Mili [3 X] & Graf [MISIE] & Duchowny [3 X] & ARO [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs. Pennywise [EKO] ~ 139560.54%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Calipso napisał(a):

I widzisz, wlasnie obraziles ARO , ktory to chcial isc do PN i prosil szefa Poziomke o przyjecie, ale ze kupuje i topi floty i buduje tak flote, nie mial wstepu do sojuszu, wiec poszedl do 3X i no problem, z nimi lata ... Napisz cos jeszcze :) .
    A co do mozliwosci hamera w grze, to pokaz jakies ST, bo hamer pokazuje ich calkiem sporo :) .

Mili odbudowy :)
    milcz i wstydu oszczędź...
    Kiedy PN przyszło na uni 68 ? A kiedy Aro był w x...?
    To starć się odniosę tyle że hamer może buty czyścić... i musi ich jeszcze sporo wstawić
  • Calipso napisał(a):

I widzisz, wlasnie obraziles ARO , ktory to chcial isc do PN i prosil (plakal?) szefa Poziomke o przyjecie, ale ze kupuje i topi floty i buduje tak flote, nie mial wstepu do sojuszu, wiec poszedl do 3X i no problem, z nimi lata ... Napisz cos jeszcze :) .
    A co do mozliwosci hamera w grze, to pokaz jakies ST, bo hamer pokazuje ich calkiem sporo :) .

Demon wystarczająco dużo pokazuje w sojuszu ;)
    ps. farmienie dt to nie ST

gratulacje raz jeszcze dla ekipy
    u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
    u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
    u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%

"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru."
  • ^Rece ktore lecza^ napisał(a):

Calipso napisał(a):

I widzisz, wlasnie obraziles ARO , ktory to chcial isc do PN i prosil szefa Poziomke o przyjecie, ale ze kupuje i topi floty i buduje tak flote, nie mial wstepu do sojuszu, wiec poszedl do 3X i no problem, z nimi lata ... Napisz cos jeszcze :) .

milcz i wstydu oszczędź...Kiedy PN przyszło na uni 68 ? A kiedy Aro był w x...?
    To starć się odniosę tyle że hamer może buty czyścić... i musi ich jeszcze sporo wstawić

Prawde powiedziawszy to Aro nie był w 3X -ach jak przyszliśmy na uni 68
    I nawet dla jaj chyba składał do nas podanie - wiec to raczej Ty nie wiesz o czym piszesz :)

EOT z mojej strony nie bede Wam postów nabijał ;)

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

• Ja to mam z was super bekę , bo moje żarty są niesamowicie oddziaływające na was , tak jak ostatnio wpisałem się do Wilka w starciu żartobliwie a zaraz na PW widziałem obrazę majestatu , to tylko gra panocki

69DemoN69 napisał(a):

Chyba na ARO jednak byś nie poleciał tymi ochłapami na holu A solo sam wiesz co możesz zrobić
    O mój Demonie ciebie na pewno trafie na jakimś monie :) kolego drogi na solo to ja go biorę po kawałku niedowiarku :lool:

^Rece ktore lecza^ napisał(a):

hehe no.
    Hamer z tą swoją flotą to o recki Aro bys się rozbił
    Kolego ,zostaw milion recków na monie dla Hamera to zobaczysz jak cię sponiewiera :lm:

Jeszcze raz gratulacje złomowania i zapraszam do mojej stoczni waszym złomem zapychania :super:

Sojusz PN
    Best solo - 155576.19% :tratata: GS-5133 :tratata:
    Best ACS - 369787,52% :tratata: :top1:

Łącznie Solo - 487061,37 %
    Łącznie ACS - 413673,18%
  • Śmietniku... oczywiście chciałem do PN jak i do 3 X jednak decyzja była jednoznaczna, to jak wybór kontrahenta, ważysz i w końcu wyważysz …
    Co do poziomki nie znam ziomka, a PN mimo przeciwnych stron szanuję .. choć rozmawiam tam tylko i wyłącznie z jedną osobą od początku, do końca ..

więc tyle co Ty wiesz … to statystyki dla mnie

Calipso napisał(a):

Hahaha, ale wy to jestescie mistrzowie jechania po swoich... ze niby hamer to lamus? a zezlomowal Mili, czyli kim jest zezlomowany przez hamera Mili? - nie moglem sie powstrzymac. Graty. Znalezli sie jeden z drugim, Ci co pisza "mądre" posty :D Wiecie, tak na prawde to demon jadac po kims, juz ktorys raz w ciagu osatniego miesiaca pojechal po swoich, ale to trzeba byc inteligentnym, zeby to zauwazyc. Takze jest grono osob, ktora ma autentyczny ubaw czytajac co piszesz ;) .

Graty starcia, rośnijcie w sile, bo caly nasz sojusz dorabia recki.
    PS
    oczywiście wiele czasu byliśmy z 3X po przeciwnej stronie, ale nawet to nie miało wpływu na wspólne spotkania, zlot, znajomości i docelowo poznanie wielu zajefajnych ludzi ..

Administrator Forum kasai:
    Upominam za słownictwo.
    ARO
    u68 --> TOP 1, flota Top 2, eko Top 57, bad Top 17
    u50 --> top 3, eko Top 1 --> OFF
    Top Solo: 15028,28%; 29857,94%; 30825,77%
    Top ACS: 27416,96 %

ARO never DIE

Highway to HELL
  • Dajcie już na luz
    Nikt Hamera nie obraża. Lubi gość czasami dogryźć... nic w tym złego.
    Wam Panowie gratuluje. Przede wszystkim wytrwałości.

Calipso napisał(a):

Hahaha, ale wy to jestescie mistrzowie jechania po swoich... ze niby hamer to lamus? a zezlomowal Mili, czyli kim jest zezlomowany przez hamera Mili? - nie moglem sie powstrzymac.
    Pytanie kim jest w takim razie YM :E :E

Prośba do sojuszników.
    Przestańcie karmić trole. Przewagę pokazujemy w grze, nie na forum. I tego się mamy trzymać :)

Pozdrawiam.
    Kozak nad kozakami
    Narcyz nad narcyzami

***181ST*** ^^ ***2.226.215%***

• Brawo Panowie celu pobocznego i 3mam kciuki za priorytet. Dzięki Krzychu za link i opis i gadki szmatki przez telegraf bo ponoć połączenia nie mamy :D No szkoda Krzychu że cię nie było na zlocie prawie może peenem byś był w niektórych dreams :D .

Mr. ARO napisał(a):

Uziel napisał(a):

To co mówią o ARO to chyba prawda.
    Wypatrzeć flotę z urlopu,no sztuka sama w sobie.
    Gratulacje,bardzo ładne STarcie.
    lot na 100% lotu GS wtopa ... kolejny lot na 90% strzał ;) ale komu ja się tłumaczę ...
    Aro tłumaczenie tak banalnej sytuacji uzielowi przedstawia się jak byś zwój z silnika wyprostował i tłumacz prostemu drutiwi jak zawiłe potrafią być zakręty filozofia tego starcia .
  • FILU napisał(a):

Brawo Panowie celu pobocznego i 3mam kciuki za priorytet. Dzięki Krzychu za link i opis i gadki szmatki przez telegraf bo ponoć połączenia nie mamy :D No szkoda Krzychu że cię nie było na zlocie prawie może peenem byś był w niektórych dreams :D .

Mr. ARO napisał(a):

Uziel napisał(a):

lot na 100% lotu GS wtopa ... kolejny lot na 90% strzał ;) ale komu ja się tłumaczę ...
    Aro tłumaczenie tak banalnej sytuacji uzielowi przedstawia się jak byś zwój z silnika wyprostował i tłumacz prostemu drutiwi jak zawiłe potrafią być zakręty filozofia tego starcia .
    Jakim trzeba być zakręty filozofem żeby takie zdanie napisać ? szyfr? new enigma ?
    Gratki bo starcie zacne ,Krzychu był na zlocie ale o tym szaaa ;)
    Bycie OGNiowcem to wyzwanie,któremu większość nie jest w stanie stawić czoła.To jest naprawde bardzo trudna ścieżka, ale prowadząca na sam szczyt.
  • -hamer- napisał(a):

O mój Demonie ciebie na pewno trafie na jakimś monie :) kolego drogi na solo to ja go biorę po kawałku niedowiarku :lool:
    No jak kiedyś trafisz na mojego BFS'a i zadzwonisz po kolegów to trafisz, solo niestety... Końcówka Ci się nawet fajnie zrymowała :E

Calipso napisał(a):

A ty sie na cel priorytet wybierasz, czy nie chca cie do druzyny? Ile w ogole chcesz miec tej floty, zanim zaczniesz latac? A moze latasz, tylko tak jak demon wszystko w sojuszu pokazujesz? ^^
    Ciebie to już nie ma co komentować nawet... poziom poniżej dna, mułu i syfu... z resztą Twoje statystyki pokazują jakim wielkim graczem nielotem jesteś :E ale spoko, wytykaj innym ;) poza spawaniem recków i wysyłaniem surki gdzie każą na tyle Cię stać :)

Gratulowałem już? Szo życzyłem? Oooo... tego jeszcze nie było :P

Szo dla obrońcy! :)

Wyjdą na słońce ludzie cienia, powstrzymaj nas... nie mamy nic do stracenia...

:fa: :fa: :fa: free <: <: <:

Best Solo 5941,13% Top 6 Solo Uni28
    Best ACS 9834,6% Top 5 ACS Uni28

1 410 177.05% Top 4 ACS u68
  • 69DemoN69 napisał(a):

-hamer- napisał(a):

No jak kiedyś trafisz na mojego BFS'a i zadzwonisz po kolegów to trafisz, solo niestety... Końcówka Ci się nawet fajnie zrymowała :E

Calipso napisał(a):

A ty sie na cel priorytet wybierasz, czy nie chca cie do druzyny? Ile w ogole chcesz miec tej floty, zanim zaczniesz latac? A moze latasz, tylko tak jak demon wszystko w sojuszu pokazujesz? ^^
    Ciebie to już nie ma co komentować nawet... poziom poniżej dna, mułu i syfu... z resztą Twoje statystyki pokazują jakim wielkim graczem nielotem jesteś :E ale spoko, wytykaj innym ;) poza spawaniem recków i wysyłaniem surki gdzie każą na tyle Cię stać :)
    Gratulowałem już? Szo życzyłem? Oooo... tego jeszcze nie było :P

Szo dla obrońcy! :)
    I kto tu jest slaby :) . Sam dno prezentujesz, jak bys mogl innych oceniac? Po co w ogole zaczepiasz? Chyba ci sie wydaje, ze z toba rozmawiam.

start: marzec 2005, uni6, sojusz NoMercy. Od: 29 maj 2018, uni68, sojusz P N

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Calipso ().

• MEN X napisał(a):

FILU napisał(a):

Brawo Panowie celu pobocznego i 3mam kciuki za priorytet. Dzięki Krzychu za link i opis i gadki szmatki przez telegraf bo ponoć połączenia nie mamy :D No szkoda Krzychu że cię nie było na zlocie prawie może peenem byś był w niektórych dreams :D .

Mr. ARO napisał(a):

Uziel napisał(a):

Jakim trzeba być zakręty filozofem żeby takie zdanie napisać ? szyfr? new enigma ?Gratki bo starcie zacne ,Krzychu był na zlocie ale o tym szaaa ;)
    wagi a wasz push sojusz ATM DL2 też był na zlocie ;) oj sorki znaczy się jedna osoba w imieniu 8 kont ]:-D bo tyle wyłapaliście banów czy więcej
    wstyd do potęgi i taka new enigma którą prowadziliście została złamana XD
    nie odpisuj oszczędź sobie wstydu <X
  • FILU napisał(a):

MEN X napisał(a):

FILU napisał(a):

Mr. ARO napisał(a):

Uziel napisał(a):

Jakim trzeba być zakręty filozofem żeby takie zdanie napisać ? szyfr? new enigma ?Gratki bo starcie zacne ,Krzychu był na zlocie ale o tym szaaa ;)
    wagi a wasz push sojusz ATM DL2 też był na zlocie ;) oj sorki znaczy się jedna osoba w imieniu 8 kont ]:-D bo tyle wyłapaliście banów czy więcejwstyd do potęgi i taka new enigma którą prowadziliście została złamana XD
    nie odpisuj oszczędź sobie wstydu <X
    Odpiszę Ci [mniam] , bo potrafię tak napisać że każdy to zrozumie :)
    Nie wiem kto ile wyłapał i za co banów bo mnie to się chyba nie dotyczy ,prawda?
    Zgadnij ile wyłapał byś banów u mojej 5letniej córki za składnię ,błędy ortograficzne itd
    Byłeś kiedyś na zlocie? Ktoś Cię kiedyś zaprosił? Czy po prostu oszczędzili sobie koledzy wstydu ?
    Bez odbioru :)

Obrońcy życzę szo :)

Administrator Forum kasai:
    Upominam za obrazę i offtopic.
    Bycie OGNiowcem to wyzwanie,któremu większość nie jest w stanie stawić czoła.To jest naprawde bardzo trudna ścieżka, ale prowadząca na sam szczyt.
  • Wergi jak dojdę do wniosku że można z tobą pisać na etapie pelnej kultury to będę pisał wolno i poprawnie ale wiesz nie zasługujesz bym się wysilał dla ciebie .
    OMG czemu niektórzy nie zauważają że oczywiście jeśli był bym asem interakcji międzyludzkiej i używał bym całej palety techniki oratorskiej to i tak zdarzyło by się , że rozmowa z takim odbiorca jak ty nie kleiła by się, bo trafiłeś na kogoś kto robi sobie bekę z ciebie nie szanując nawet pisowni .
    Masz zawsze wyjście bezpieczeństwa czyli jeszcze raz proszę !!! bo nawet mój pies po dwóch rozkazach łapie że by czegoś nie robił a proszę nie wywołuje mnie ! Nie cytuj ! Nie wspominaj ! Dotyczy też to reszty trolli z waszego soja .
    Ps: wciągnięcie córki by cie wyplątała z syfu który robisz - żenada .
    Ps: coś o tobie i o czepianie się :
    Bycie inteligentnym dla ciebie i tych trolli jest zobowiązujące bo wszyscy oczekują że palne coś głupiego lub z błędem a wtedy swój swojego poznaje i zaczyna pisać jaki to mądry jest :D więc zapamiętaj ja nie jestem " swój " tylko udaje byście zrozumieli co piszę