# 23 zielu75 [Heheheee] vs. Ryzykant ~ 3506.32%

• # 23 zielu75 [Heheheee] vs. Ryzykant ~ 3506.32%

Witam.

93 recki u pyskacza na otarcie łez :E

Pozdro dla tych co zawsze . ;]

Dnia 27-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor zielu75 [Heheheee]

Pancernik 30.000

Obrońca Ryzykant

Mały transporter 1.633
    Duży transporter 24.575
    Lekki myśliwiec 7.260
    Ciężki myśliwiec 24
    Krążownik 1.326
    Okręt wojenny 116
    Recykler 1.187
    Sonda szpiegowska 1.302
    Bombowiec 11
    Niszczyciel 299
    Gwiazda Śmierci 5
    Pancernik 66

Po bitwie...

Agresor zielu75 [Heheheee]

Pancernik 29.660 ( -340 )

Obrońca Ryzykant

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    5.667.749 Metalu, 5.029.868 Kryształu i 2.749.687 Deuteru

Agresor stracił łącznie 28.900.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 492.769.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 190.344.000 metalu i 160.288.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 13.447.304 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    189.414.000 Metalu i 159.358.100 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 184.881.749
    Kryształ: 150.787.968
    Deuter: -2.350.313
    agresor zyskał łącznie 333.319.404 jednostek.
    Agresor stracił 25.370 punktów honoru.

Podsumowanie obrońca

Metal: -267.387.749
    Kryształ: -220.412.868
    Deuter: -18.415.687
    obrońca stracił łącznie 506.216.304 jednostek.
    Obrońca zyskał 5.185 punktów honoru.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8
    Emerytura
  • Gucci napisał(a):

Latasz tylko po misjonarsku, czy potrafisz z większą finezją ustrzelić przeciwnika? Wyliczanka, zniszczenie księżyca?
    Tak czy siak gratulacje.
    Jakkolwiek latam nie opisuje tego zbytnio na forum bo to niepotrzebne informacje dla przeciwnika :)

Ponadto ciekawi mnie dlaczego próbują pouczać mnie osoby które nic same nie złomują :)

PlayHardGoPro napisał(a):

Gucci napisał(a):

Latasz tylko po misjonarsku, czy potrafisz z większą finezją ustrzelić przeciwnika? Wyliczanka, zniszczenie księżyca?
    Tak czy siak gratulacje.
    "Poważne persony z sojuszu Sprite twierdzą,że nie potrafi ,dlatego klikając pewnego jegosmoscia na pewnym innym koncie za niego przyczynili sie do rozwalenia 3 flot z sojuszu HEHEHEheheh

Nooo !!! I to jest fafik którego pamiętam :) Fajnie, że jeszcze tutaj zaglądasz po złomie . Zawsze miło mi się czyta Twoje komentarze :E
    Fsów też nie umiem robić więc polecam sprawdzić kiedyś czy przypadkiem nie stoję .

Pozdrowienia dla Rolsona gsówki sosa :P
    Emerytura
  • zielu75 napisał(a):

[ciach]
    Nooo !!! I to jest fafik którego pamiętam :) Fajnie, że jeszcze tutaj zaglądasz po złomie . Zawsze miło mi się czyta Twoje komentarze :E
    Fsów też nie umiem robić więc polecam sprawdzić kiedyś czy przypadkiem nie stoję .

Pozdrowienia dla Rolsona gsówki sosa :P
    @zielu75
    i musiales byc nie mily
    przeciez moj komentarz niemial na celu ublizaniu Tobie ,a raczej uswiadomienie jakich masz kolegow i co o Tobie mowią
    to oni stwierdzili ze to ty nie umiesz i dlatego klikali oni i to dzikei nim stracili twoi sojusznicy floty a o tobie poszlo zdanie jakie poszlo

zagladam z sentymentu grac nie gram i nie zamierzam a zagladac bede trzeba czasem ulac gtroche waszego gnoju na swiatlo dzienne

Moderator Neferet:
    Proszę cytować tylko fragment do którego się odnosisz.
    Ostatni_Sprawiedliwy
  • Wrzucasz starcia ku ocenie innych, taki jest cel tego działu. Zatem licz się, że podlegać będą ocenie innych, w tym mojej. Nawet, jeśli to Tobie niemiłe. Jestem kibicem, oceniam grę innych (sami się o to proszą, publikując walki). Przeglądając starcia: najczęściej widuję u Ciebie wloty na stojącą flotę (tak jak powyżej - Ryzykant nie zrobił fsa?). Nie kojarzę byś subtelniej polował. Możliwe, że jestem w błędzie, ale znając Ciebie to po prostu nie możesz nic dodawać do starć, bo są... proste, czasem po bańkę zysku.

I teraz już nie podoba mi się to starcie, raz, że brak mu finezji, dwa, że Twa potrzeba atencji jest wręcz paranoiczna. Łapa w dół.
  • Cztery napisał(a):

A to nie puszówka kogoś z N-D? :roll:
    Możliwe :)

PlayHardGoPro napisał(a):

[ciach]
    @zielu75i musiales byc nie mily
    przeciez moj komentarz niemial na celu ublizaniu Tobie ,a raczej uswiadomienie jakich masz kolegow i co o Tobie mowią
    to oni stwierdzili ze to ty nie umiesz i dlatego klikali oni i to dzikei nim stracili twoi sojusznicy floty a o tobie poszlo zdanie jakie poszlo

zagladam z sentymentu grac nie gram i nie zamierzam a zagladac bede trzeba czasem ulac gtroche waszego gnoju na swiatlo dzienne
    W takim wypadku do usłyszenia :)

Gucci napisał(a):

Wrzucasz starcia ku ocenie innych, taki jest cel tego działu. Zatem licz się, że podlegać będą ocenie innych, w tym mojej. Nawet, jeśli to Tobie niemiłe. Jestem kibicem, oceniam grę innych (sami się o to proszą, publikując walki). Przeglądając starcia: najczęściej widuję u Ciebie wloty na stojącą flotę (tak jak powyżej - Ryzykant nie zrobił fsa?). Nie kojarzę byś subtelniej polował. Możliwe, że jestem w błędzie, ale znając Ciebie to po prostu nie możesz nic dodawać do starć, bo są... proste, czasem po bańkę zysku.

I teraz już nie podoba mi się to starcie, raz, że brak mu finezji, dwa, że Twa potrzeba atencji jest wręcz paranoiczna. Łapa w dół.
    Jasne ,że wrzucam bo mogę i jak już jest coś co się mieści w progu to nie widzę przeszkód by to opublikować. Ocena innych niewiele mnie interesuje bo gram w zupełnie innym celu . Owszem najwięcej jest bfs z prostej przyczyny. Stosunkowo nietrudno coś ustrzelić po fuzji. Trzeba tylko chcieć i mieć czas z czym bywa różnie.

I tak ryzykant nie tyle co nie zrobił fsa to raczej go nie odebrał , lub nie odswierzył wystarczająco szybko bo w momencie skana jeszcze się świecił.
    Nie napisałem tego bo nie widzę takiej potrzeby by opisywać starcia komukolwiek spoza sojuszu.

Starcie nie musi Ci się podobać więc jak najbardziej daj sobie łapkę w dół. A co do atencji to nie wiem co masz na myśli.
    Tak czy inaczej nie chce mi się już dyskutować z Wami bo mam lepsze zajęcia więc piszcie sobie co chcecie bo i tak Neferet wpadnie i to usunie.

Moderator Neferet:
    Proszę cytować tylko fragment do którego się odnosisz.
    Emerytura
  • Nie zgodzę się z tezą, że ocena innych Cię niewiele interesuje, bo to zaprzecza wrzucaniu tutaj starć. Mniejsza o to, dyskusja jest o starciu (czy też o okolicznościach starcia), i nie ma w sobie nic nieregulaminowego, zatem powodów kasacji postów nie widzę.

Obrońcy z pewnością coś zostało, lub już się odbudowało, idealna okazja by dobić. Powodzenia!
  • Chyba sobie kpisz teraz :) Byłe konto silence który był z toba w sojuszu miało by być moje ?

scr.hu/2kx4/1new2

Dziwnym trafem po zalogowaniu obrońcy kopareczka pojawiła się całą flotą w tym us i ubyło przypadkiem paliwka ? ;] Pewnie sam dałem cynk ;d

Niemniej dzieki za graty ;]

Widzę ,że tutaj powróciłeś do pierwotnego stanu swoich wypowiedzi na poziomie ,nie tak jak w innych starciach gdzie podlizujesz sie gdzie popadnie ;]

EDIT: I skoro już mowa o kopareczce to jak wytłumaczysz to ?

scr.hu/2kx4/ra7za

Ryzykant vel silence mial sporo gs dlatego takie straty . Starcie odbyło się 6 listopada dla zainteresowanych.

//Ostatnią część tego posta wyjątkowo zostawiam, ponieważ dotyczy tego samego obrońcy. Jednak myślę, że powinniście zakończyć na tym tą dyskusję. Podejrzenia zawsze możecie wysyłać ticketem do GO.// Neferet
    Emerytura

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez zielu75 ().