atas [gRn] vs. Lemur [ISS] & Spam Attack [RODO] - 18346.41% + 822.23% TOP1 ACS

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• atas [gRn] vs. Lemur [ISS] & Spam Attack [RODO] - 18346.41% + 822.23% TOP1 ACS

Witam szanownych państwa. Zarzekałem się od powstania uni, że nie będę wstawiał STeków i konsekwentnie się trzymałem, ale to starcie jest "godne". ;)

W zasadzie po chwili euforii, gdy emocje opadają trochę mi szkoda... szkoda czasu dobrych graczy, którzy grali na tym koncie. Nie wiem za jaką sprawą wpadło w ręce tego pana, ale... wpadło. ;)
    Zarys akcji miałem nieco inny, ale to nie jest istotne, najważniejsza była drobna wymiana informacji z kolegą Nightmare, do którego to kolega atas leciał wczoraj. Kilka cennych wskazówek i oczekiwanie na pana kolegę, który mozolnie katował czwartą galę skanami :P Pojawił się jeden skan... drugi... Hyde polazł spać, a godzinę pózniej atas wyruszył w swój ostatni lot flotą bojową. Porę wybrał paskudną i wietrząc podpuchę zdecydowaliśmy, że lemur wychodzi z konta i wchodzi dopiero po bitwie. Jak się okazało atas posłał flotę bez OW, a następnie puścił je jako dofarm wraz z MT, które niechybnie nie zebrały surówki, po którą leciały. :P

Pozdrawiam serdecznie sojusz DPZ, który mnie wychował :D, sojusz RODO obecny i na emeryturze, przede wszystkim Nahzehrera i dzięki za zaufanie, że nie schrzanię tego konta - jak widzisz coś tam daję radę. Pozdrawiam kumpli z Yildun, może to zobaczycie ;) Pozdro również dla Żurka, który podrzucił porządny kalkulator ACS, a nie to badziewie z forum. :D

Pozdro dla mojego godnego następcy na koncie czyli Mr Hyde, który również miał uczestniczyć, ale... no cóż. Pracą ludzie się bogacą. :D Ja nie mogłem zbić Hammera, Ty nie zbiłeś massy. :P

Ostatnie pozdrowienia dla ludzi, którzy prowadzili konto atasa wcześniej. Bez was by nie doszło do tego starcia. :D

Od Lemura tylko tyle, że nie jest gadułą. :D Lakonicznie i treściwie. :)

Koniec zamulania:

Dnia 29-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor atas [gRn]

Lekki myśliwiec 150.562
    Krążownik 28.000
    Pancernik 15.794

Obrońca Lemur [ISS]

Mały transporter 16.866
    Duży transporter 21
    Lekki myśliwiec 48.824
    Ciężki myśliwiec 4
    Krążownik 12.368
    Okręt wojenny 11.740
    Recykler 23.033
    Sonda szpiegowska 118
    Gwiazda Śmierci 8
    Pancernik 3.585
    Wyrzutnia rakiet 400
    Lekkie działo laserowe 400
    Działo Gaussa 30
    Wyrzutnia plazmy 10
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Obrońca Spam Attack [RODO]

Mały transporter 42.625
    Lekki myśliwiec 165.202
    Ciężki myśliwiec 9.519
    Krążownik 37.808
    Niszczyciel 1.482
    Pancernik 20.003

Po bitwie...

Agresor atas [gRn]

Zniszczony!

Obrońca Lemur [ISS]

Mały transporter 9.848 ( -7.018 )
    Duży transporter 16 ( -5 )
    Lekki myśliwiec 28.060 ( -20.764 )
    Ciężki myśliwiec 2 ( -2 )
    Krążownik 11.913 ( -455 )
    Okręt wojenny 11.739 ( -1 )
    Recykler 19.992 ( -3.041 )
    Sonda szpiegowska 53 ( -65 )
    Gwiazda Śmierci 8 ( -0 )
    Pancernik 3.585 ( -0 )
    Wyrzutnia rakiet 221 ( -179 )
    Lekkie działo laserowe 205 ( -195 )
    Działo Gaussa 29 ( -1 )
    Wyrzutnia plazmy 10 ( -0 )
    Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )
    Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca Spam Attack [RODO]

Mały transporter 24.281 ( -18.344 )
    Lekki myśliwiec 93.833 ( -71.369 )
    Ciężki myśliwiec 6.956 ( -2.563 )
    Krążownik 36.432 ( -1.376 )
    Niszczyciel 1.482 ( -0 )
    Pancernik 20.003 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 2.756.738.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 2.886.738.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 604.437.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 611.690.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.137.074.400 metalu i 697.567.200 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 55.486.200 metalu i 26.737.200 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):
    491.650.600 Metalu i 23.419.000 Kryształu
    17.450.000 Metalu i 17.450.000 Kryształu
    199.920.000 Metalu i 199.920.000 Kryształu
    17.450.000 Metalu i 17.450.000 Kryształu
    66.250.000 Metalu i 66.250.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):
    1.192.560.600 Metalu i 724.329.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -1.573.006.000
    Kryształ: -1.020.822.000
    Deuter: -292.910.000
    agresor stracił łącznie 2.886.738.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 777.288.600
    Kryształ: 537.863.000
    Deuter: -9.952.000
    obrońca zyskał łącznie 1.305.199.600 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8

Agresor zebrał 20k recków, ale potem się rozwalił dofarmem więc w sumie wszystko jest jak miało być :D :D :D
  • Gratulacje!

To takie historyczne starcie, flota top2 w reckach. Cztery mial 400% szczescia i kilka razy malo brakowalo. Z Lemurem tyle razy czekalismy na jakiegos potencjalnego agresora i nigdy nic sie nie udalo. Ale cierpliwosc poplaca.

Lemur - to w sumie taka zemsta. Konto, ktore Ciebie kiedys zezlomowalo, samo wpadlo.

Jakby na to nie patrzec - super robota. Nawet zniknal problem brakujacych reckow na zlomowanie u atasa na moonie.
    LMom zycze SZO, bo najbardziej ucierpialy.
  • Nie udało się złapac rybki na wędkę bo uciekła na urlop, to wpadła w zastawione sidła ! Pięknie siadło! Szkoda, że byłem na fs i nie mogłem dołączyć . Gratuluję raz jeszcze !

Nie wiem czy atakujacemu życzyć SzO, bo nie wiem czy bedzie chciał się odbudować :>

A My panowie ciśniemy z planem dalej :D jeszcze trochę zostało !
  • Pogratulowałem w grze pogratuluje i tutaj. Plany jakie miałeś zrealizowałeś gratki :D . Obrońcy pakiecik. Niestety latanie na pałe nie przyniosło zakładanego efektu. Szkoda tylko że tak jak Spam planowałeś nie wyszło ale niestety real u mnie przeważył. Zysk mówi sam za siebie :D Flota top2 padła :thumbsup: Fajna akcja Panowie gratulacje jeszcze raz :) :thumbup:
  • Aż żal patrzeć i serce się kraje!!!!!!!!!!!!!
    Ja nie miałem czasu na grę to dałem koledze pograć z którym grałem kiedyś, niestety to był wielki błąd!
    Aż nie wiem co mam napisać.

Graty chłopaki.

GhosT. napisał(a):

Nie udało się złapac rybki na wędkę bo uciekła na urlop

Uciekła????
    Nie bądź smieszny! Jesteś takim postrachem na unii.
    Ty najwięcej ciśniesz, gość co nie potrafi swojego własnego ST wyprodukować !
    ANDROMEDA - OFF
    URIEL - OFF
  • massa napisał(a):

Aż żal patrzeć i serce się kraje!!!!!!!!!!!!!
    Ja nie miałem czasu na grę to dałem koledze pograć z którym grałem kiedyś, niestety to był wielki błąd!
    Aż nie wiem co mam napisać.

Graty chłopaki.

GhosT. napisał(a):

Nie udało się złapac rybki na wędkę bo uciekła na urlop

Uciekła????
    Luzuj majty kumplu, piszemy o następcy ;) Już miał spadać i uciekł na urlop ;)
  • massa napisał(a):

Uciekła????

Ty chyba człowieku nie wiesz co piszesz? Gdzie napisałem, że jestem postrachem Uni? Działam wtedy, kiedy chce, kiedy mogę. A Ty G wiesz i g widziałeś co robię, także uspokój emocje, bo to, że nie spamuje postami na forum i nie rzucam się na prawo i na lewo jak Ty nie znaczy, że nie robię nic.

Skoro taki byłeś super, dlaczego nigdy mnie nie zezłomowałeś i tyle razy pisałeś, że dobrze iż nie wpadłeś?
    Polecam lekarza na rozdwojenie jaźni - może pomoże:)

Dodam tylko tyle co Spam wyżej napisał:
    Komentarz odnośnie ucieczki na urlop nie był o Tobie tylko o osobie która kupiła od Ciebie konto...

Mimo wszystko miłego dnia i nie zamierzam dalej się mieszać żałosne kontrargumenty z Twoją osoba
  • Spamek napisał(a):

Gacha napisał(a):

nie sposób nie zgodzić się z Inkiem ... za łatwo ... a ten drugi wlot to już całkiem ehh
    Czasem się trzeba tydzień zmóżdżać na akcję ze zdejmowanym moonem, a czasem zwykła podstawka i dobicie sprzętu rezygnującego. :) Poza tym ten zysk mi wynagradza zarwaną noc z burzeniem moonów KSG, którą wykorzystał Tyrion. :)
    oczywiście masz rację, taka gra :)) gratki dla Ciebie i Lemura jak najbardziej zasłużone, wynagrodził i to z nawiązką ;) i to podwójnie bo jedną podstawką załatwiliście sobie spokój na tym uni na bardzo bardzo długo, floty już raczej nie musisz chować jak Czwórka kiedyś ;)
  • tadejro 303 napisał(a):

Jestem w pracy nie będę się rozpisywał.
    Po jaki uj obrońca dorzucił 40k? Naprawdę tego nie rozumiem top1, czyżby braklo ci floty bojowej :)))
    Jak polatasz trochę to się dowiesz ;)

dafi to ja napisał(a):

Gratulacje panowie pięknej akcji oby więcej takich z waszej strony przetapiajcie bo jest co

p,s SPAM nareszcie tu jesteś i się nie zmieniaj bo nie robisz tego od początku tej unii jeszcze raz graty
    Obrońcy SzO
    Specjalnie dla Ciebie dodałem dzisiejszy STek :P

tyrion napisał(a):

No gratki Panowie,
    % bardzo ładny, a i zysk miodzio, ja to trzy stejki musiałem do kupy poskładać żeby tyle ugrać :D
    A co się będziemy rozdrabniać :D Jak już walić to konkretnie (jakkolwiek to brzmi :D).
  • No pieknie poszlo:)
    Jak to mowia woził wilk razy kilka powiezli i WILKA:))))
    Szkoda ze wczoraj czasu nie mialem zeby dokonczyc dziela jeszcze bardziej, ale brawo dla Tyriona ze wyczul sprawe i tez zysk z tej akcji mu przypadl.
    Emocje z tej akcji dopiero teraz ze mnie zeszly, ale bylo warto, chocby dla tej chwilowej Slawy:))))), ale pamietac zawsze trzeba ze nastepny moze byc kazdy:)))

Atasowi nie zycze SzO bo w stosunku do Czworki "(Wielkie Szo dla Niego chociaz faktycznie byl w sojuszu za ktorym delikatnie mowiac nie przepadam)" gosciu nie ma za nic kultury, bo jak nie zna to niech nie odpisuje jak cwok do gosci jak mu nic nie zrobili, wiec troche taka osobista satysfakcja byla:)
  • Hehe jak to czytam to się śmieję. Lemur przyłóż się lepiej do tych książek ;) O kulturze mówisz ? Proszę Cię, szkoda że taki duet, bo Spam to chociaż szanuję, ale Lemur to pchełka, która jest jak chorągiewka, raz mówi to, a drugi raz co innego. Jak dla mnie jesteś fałszywy, nie pozdrawiam ;)
    "Dopóki walczysz, nie jesteś przegranym."

" Nie ma takich upadków, po których nie można się podnieść "

">