pl1 [IRA] vs. Puchaty [ATL] ~ 4989.43% - "Szybszy niż błyskawica"

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• pl1 [IRA] vs. Puchaty [ATL] ~ 4989.43% - "Szybszy niż błyskawica"

Z racji tego że agresor nie wstawia tego starcia a minęły prawie 2 doby więc jako ofiara mam prawo to uczynić co też czynię :)
    Starcie z gatunku "ciekawych" i "jak on to zrobił" :)

Wszystko zaczęło się 2 dni wcześniej na moonie w 7 gali. Zrobiłem sobie FSa z moona z 7 gali na moona w 1 gali na stacjonuj ot taki lot przez kilka galaktyk :D 2 doby lotu żeby wylądować w na moonie w 1 gali :D

Stacjonowanie floty 19.11.2018 19:16:16
    Od: dowódca floty
    Jedna z twoich flot z Księżyc [7.XXX.8] osiągnęła Księżyc [1.XXX.8]. Flota dostarczyła: XXX Metalu, XXX Kryształu i XXX Deuteru

Skan dostałem można rzec na dzień dobry :D

Raport wojenny Księżyc

[1.XXX.6] 19.11.2018 19:17:34

Agresor (pl1): 30.000
    Surowce: 0, Łup: 0%
    Pole zniszczeń (nowo powstałe): 21.000

Obrońca (Puchaty): 0
    Faktycznie naprawione: 0

Poźniej jeszcze kilka skanów i na koniec:

Raport wojenny Księżyc

[1.XXX.6] 19.11.2018 19:26:16

Agresor (pl1): 17,935Mln
    Surowce: 37,341Mln, Łup: 50%
    Pole zniszczeń (nowo powstałe): 498,943Mln

Obrońca (Puchaty): 706,78Mln
    Faktycznie naprawione: 0

Dofarmianie... :D

Surowce: 27,311Mln, Łup: 50%
    Surowce: 13,655Mln, Łup: 50%

Jak słusznie co niektórzy zapewne zauważą od wyladowania floty na moonie do KABOOM minęło dokładnie 10 minut :D :D :D
    A pan PL1 leciał kilka układów bo jeszcze gdy był w moim układzie ... ^^
    Ale w sumie galaktyk zdaje sie jest 10 układów w każdej gali 499 co daje tylko 5 tysiecy układów w których może znajdować się potencjalny cel :D
    I w sumie pozostaje mi tylko pogratulować panu PL1 że po dwóch dobach lotu na stacjonuj z 7 gali do 1 z moona na moona wiedział że akurat ten jeden układ trzeba obserwować :D szansa 1/5000 a ON wybrał dobrze :D :D :D
    Także chylę czoła bo daleki jestem od teorii spiskowych jakoby jakiś wspomagacz aktywności moonowej tudzieź innego red bulla pan PL1 mógł zażywać :thumbsup:

Dnia 19-11-2018 19:26:16 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor pl1 [IRA]

Pancernik 50.000

Obrońca Puchaty [ATL]

Mały transporter 42.162
    Lekki myśliwiec 98.007
    Krążownik 402
    Okręt wojenny 1.123
    Recykler 1.180
    Sonda szpiegowska 1.006
    Bombowiec 6
    Gwiazda Śmierci 3
    Pancernik 168

Po bitwie...

Agresor pl1 [IRA]

Pancernik 49.789 ( -211 )

Obrońca Puchaty [ATL]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    18.910.707 Metalu, 8.416.878 Kryształu i 10.014.165 Deuteru

Agresor stracił łącznie 17.935.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 706.780.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 332.773.000 metalu i 166.170.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 37.341.750 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 345.353.707
    Kryształ: 166.147.078
    Deuter: 6.849.165
    agresor zyskał łącznie 518.349.950 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -487.970.707
    Kryształ: -237.362.878
    Deuter: -18.788.165
    obrońca stracił łącznie 744.121.750 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
    Czasami lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
  • od adasia:
    no coz wydalo sie :E adas obserwuje nawet floty z 7 gali do pierwszej
    nie wstawil na forum bo nie wstawia smieciowych starc , bo i po co
    a lecial szybko bo ma dobry naped
    a tak naprwade napewno to team mu pomogl bo tak go tam kochaja ze nawet biedak nie ma konta na forum :E
    ciesze sie ze sa tacy gracze jak Ty tak zwane nieogary
    dzieki wam buduje flote a nie dzieki handlu po 2.3 haha kto ma wiedziec ten wie :E

@Ruda Prosze o usuniecie tego całego starcia bo obronca nie dostał od nas "pozwolenia na jego wstawianie- i sobie tego nie zyczymy"
    a poza tym po co inni maja wiedziec ze adas jest szybszy niz błyskawica i atakuje puchatków :E
    Dzieki czesc!
    zrobilem fs ale go nie odebralem! kurcze pieczone ! i ktos mnie zezlomowal ! mimo ze lecial 2 dni!
    z 7 gali do 1! :E :E
    Rada brunci :fgrin: zmien sobie układ fs :fgrin:
    BRUNCIA IS MAJ NEJM
    BRUNCIA IS MAJ NEJM

:fa: uni Quantum :fa:
    <: sojusz Zły Sen & IRA <:

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Whisky ().

• @Raaafff naucz sie takiej taktyki gry jak trzeba by bylo ciezko Cie ubic a nie szukasz dziury w calym. Mnie na Draco i teraz po fuzji jak gram na Librze tez wiele razy skanuja zaraz tylko jak ktoregos moona zapale. A jak flota stoi to Ci co nie znali mojego stylu gry od razu startowali do zlomowania. Jak ktos Cie obserwuje to musisz sie pilnowac i tyle. Zwlaszcza na speed uni.
  • Torquemada napisał(a):

Adam, "a nie bal sie Pan leciec na aktywnego gracza?"

Gratulacje i nie rob tego wiecej.
    Hahahaha, pamietam to :fgrin:

Tronar napisał(a):

Adam wie wszystko bo ma wtyki w teamie, a Whisky jest wymyślona bo to też Adam. Dodatkowo ma kilka moonówek, dziesiątki pushówek i hiper napęd osiągający "Szkocką kratę" ha ha ha :) :P :brawo: :xgraty: a Obrońcy lodowate zimne bo jest zimno jak diabli :xgszo: .

No dokładnie! jest jak mowisz :fgrin:
    a w szafie ma 6 kobiet i wszystkie nazywa Anita - by sie borok ktoregos dnia czy tam nocy nie pomylił :E
    i co najwazniejsze :P jest doradca samego TRAMPA 8-)
    BRUNCIA IS MAJ NEJM

:fa: uni Quantum :fa:
    <: sojusz Zły Sen & IRA <:
  • Doskonale to wykoncypowales. Pl1 ma dwie wtyki w teamie. Migotka oraz Ruda. Nie ulega to żadnej wątpliwości. Poza tym niechętnie nadmieniam, iż ma dziesiątki kont z których kuka gale i sa w kilku niczego nie spodziewających się sojuszach. [mniam] Gdyby nie to to gracz Majs, który sie nikogo nie boi od fuzji nie był bez urlopu więcej niż 8 godzin. Brak czasu musi. Nie to, że na Eridamusie pisal ze urlopy to tchórzostwo! Widocznie jakies skomplikowane sytuacje skłoniły go do takiego sposobu gry.
    Ponadto prosz3 pamietac, że gracz pl zezlomil najwieksza wrogą flotę na uni Spica za pomocą skasowania lotki z flotą. Jest to typowo zdradziecki oraz tchorzowski sposob rodem z KGB. Moze swiat o tym zapomni, ale ja nie.

A i zapomniał bym. Bardzo mnie cieszy, że puszujecie Torqa. [mniam]

Administrator Forum kasai:
    Upominam za prowokacje i obrazę
  • Yossar napisał(a):

Doskonale to wykoncypowales. Pl1 ma dwie wtyki w teamie. Migotka oraz Ruda. Nie ulega to żadnej wątpliwości. Poza tym niechętnie nadmieniam, iż ma dziesiątki kont z których kuka gale i sa w kilku niczego nie spodziewających się sojuszach. [mniam] Gdyby nie to to gracz Majs, który sie nikogo nie boi od fuzji nie był bez urlopu więcej niż 8 godzin. Brak czasu musi. Nie to, że na Eridamusie pisal ze urlopy to tchórzostwo! Widocznie jakies skomplikowane sytuacje skłoniły go do takiego sposobu gry.
    Ponadto prosz3 pamietac, że gracz pl zezlomil najwieksza wrogą flotę na uni Spica za pomocą skasowania lotki z flotą. Jest to typowo zdradziecki oraz tchorzowski sposob rodem z KGB. Moze swiat o tym zapomni, ale ja nie.

Pocisnal gosc ktory jak zdejmuje urlop to nawet do kibla bez fsa nie pojdzie....

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Terry ().

• Yossar napisał(a):

Doskonale to wykoncypowales. Pl1 ma dwie wtyki w teamie. Migotka oraz Ruda. Nie ulega to żadnej wątpliwości. Poza tym niechętnie nadmieniam, iż ma dziesiątki kont z których kuka gale i sa w kilku niczego nie spodziewających się sojuszach. [mniam] Gdyby nie to to gracz Majs, który sie nikogo nie boi od fuzji nie był bez urlopu więcej niż 8 godzin. Brak czasu musi. Nie to, że na Eridamusie pisal ze urlopy to tchórzostwo! Widocznie jakies skomplikowane sytuacje skłoniły go do takiego sposobu gry.

bardzo interesujace, swiadczy o twojej wiedzy o tej grze jak rowniez o inteligencji.

Uczyl ciebie nie bede jak sie czyta staty, popros kolegow - moze ci powiedza skad mam przyrosty.

T.
    Nadie espera encontrarse con la Inquisición Española