Szyna [BoSS] vs. keszi90 ~ 1148.17%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Szyna [BoSS] vs. keszi90 ~ 1148.17%

Witam w kolejnym ST.
    Niestety jestem sporo w plecy po tym starciu,ale i tak bywa.
    Graty Acet ładnego farmingu

Dnia 05-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Szyna [BoSS]

Mały transporter 13.500
    Lekki myśliwiec 121.475
    Krążownik 15.115
    Okręt wojenny 4.859
    Pancernik 9.889

Obrońca keszi90

Mały transporter 846
    Duży transporter 1.040
    Lekki myśliwiec 2.439
    Ciężki myśliwiec 489
    Krążownik 2.913
    Okręt wojenny 245
    Recykler 838
    Sonda szpiegowska 31
    Satelita słoneczny 250
    Niszczyciel 48
    Wyrzutnia rakiet 33.500
    Lekkie działo laserowe 13.458
    Ciężkie działo laserowe 2.000
    Działo Gaussa 500
    Działo jonowe 3.000
    Wyrzutnia plazmy 100
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Szyna [BoSS]

Mały transporter 11.386 ( -2.114 )
    Lekki myśliwiec 102.913 ( -18.562 )
    Okręt wojenny 4.857 ( -2 )
    Pancernik 9.882 ( -7 )
    Krążownik 14.995 ( -120 )

Obrońca keszi90

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    5.447.351 Metalu, 4.875.667 Kryształu i 519.840 Deuteru

Agresor stracił łącznie 86.899.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 316.963.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 80.671.000 metalu i 34.146.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 10.842.858 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 23.504.351
    Kryształ: 15.081.667
    Deuter: 174.840
    agresor zyskał łącznie 38.760.858 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -224.422.351
    Kryształ: -90.516.667
    Deuter: -12.866.840
    obrońca stracił łącznie 327.805.858 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8
  • Jasiu, to, że Ty i Twój sojusz nie potraficie nic poza rozbijaniem się i złomowaniem kupionych kont to już wszyscy na Uni wiedzą. Latanie po forum i próbowanie wmawiać ludziom, że jest inaczej nic nie pomoże, bo te osoby, które grają, widzą jak jest.

Dziwnym trafem, zawsze na forum do powiedzenia mają osoby, które kompletnie nic nie pokazują w grze i jesteś kolejnym przykładem potwierdzającym regułę.

Poza tym post nie w temacie, więc proszę o usunięcie tych wypocin powyżej.
    Best SOLO:30'119%
    Best ACS: 29'692%

• P Y S I U napisał(a):

Jasiu, to, że Ty i Twój sojusz nie potraficie nic poza rozbijaniem się i złomowaniem kupionych kont to już wszyscy na Uni wiedzą. Latanie po forum i próbowanie wmawiać ludziom, że jest inaczej nic nie pomoże, bo te osoby, które grają, widzą jak jest.

Dziwnym trafem, zawsze na forum do powiedzenia mają osoby, które kompletnie nic nie pokazują w grze i jesteś kolejnym przykładem potwierdzającym regułę.

Poza tym post nie w temacie, więc proszę o usunięcie tych wypocin powyżej.
    No wiedzą, ale gdzie bany ? Jeśli nie ma banów, to o jakim kupowaniu i puszowaniu mówimy ? Ale co wmawiam ? Wypowiedziałam się w temacie założonym w DiD, że jeśli starcia były niezgodne z regulaminem, to powinny zakończyć się banem. Co ja mam Ci w tej grze pokazać ? ST ? I nie mieć, żadnych wpisów ? To wolę nie pokazywać, bo tylko ludzie będą się śmiać. Nie napociłem się pisząc to co wyżej, więc proszę nie usuwać.

Pielgrzym^ napisał(a):

Od kiedy trzeba wrzucać od razu rw na forum?Chyba,że coś się pozmieniało ostatnio.
    To chciałbym jakieś wyjaśnienia detektywie.Każdy wie kto go trafił i nie trzeba ukrywać się z tym.
    A w kwestii złomowania randomowych kont radzę popatrzeć najpierw na swój sojusz a później oczerniać innych.
    A od kiedy nie ? TOP 3 to warto się pochwalić, o PATRZ, już jest :) Dzięki. Nie jestem żadnym detektywem. Tylko człowiekiem, a człowiek jak mu coś leży na sercu to o tym mówi, a nie dusi w sobie. Więc, mówmy, rozmawiajmy, i kochajmy się w ten Mikołajkowy czwartek.

PS. u Was Mikołaj był już wczoraj :D
    Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji.
  • Wiadomo,że warto się pochwalić i dlatego jest już na forum.Tylko tak jak piszesz jesteśmy tylko ludźmi i nie zawsze jest czas wrzucać starcia .Teraz jest gorący okres w pracy u mnie i u Marcina a życie prywatne jest chyba ważniejsze niż wrzucanie starć na forum prawda?Następnym razem jak będziesz miał jakieś wątpliwości co do starcia z moim udziałem,zapraszam na PW w grze i tam sobie możemy rozmawiać i na pewno odpowiem na wszystkie twoje pytania i wątpliwości.
    Pozdro i cieszmy się tym Mikołajem :)
  • Pielgrzym^ napisał(a):

Wiadomo,że warto się pochwalić i dlatego jest już na forum.Tylko tak jak piszesz jesteśmy tylko ludźmi i nie zawsze jest czas wrzucać starcia .Teraz jest gorący okres w pracy u mnie i u Marcina a życie prywatne jest chyba ważniejsze niż wrzucanie starć na forum prawda?Następnym razem jak będziesz miał jakieś wątpliwości co do starcia z moim udziałem,zapraszam na PW w grze i tam sobie możemy rozmawiać i na pewno odpowiem na wszystkie twoje pytania i wątpliwości.
    Pozdro i cieszmy się tym Mikołajem :)
    Rwa, JESTEŚCIE ELFAMI, ale czad :D
    Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji.