Z tym lataniem po satkach to też taka smutna historia bo mnie dla przykładu nawet nie skanuja
![](https://i.ibb.co/dJrXXmg/pudel-himalia.jpg)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
NarImmor napisał(a):
Skoro moja poprzednia deklaracja dołączenia do wojny została usunięta, to piszę jeszcze raz - oficjalnie sojusz [LUMP] LUMPY MROKU dołącza do wojny po stronie sojuszu [MNS]
wakat napisał(a):
Uprzejmie informuje, iż za sfałszowany rw uznaje się takie rw, w którym stan flot różni się od tych, które rzeczywiście występowały w danej bitwie, celowe zawyżenie ilości złomu, który postał w wyniku bitwy lub wklejenie rw ze starcia, które w ogóle nie miało miejsca.
W tym przypadku wklejone zostało rw ze starcia, które miało rzeczywiście miejsce, jednakoż agresor nie ogarnął, iż obrońca nie był w sojuszu biorącym udział w wojnie, do czego się zresztą przyznał i sam skasował rw.
Nie ma więc powodu do wcześniejszego zakończenia wojny z powodu oszustwa przy wstawianiu rw.
Usuwam post, gdzie pierwotnie było rw jak również posty komentujące rw i proszę bawić się dalej![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Winter ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bobirek ().
wakat napisał(a):
Skierowałem zapytanie do ekipy gry aby rozjaśnili mi sytuację w zakresie składu osobowego sojuszu [WINTER], jak uzyskam odpowiedź podejmę decyzję.
unavit napisał(a):
WINTER całkowicie sie juz rozpadło.wakat napisał(a):
Skierowałem zapytanie do ekipy gry aby rozjaśnili mi sytuację w zakresie składu osobowego sojuszu [WINTER], jak uzyskam odpowiedź podejmę decyzję.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NarImmor ().