Z tym lataniem po satkach to też taka smutna historia bo mnie dla przykładu nawet nie skanuja

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
NarImmor napisał(a):
Skoro moja poprzednia deklaracja dołączenia do wojny została usunięta, to piszę jeszcze raz - oficjalnie sojusz [LUMP] LUMPY MROKU dołącza do wojny po stronie sojuszu [MNS]
wakat napisał(a):
Uprzejmie informuje, iż za sfałszowany rw uznaje się takie rw, w którym stan flot różni się od tych, które rzeczywiście występowały w danej bitwie, celowe zawyżenie ilości złomu, który postał w wyniku bitwy lub wklejenie rw ze starcia, które w ogóle nie miało miejsca.
W tym przypadku wklejone zostało rw ze starcia, które miało rzeczywiście miejsce, jednakoż agresor nie ogarnął, iż obrońca nie był w sojuszu biorącym udział w wojnie, do czego się zresztą przyznał i sam skasował rw.
Nie ma więc powodu do wcześniejszego zakończenia wojny z powodu oszustwa przy wstawianiu rw.
Usuwam post, gdzie pierwotnie było rw jak również posty komentujące rw i proszę bawić się dalej![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Winter ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bobirek ().
wakat napisał(a):
Skierowałem zapytanie do ekipy gry aby rozjaśnili mi sytuację w zakresie składu osobowego sojuszu [WINTER], jak uzyskam odpowiedź podejmę decyzję.
unavit napisał(a):
WINTER całkowicie sie juz rozpadło.wakat napisał(a):
Skierowałem zapytanie do ekipy gry aby rozjaśnili mi sytuację w zakresie składu osobowego sojuszu [WINTER], jak uzyskam odpowiedź podejmę decyzję.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NarImmor ().