Ciasny Wiesiek [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. feniks [P N] ~ 27558.7%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ciasny Wiesiek [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. feniks [P N] ~ 27558.7%

standardowo pozdrowienia dla sojuszników, znajomych, buddy oraz śpiochów z SDRR :sleeping: :sleeping: i WOLF z libry
    no i oczywiście <3

kilka słów o RW, skanowałem okolicę patrzę feniks stoi 59 minut odpuściłem patrzę za jakąś godzinę a on nadal stoi, myślę sobie 2h poza kontem w pamięci miałem te ilości deu które przepaliłem kilku lotach na niego... ale tutaj z pomocą przyszedł sojusznik który pisze że ma 100kk po minimalu to nie czekałem na nic więcej wziąłem telefon i szybkie ustalenia lecimy :lm: :ow: i wyszło jak wyszło :xga:

dla obrońcy odbudowy co nie powinno być problemem przy eko jakie posiada

Dnia 02-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ciasny Wiesiek [KOMORNIC]

Okręt wojenny 50.000
    Pancernik 250.000

Agresor NoSkill [KOMORNIC]

Okręt wojenny 50.256
    Pancernik 226.729

Obrońca feniks [P N]

Mały transporter 100.769
    Duży transporter 101.198
    Lekki myśliwiec 180.125
    Ciężki myśliwiec 79
    Krążownik 6
    Okręt wojenny 778
    Statek kolonizacyjny 4
    Recykler 2.094
    Sonda szpiegowska 1.171
    Bombowiec 51
    Niszczyciel 128
    Gwiazda Śmierci 361
    Pancernik 32
    Wyrzutnia rakiet 100
    Lekkie działo laserowe 100
    Działo Gaussa 10

Po bitwie...

Agresor Ciasny Wiesiek [KOMORNIC]

Okręt wojenny 48.492 ( -1.508 )
    Pancernik 242.386 ( -7.614 )

Agresor NoSkill [KOMORNIC]

Okręt wojenny 48.642 ( -1.614 )
    Pancernik 219.874 ( -6.855 )

Obrońca feniks [P N]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    188.181.583 Metalu, 188.181.584 Kryształu i 116.032.833 Deuteru
    574.323.645 Metalu, 158.971.809 Kryształu i 58.016.416 Deuteru
    287.161.823 Metalu, 79.485.904 Kryształu i 29.008.208 Deuteru
    143.580.911 Metalu, 39.742.952 Kryształu i 14.504.104 Deuteru
    71.790.456 Metalu, 19.871.476 Kryształu i 7.252.052 Deuteru
    35.895.228 Metalu, 9.935.738 Kryształu i 3.626.026 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.417.185.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 1.417.293.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 6.058.699.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 6.060.433.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.518.574.000 metalu i 1.237.295.600 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 21.600 metalu i 21.600 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 2.025.562.748 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    818.595.600 Metalu i 537.317.200 Kryształu
    700.000.000 Metalu i 700.000.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    1.518.595.600 Metalu i 1.237.317.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.244.915.246
    Kryształ: 1.107.862.663
    Deuter: 11.404.639
    agresor zyskał łącznie 3.364.182.548 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.524.532.146
    Kryształ: -2.964.542.963
    Deuter: -596.920.639
    obrońca stracił łącznie 8.085.995.748 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8

PS.
    To moje PB ACS :)
    Play For Fun! Not For Top!

Walczymy dla złota nie dla idei. Piraci uni12-->67

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ReTsaB ().

• Zdarza sie ze ze komornik PNa, a i nnym razem PN komornika. Fakt ze duzo osob z obydwu sojuszy darzy sie wzajemna sympatia, nie oznacza ze sporadycznie takie ST nie beda trafialy na forum. Paktu oficjalnego nie mamy, ale nie jest powiedziane, ze do takiego nie moze dojsc.
    Tymczasem graty panowie soczystego ACS-a, tym bardziej ze jest to PB!!! Zysk rewelacja, milego przetopu.
    Obroncy BSzO!!! szkoda ze akurat na ciebie trafilo, ale tak to jest jak sie nie pilnuje fsow.
    Edit: Moze lepiej ze to komornik trafil, anizeli jakis misiek czy 3x. To tak jak by w bardzo dalekiej rodzinie zostalo, stryjeczny brat ciotecznego wujka... ;)
  • Nie da się przejść obok takiego pięknego AcS :). Jeszcze nie tak dawno gdy pisałem że gruby gra na dwa fronty tu podlizuje się a gdzie indziej Maxy mu się wyzlomowal PN . Ciekawe kto na szybkiego wpisze się za grubego :) że niby wywiad donosi że dziuniek ale jak tak to czego mąż Zyguni która to jest funfelą PN i poziomki zlomuje ich będzie każdy ogarnia że na koncie swoim i męża klika zygunia .
    Meritum można popatrzeć jak pro sojusznicy się złomują :) bo to pokaż dwulicowości ze strony Komornic a naiwności z PN brawo Wy nie ma takich sojuszy na uni :) zaraz wpadnie poziomka i napiszę że musi tak być że PN na pz to teraz nie rzadkość i lepiej mieć kilka niby paktów inwidualny i przymykać oko na złomy w soju . Chociaż i tak powoli traci kontrolę w sojuszu .
    Graty panowie atakierow kto by tam nie był gruby i retsab. Retsab tak mi zainponowalłeś że możliwe przyeazelinuje jak poziomka i zaproszenie wyśle ci na zlot ;).
    Jeszcze raz Panowie gratki zysku z rw.
  • FILU napisał(a):

Nie da się przejść obok takiego pięknego AcS :). Jeszcze nie tak dawno gdy pisałem że gruby gra na dwa fronty tu podlizuje się a gdzie indziej Maxy mu się wyzlomowal PN . Ciekawe kto na szybkiego wpisze się za grubego :) że niby wywiad donosi że dziuniek ale jak tak to czego mąż Zyguni która to jest funfelą PN i poziomki zlomuje ich będzie każdy ogarnia że na koncie swoim i męża klika zygunia .
    Meritum można popatrzeć jak pro sojusznicy się złomują :) bo to pokaż dwulicowości ze strony Komornic a naiwności z PN brawo Wy nie ma takich sojuszy na uni :) zaraz wpadnie poziomka i napiszę że musi tak być że PN na pz to teraz nie rzadkość i lepiej mieć kilka niby paktów inwidualny i przymykać oko na złomy w soju . Chociaż i tak powoli traci kontrolę w sojuszu .
    Graty panowie atakierow kto by tam nie był gruby i retsab. Retsab tak mi zainponowalłeś że możliwe przyeazelinuje jak poziomka i zaproszenie wyśle ci na zlot ;).
    Jeszcze raz Panowie gratki zysku z rw.

Ty jak zawsze swoje... to że Ja i moi sojusznicy współpracują z graczami z PN nie oznacza że nie będziemy na siebie latać, dostaje wiele skanów z PN i sam też niektórych skanuje i tak ot wygląda, nie mam oporu aby z kim kolwiek z nich ruszyć w ACS i sam już nie raz byłem w pogotowiu aby obstawiać tyły. Taka gra jeśli będziemy mieli oficjalny pakt wewnętrzny sytuacja będzie wyglądać inaczej ale puki jest jak jest to każdy ma swoje układy i układziki i nie patrzy na to że ten jest z tym ten z tamtym itp. itd.

Ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz, idź i spawaj dalej swoje niszczarki i które wychodzą jak ciepłe bułki z piekarni tylko jak to się dzieje skoro nikt do niej nie dostarcza mąki :juzpotobie:
    Play For Fun! Not For Top!

Walczymy dla złota nie dla idei. Piraci uni12-->67
  • Tyle szumu o starcie a kto kiedykolwiek prócz Fila powiedział ze jesteśmy Koalicją >? jeszcze o zadnym pakcie nie słyszałem jak nam Kromak poskładał Pyska nikt nie płakał taka kolej rzeczy nie pilnujesz floty to ja tracisz mamy swoje mniejsze lub większe układy ale są one indywidualne jeżeli obie strony wyrażą checie pewno by doszło do paktu ale to juz nasza sprawa :D narazie cieszcie sie ze składamy sie nawzajem bo na was niema co liczyć FS po Filem to bezpieczny FS ;D
  • gratulacje Panowie, prosta sprawa- skleroza i tyle. Tak jak pisał Wiesiek- real jest najważniejszy. ReTsaB szkoda klawiatury na niektóre osoby :)
    Masz rację- moja odbudowa nie zajmie mi dużo czasu.
    jak feniks z popiołów znów odradzam się na nowo

marcik jest moją osobistą różową kaczuszką do kąpieli :)
  • FILU napisał(a):

Ciekawe kto na szybkiego wpisze się za grubego że niby wywiad donosi że dziuniek ale jak tak to czego mąż Zyguni która to jest funfelą PN i poziomki zlomuje ich będzie każdy ogarnia że na koncie swoim i męża klika zygunia .
    Po 1. Nie wywoluj mnie do tablicy !!! :ocb:
    Po 2. Pisz tak, zeby mozna cie bylo zrozumiec, bo twoj belgot nie ma ni ladu ni skladu!
    Po 3. Przestan wymyslac herezje, i knuc jakies spiski i podstepy. Juz dawno i my i sojusz PN poznal sie na twoich klamstwach i na tym jakim dwulicowym machlojem jestes. [mniam], to teraz probujesz napuscic jednych na drugich (PN na nas i nas na PN), zeby samemu wyplynac z tego szamba , ktorego architektem i wykonawca jestes. [mniam]
    Po 4. Zeby sie gniewac, to trzeba miec na kogo, a zeby sie tlumaczyc, to trzeba miec przed kim!!! Filu, ja sie ani na ciebie nie gniewam, ani tez z niczego tlumaczyc ci sie nie bede - domysl sie dlaczego :pwned: :idea:

Ps.1. Fenix glowa do gory, na twoja skleroze mozna zaradzic (ustawisz alarm w telefonie na powrot floty) , [mniam]
    Ps.2. Poziomek, jak mozesz skanowac swoja najlepsza funfele jak nie siedzisz na upie? Przeciez ja cie tak lofciam :kocham:

Administrator Forum kasai:
    Upominam za obrazę.
  • zygunia napisał(a):

Poziomek, jak mozesz skanowac swoja najlepsza funfele jak nie siedzisz na upie? Przeciez ja cie tak lofciam

Tak rzadko skanuje że czasem zapominam że pisałem że nie będe ;)
    Feniks na szczeście już sie nie wyglupia z kończeniem, wiec jest dobrze.
    I jak napisał ancymon nietakt... ;)
    Jeszcze raz gratulacje

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>