Largo [ZBOCZKI] vs. Affective Disorder [BlackSun] ~ 1076.5% c.d.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hmm na pierwszy rzut oka wygląda to starcie na push. Szczerze powiedziawszy o agresorze nie słyszałem i nie znam jego historii, ale starcie bardzo dziwne, a okoliczności które towarzyszyły temu starciu są niepokojące. Jednak nie mamy czym się przejmować, bo przecież ktoś nad tym czuwa i bacznie rozpatruje to starcie, a za kilka dni poznamy werdykt ... :ocb:
    "Dopóki walczysz, nie jesteś przegranym."

" Nie ma takich upadków, po których nie można się podnieść "

">

• Wypadło poza pierwszą stronę to trzeba podbić .
    Gratuluje pięknego starcia , jak by co to też jestem na takie chętny !
    Jak wcześniej miałem gdzieś ze jesteś top 1 za kase to teraz nie dość że za kase to jeszcze za pusz xD.
    Także klasyfikacja jak dla mnie i dla wielu innych zaczyna się od Kota Pali .

Obrońcy SzO co by Larwuś mógł jeszcze raz , później jeszcze raz i jeszcze raz .
  • Unavit to nie był push ...

Leże po zabiegu w szpitalu wszedł na konto stary właściciel i miał podnosić eko a że flotą nie grał nigdy to i przegapił fs.

Potem w SMS wrzucił mi dane do konta i napisał że nie ma jak ogarniać na darmo by mi nie oddawał konta jakby miał czas.

I wiesz żeby miałoby iść pod nóż myślę wiedziałbyś o tym jako jeden z pierwszych.

A POD TYM STARCIEM SIĘ POPSUŁO COŚ UPS ERROR444
  • ciekawe czy largo ma jeszcze cos, czego nie zdazyl zezlomowac i se pogra, czy dopiero na nowym uni bedzie krolowal XD

djmajtuss napisał(a):

(...)

W skrócie dla niedowiarków - Affective Disorder - stare konto syndroma , które zostało sprzedane i obserwowane od kilku dni.
    To samo było z hefiego kontem, też sprzedane i Satanel spakowany - też pusz??

Graty largo, kosisz ostatnio niesamowicie 8-)

Adam525 napisał(a):

Graty Largo ładnie pierdykło,
    Dawaj spawaj bunkier a nie flotę bo Ci już starczy :whistling:
    Obrońcy Szo

hehe
    rosolov [NuN] - Xanthus - OFF
    Szutruk-Nahhunte [NuN/T R] - Fenrir - OFF
    Tuco Ramirez [CLAY] - Sombrero - epizod OFF

Definitywny koniec.

sativa, sonrevil i sandacz123 lubią to.

• @abecaduo widzisz misiek z Largo spotkałem się pierwszy raz na tym uni wcześniej wogólę go nie znałem, w sojuszu pokazał się po fuzji dwóch sojuszy więc myślę, że jak każdemu wypadało pogratulować.
    Nie ma co osądzać do czasu kiedy GO nie postawią sprawy jasno, z pewnością jakieś pushe przechodziły w historii ogame itd ale NP TOP 1 starcie z POLSKI Marys [PACZKA] vs. legenda ~ 1783115.03% TOP1 SOLO SPEED POL&WORLD!!! też zakończyło się banem a po jakimś czasie ban został anulowany i sprawa się wyjaśniła... Ewidentnie nie mamy najlepszego teamu w Europie ale pewno w miarę swoich możliwości wszystko weryfikują. Gratulowałem starcia nie push'a także moje gratulacje wycofuje. Może i z Largiem to jakaś pomyłka ale otoczka starcia dała mi dużo do myślenia i zapewne nie tylko mi.
    Fajnie Abecaduo że jesteś największym znawcą ogame i po wszystkim sobie cytaty dodajesz z bananem na ryjku. Szukanie prowokacji po co? Skoro temat zamknięty Largo ma bana konto od złoma też no cóż wszystko jasne.
    Emerytura na x1 :?
  • @Adam525 mysle, ze gdyby nie tag larga mialbys zupelnie inne podejscie juz podczas samego starcia. Ja nic do Ciebie ani ZBOCZKów nie mam, prowokacji nie szukam. Po prostu schemat ten sam - ktos sie puszuje, ktos zwraca na to uwage, sojusznicy puszera tylko gratkuja, ewentualnie, jak inny kolega, rzucaja teksty w stylu "psy szczekaja karawana jedzie dalej" a jak przychodzi co do czego i ban sie sypie to mądrych brakuje.

Mimo wszystko szacun za podejscie teraz, jak sie wyjasnilo. I nie bierzcie wszystkiego tak osobiscie.
    znawca na pewno nie jestem, ale milo ze masz takie zdanie. Mniej bólu dolnej czesci plecow spowodowanych cytatem dotyczącym gry przeglądarkowej w przyszlosci, "misiek".

ps. starcia/pusze z innych uni w kontekście puszy LARGa na europie są równie istotne co zeszloroczny snieg
    rosolov [NuN] - Xanthus - OFF
    Szutruk-Nahhunte [NuN/T R] - Fenrir - OFF
    Tuco Ramirez [CLAY] - Sombrero - epizod OFF

Definitywny koniec.
  • :popcorn:

Spokojnie Panowie, to że zarówno Largo jak i Affective Disorder dostali bany o niczym nie świadczy.
    Może zapomnieli zgłosić pożyczki recyklerów albo obaj zastali przyłapanie na używaniu wulgaryzmów w rozmowie z innymi graczami. xD
    W końcu djmajtuss i reszta zboczków by nas nie okłamali. :O

Ale nie smuć się Larguś, w ankiecie na nowe uni specjalnie dla Ciebie wybrałem brak ACSów, więc jak już się spushujesz to nie tylko nie będziesz musiał fsów robić, ale też spowalnianie floty nie będziesz zaprzątało Ci główki. :)

Tylko co teraz będzie ze sprzedanym kontem mateusza, jego moonówką i GŚówką? Jak to nie Largo będzie się nimi pushował to trzeba będzie na kilka razy latać albo ACS jakiś skleić.

sonrevil i PlayHardGoPro lubią to.

• Nie chodzi czy ktoś miał wątpliwości czy nie , tylko o to czy GO znajdzie dowody :P
    Wyobrażam sobie teraz na ilu twarzach zagościł uśmiech ...
    A tak na prawdę nawet nie wiadomo za co ban , na ile , a może kasacja ?
    Jeśli na tydzień to nic nie zmieni. Co miał zyskać to zyskał , przetopił , wydobył.
    A ze złomu postawił kolejne statki , które mu pomogły dalej złomować i czerpać kolosalne zyski.
    Sytuacja odwrotna do straty floty. Nie liczą się tylko straty , ale brak zysku , który mógłby być z nią przez kolejne dni...
    Dobrze , że forum żyję bo jak jest głośno to gra ciekawsza.
    Siła człowieka nie polega na tym, że nigdy nie upada, ale na tym, że potrafi się podnosić.
  • Uosiu napisał(a):

:popcorn:

Spokojnie Panowie, to że zarówno Largo jak i Affective Disorder dostali bany o niczym nie świadczy.
    Może zapomnieli zgłosić pożyczki recyklerów albo obaj zastali przyłapanie na używaniu wulgaryzmów w rozmowie z innymi graczami. XD
    W końcu djmajtuss i reszta zboczków by nas nie okłamali. :O

Ale nie smuć się Larguś, w ankiecie na nowe uni specjalnie dla Ciebie wybrałem brak ACSów, więc jak już się spushujesz to nie tylko nie będziesz musiał fsów robić, ale też spowalnianie floty nie będziesz zaprzątało Ci główki. :)

Tylko co teraz będzie ze sprzedanym kontem mateusza, jego moonówką i GŚówką? Jak to nie Largo będzie się nimi pushował to trzeba będzie na kilka razy latać albo ACS jakiś skleić.

zapytaj sie sojusznikowi bo to on kupil

sonrevil lubi to.