NaZz [PACZKA] vs. czarny [LaOrdenE] ~ 4366.1%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• NaZz [PACZKA] vs. czarny [LaOrdenE] ~ 4366.1%

Agresor NaZz [PACZKA]

Pancernik 111.111

Obrońca czarny [LaOrdenE]

Mały transporter 138.732
    Satelita słoneczny 1.500
    Wyrzutnia rakiet 82.980
    Lekkie działo laserowe 26.112
    Ciężkie działo laserowe 11.048
    Działo Gaussa 798
    Działo jonowe 2.617
    Wyrzutnia plazmy 625
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor NaZz [PACZKA]

Pancernik 110.171 ( -940 )

Obrońca czarny [LaOrdenE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    1.427.851 Metalu, 571.468 Kryształu i 482.645 Deuteru

Agresor stracił łącznie 79.900.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 997.078.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 213.964.800 metalu i 222.644.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 2.481.964 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 187.192.651
    Kryształ: 185.616.268
    Deuter: -13.617.355
    agresor zyskał łącznie 359.191.564 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -602.811.851
    Kryształ: -375.169.468
    Deuter: -21.578.645
    obrońca stracił łącznie 999.559.964 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
    "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death
    that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to
    pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the
    inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be
    nothing. Only I will remain.
    "

"NaZz ty jesteś jak fabryka - produkujesz zniszczenie"
  • 19dawid45 napisał(a):

@Majs tak jak Ci pisałem jestem Twoim kibicem ale każdy kibic w końcu zaczyna narzekać (Patrz Janusze reprezentacji)

Też byłem. Majsik w rozmowie nie był typowym burakiem z LaOrden (nie łapie sie tu rowniez Franek bo nie mialem z nim przyjemnosci w rozmowie), tylko mimo jednak delikatnej swojej mani wielkosci dalo sie z nim pogadac a i pograc cos umie. Niestety czuję się rozczarowany. Nie tylko dlatego ze do tej pory tag soja top1 eri jest tylko po prawej, ale sposób gry od fuzji to mocne 2/10. Chociaż szanuję eko które daje przyrost 70kk pkt w 3 tygodnie na ciągłym urlopie, ofc w większości we flotę :)

Pozdrawiam i czekam z nadzieją, że jeszcze coś tu się podzieje z graczami z naszego Eri w roli głównej :)

Nazz mega graty dla Ciebie!! Teraz jako typowy sezonowiec kibicuję Tobie i każdemu po tej stronie barykady, bo jest jeszcze jeden nick z tym tagiem, któremu należy się prawa strona :)
  • Witam najpierw gratuluję nazzowi za st :) czarny wrócił pograć a widać dawno nie grał i odrazu zlom :) odbudowy chyba ze taki zamiar był zezlomowac się hehe

@19dawid45 @Gonzo
    spokojnie prawdę mówiąc jak mówiłem tutaj innego stylu gry nie da się grać a nawet mi się nie chce gram na Europie z nudów ale w końcu się wróci i tu do czynnej gry puki co wchodzę na parę h i coś poskanuje ale pusto :) BTW korzystając z okazji

kupię dex pisać na grze :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Majs ().

• Majs napisał(a):

@19dawid45 @Gonzo

spokojnie prawdę mówiąc jak mówiłem tutaj innego stylu gry nie da się grać a nawet mi się nie chce gram na Europie z nudów ale w końcu się wróci i tu do czynnej gry puki co wchodzę na parę h i coś poskanuje ale pusto :) BTW korzystając z okazji

Co tam będziesz skanował, kupujesz,handlujesz i rośniesz tak się teraz gra ;P
  • Majs napisał(a):

Witam najpierw gratuluję nazzowi za st :) czarny wrócił pograć a widać dawno nie grał i odrazu zlom :) odbudowy chyba ze taki zamiar był zezlomowac się hehe

@19dawid45 @Gonzo

A gdzie konto Satana? Ile razy jeszcze nick zmieni? :)

Czy ja wiem czy takie pustki. W momencie co Migi i Whisky zrobily 700k% byles bez urlopu, a pozniej pytales dlaczego nie dalem Tobie cynka, bo jestes tak zajebiaszczy, ze nawet bys mi cos zlomu odpalil :)

Btw. Kiler tez chyba cos ostatnio wtopil, czy tez przetapia flote na "eko"(majsa)?

To to nie ten Czarny, ktory oddal konto, a pozniej niby dla pozorow odszedl z sojuszu i dal sie zezlmowoac Satanowi na nieoficjalne TOP 1 solo? xDDD

Zeby nie bylo oftopu, graty w lotu, obroncy oczywiscie braku odbudowy i urlopu, a atakujacemu kolejnych srobek do statkow.
  • 19dawid45 napisał(a):

Graty NaZZ ostatnio bardzo aktywny jesteś

Co do Tagu pokonanego...jego liderzy mnie zawodzą póki co... na Eri byli Panami Świata teraz nawet nie podjeli rękawicy
    w dupie mam jaki tag, stało-poleciałem, zasilił lekko moje konto
    co do mojej aktywności - mam czas to gram
    ale podczas mojej aktywnosci jestem w stanie napisać conajmniej 6 tickietów apropos multi
    Nazz nie skanuje - to nie znaczy ze jest slepy,
    myslałem ze na cygnie całe Dreams wali szambem, ale co tutaj sie wyprawia to przerasta moje wyobrazenie
    reasumując:
    wole polatać z nutą lekkiej adrenalinki, niż walić pushe z multikont na miliardy surowca,
    siedzieć na koncie na jednym moonie i czekać aż transporty zlecą- paranoja
    ale w sumie nie dziwie się, dupa w świecie przychodzi na takiego łogeja , chce sie dowartościować i .....
    najpierw leci kieszonkowe potem wypłat itd itd
    cóż tu więcej pisać? ślepota operatorów lub niechęć widzenia jest nie do zaakceptowania

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx napisał(a):

cudze chwalicie swojego nie znacie
    tu zmieniłbym ten cytat lekko na : cudze banujecie, swojego nie bo po co :)
    tyle ode mnie
    to nie książka skarg i wniosków
    amen

ps. jak ktoś chce dyskutować w tym temacie na temat Majsa , szczerze radzę załóżcie sobie temat w did i do woli.....
    "

• edes napisał(a):

Co Ci da zgłaszanie multi skoro teraz jest dozwolone ;)
    Multi dozwolone jest owszem bo nie potrafią ogarnąc Lobby ale nie jest dozwolona interakcja pomiędzy kontami multi..

@NaZz masz 100% racji na tym uni jest jedna wielka pusherka i fuzja tylko nadała temu siły niestety Team ma to gdzieś bo liczy się zakup anty tak było od zawsze . Konta bez przyrostów konta ze spadkami itd a wszystkie wysyłające surowce w stronę jednego danego konta...falangi to widziały nie raz...zgłaszane nie raz..efekt? praktycznie zerowy i tak od lat
  • 19dawid45 napisał(a):

edes napisał(a):

Co Ci da zgłaszanie multi skoro teraz jest dozwolone ;)
    Multi dozwolone jest owszem bo nie potrafią ogarnąc Lobby ale nie jest dozwolona interakcja pomiędzy kontami multi..
    @NaZz masz 100% racji na tym uni jest jedna wielka pusherka i fuzja tylko nadała temu siły niestety Team ma to gdzieś bo liczy się zakup anty tak było od zawsze . Konta bez przyrostów konta ze spadkami itd a wszystkie wysyłające surowce w stronę jednego danego konta...falangi to widziały nie raz...zgłaszane nie raz..efekt? praktycznie zerowy i tak od lat
    przemysl mój 2 cytat i to co poniżej :)
    "

• NaZz napisał(a):

myslałem ze na cygnie całe Dreams wali szambem, ale co tutaj sie wyprawia to przerasta moje wyobrazenie
    reasumując:
    wole polatać z nutą lekkiej adrenalinki, niż walić pushe z multikont na miliardy surowca,
    ale w sumie nie dziwie się, dupa w świecie przychodzi na takiego łogeja , chce sie dowartościować i .....
    cóż tu więcej pisać? ślepota operatorów lub niechęć widzenia jest nie do zaakceptowani
    Jesteś taki niedoinformowany czy tylko szambo widzisz dookoła poza własnym ogródkiem ?
    Silent trzepie przyrosty flot z pupy tzn.z konta Legiona a Ty myślami i wyobrażeniami siedzisz w czystym sojuszu tak ?
    Powiedziałeś majs powiedz i więcej skoros taki spostrzegawczy.
    Silent cicha woda wypłynoł na prawdziwy ocean szamba i jakos nikomu w soju to nie przeszkadza :)
    Starcie 1/5
    Pokonananemu odbudowy i lepszej pamieci :)
  • NaZz napisał(a):

reasumując:
    cóż tu więcej pisać? ślepota operatorów lub niechęć widzenia jest nie do zaakceptowania
    Długo mnie tu nie było ale to co napisałeś zwróciło moją uwagę. Mniej więcej wyraziłeś wszystko to co myślę o tym szambie na Q.
    #1 Eridanus 242 ST Majs Ty wariacie [OFF]
    #2 Galatea - [OFF]
    #3 Janice - [OFF]
    #4 Quasar [ON] - 24 ST