30plus i moją drużynę z S&D

ps. Chciałbym wszystkim tym napisać, którzy myślą że Dawid (Lord Sith) wziął choć jedną jednostkę Metalu, Kryształu czy Deuteru że się grubo mylą i bardzo dużą krzywdę robi GO graczowi dając bana bez pręgierza - nie wiadomo czy Dawid jeszcze zawita do gry, strasznie się zirytował na postawę GO i albo to jest zemsta za cięty język jaki Dawid ma a On nie Pierdzieli się w tańcu, gdyż argumenty naszych Ogejcowych "Policjantów" są o dupę rozbić i są bardzo słabe :/

Dnia 11-12-2018 03:35:11 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ZDOBYWCA [Veto]

Pancernik 70.000

Obrońca eXe [Hanza]

Duży transporter 8.351
    Gwiazda Śmierci 54
    Lekkie działo laserowe 5.000
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor ZDOBYWCA [Veto]

Pancernik 68.511 ( -1.489 )

Obrońca eXe [Hanza]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    9.123.094 Metalu, 2.378.121 Kryształu i 23.629.482 Deuteru
    4.561.547 Metalu, 1.189.060 Kryształu i 11.814.741 Deuteru
    2.280.773 Metalu, 594.530 Kryształu i 5.907.370 Deuteru

Agresor stracił łącznie 126.565.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 130.617.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 650.232.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 663.016.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 109.432.800 metalu i 97.699.800 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 607.800 metalu i 607.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 61.478.718 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 79.310.014
    Kryształ: 40.883.311
    Deuter: 19.016.593
    agresor zyskał łącznie 139.209.918 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -353.159.414
    Kryształ: -275.983.711
    Deuter: -95.351.593
    obrońca stracił łącznie 724.494.718 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • Graty Leszku, parę gwiazdek strąciłeś :)
    Przetapiaj i młóć dalej :)

A co do decyzji GO to szkoda gadać. Już parę razy pokazali, że o swoich znajomych to dobrze dbają, a kto im nie podpasi to 'cyk' - i banik.
    Bartol - Nekkar

Bartol - Wasat

Bartol - ex U69

Radu Lykan - ex U18

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Radu Lykan ().

• Zacytował bym kilka jego postów by lepiej to zobrazować ale po co? :D Teraz kita pod siebie bo bana dostał? Wiedział co robi bawiąc się torem, nawet zgłoszenie wspólnej gry nie chroni przed banem. W sumie to skąd miał wiedzieć skoro większość swoich teori opiera na domysłach :ocb: .. W dużym skrócie, chciał wojować więc wytłumaczyliśmy pewne kwestie, jak wcześniej tak i teraz :)

SzO eXe, eko masz mocne więc szybko odrobisz.
    Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
    Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
  • schweppes65 napisał(a):

Zacytował bym kilka jego postów by lepiej to zobrazować ale po co? :D Teraz kita pod siebie bo bana dostał? Wiedział co robi bawiąc się torem, nawet zgłoszenie wspólnej gry nie chroni przed banem. W sumie to skąd miał wiedzieć skoro większość swoich teori opiera na domysłach :ocb: .. W dużym skrócie, chciał wojować więc wytłumaczyliśmy pewne kwestie, jak wcześniej tak i teraz :)

SzO eXe, eko masz mocne więc szybko odrobisz.
    Jestem [mniam]

Ban zdjęty, a sprawa wyjaśniona.
    [mniam]

Brawo Leszku! To mi się podoba.
    Zlomuj do bólu.
    Surowców zbieraj do ostatniego wolnego miejsca w magazynach.

Veto!
    Administrator Forum kasai:
    Upominam za obrazę i niestosowne komentarze.

UNI 39: OFF
    UNI 40: OFF
    UNI 69: OFF
    UNI Nekkar: ON
  • Wąski, uwazaj żebyś się nie opluł :E
    Sam sobie wyrabiasz opinię, pokazałeś właśnie zimną krew i poziom kultury jakim się posługujesz. Nie odzywałeś się dwa dni bo glupio, teraz blokada zdjęta i dalej plujesz jadem :thumbup: Tak właśnie reprezentujesz siebie i sojusz, w dodatku w temacie założonym przez kolegę/sojusznika 0_o

Ale co tam, to ja jestem zły i nie mam szacunku do innych graczy.. hehe, kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień ]:-D

Exclusiv SzO.
  • Jeśli Sojusznik sobie będzie życzyć bym usunął posta, to go usunę. Widać jednak, podziela moje zdanie w twojej kwestii, bo jeszcze mnie o to nie poprosił i raczej tego nie uczyni.
    Na znak tego, że mnie popiera polajkuje posta ;)
    Krew ma zimna niesłychanie. Po prostu nie lubię głupich ludzi.
    Masz jakiś problem z tym, że dwa dni nie było mnie na forum? Ku zmartwieniu wielu osób, sprawa została wyjaśniona, bana nie ma, i jest dobrze. Poważnie chorujesz na moim punkcie, Tajny Współpracowniku Lejto.
    Jesteś ostatnią osobą na tym forum, która może coś wspominać o kulturze. Cechują ciebie niebywałe fałsz i zakłamanie. I bez ustanku prowokujesz.

Rzucam kamień.

• Wchodzisz tu Danielu i mi burdel w ST robisz,
    czyli jak ktoś bezpodstawnie Danielu o Pedofilie Cię oskarży, wpadną zamkną Cię ale po dwóch dniach Cię wypuszczają z przeprosinami za bezpodstawne zatrzymanie to dalej jesteś Pedofilem????
    a i rzuć pierwszy kamieniem jeżeli sam nigdy nie miałeś drugiego konta...
    w PW z innymi graczami ciągle oskarżasz mnie że się pushuje łał dobre - ja powtórzę ostatni raz, jeżeli coś trafie mam adekwatny przyrost do tego nic mniej nic więcej, wszystkie moje RW są zapisane w Ogotcha, każde moje ST jest wystawione na Forum a jednak ciągle mnie oskarżasz czego kompletnie nie rozumiem nie wiem zawiść to jest czy każdego mierzysz swoją miarą???

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • ZDOBYWCA1 napisał(a):

czyli jak ktoś bezpodstawnie Danielu o Pedofilie Cię oskarży, wpadną zamkną Cię ale po dwóch dniach Cię wypuszczają z przeprosinami za bezpodstawne zatrzymanie to dalej jesteś Pedofilem????
    Może i nie ale.. przez te dwa dni trauma do końca życia zostanie a i oko będzie piekło :E
    Podobnie jest i w tym przypadku, zainteresowany ma najwięcej jadu do wyplucia a sam jednak taki czysty do końca nie jest :quasi:
  • schweppes65 napisał(a):

ZDOBYWCA1 napisał(a):

Może i nie ale.. przez te dwa dni trauma do końca życia zostanie a i oko będzie piekło :E Podobnie jest i w tym przypadku, zainteresowany ma najwięcej jadu do wyplucia a sam jednak taki czysty do końca nie jest :quasi:
    Może i nie, ale jednak tak. Czyli zdanie w stylu Panciorka :P

Od wielu postów piszę o tym co napisał ZDOBYWCA, w cytowanym przez ciebie poście, ale dopiero teraz podłapałeś, bo napisał to on. Całkiem ciekawe zjawisko. Tak się jednak dzieje, gdy ktoś jest na czyimś punkcie skrzywiony. Ty masz wspomniane skrzywienie w odniesieniu do mnie, dlatego bez przerwy mnie negujesz. Gdybym napisał, że ziemia nie jest płaska, to byś pisał, że jest :D
    Najpierw mi wmawiałeś, że grałeś ze mną w sojuszu, potem, że ze mną pisałeś i masz na mnie screeny, i jakieś teczki i w ogóle. Później bana złapałeś. Ile to było? Dwa tygodnie? Czyli odsiedziałeś cały wyrok, co oznacza tyle, że byłeś winny i kara była zasadna. W moim przypadku było zgoła inaczej i kara została zdjęta.

Nadmienić jednak trzeba, że Panciorek od ciebie podłapał i troszkę się uczy, bo jesteś nieco bardziej wyrafinowany na forum w swych próbach manipulacji. Niemniej dalej to tylko próby i na mnie wrażenia to nie robi.

No i gratuluję zwierzątka, tj. Panciorka. Dbaj o nie.

• Myślałam, że obędzie się bez mojej ingerencji, ale jednak bardzo Was poniosło.
    xLORD SITHx i schweppes65 sugeruje Wam waszą rozmowę zakończyć na pw. Naprawdę ST to nie jest miejsce do wyjaśniania Waszych wątpliwości.
    ZDOBYWCA1 pisał już, że zaśmiecacie mu ST, więc uszanujcie te miejsce i zachowujcie się z należytym szacunkiem.

Ban był i nie ma. Wyjaśniliście sobie pewne kwestie, inne wyjaśnijcie sobie na pw.
    Jestem i mnie nie ma ^^