TOP 1 SOLO Rolnik Szuka Zony [B-S] & SZTURMAN [B-S] vs. CEZAR [PHOENIX] ~ 182229.35%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 1 SOLO Rolnik Szuka Zony [B-S] & SZTURMAN [B-S] vs. CEZAR [PHOENIX] ~ 182229.35%

Witam wszystkich w dniu, w którym Cezar w końcu mógł się wyspać
    Podejrzewam, że obrońce zgubiła pewność, że na uni nie ma wariata co by poleciał po te gęsi jego :E :D
    Bez klikania, bez moonów ściągania, flota stała na moonie, obrońca zamulił i udało się trafić w odpowiednią porę
    Pozdrowienia dla BSiaków, konfy i dostawców.
    Dzięki Szturman za recki, mam pełen pakiet życzeń do wykorzystania
    A teraz do sedna sprawy, bo jakieś pajace już wypisują, że ustawka to była :E
    Przedstawiam TOP 1 SOLO (póki co) :E

Dnia 14-11-2018 22:21:35 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S]

Okręt wojenny 100.026
    Pancernik 301.342
    Lekki myśliwiec 5.694.807
    Krążownik 850.006

Agresor SZTURMAN [B-S]

Sonda szpiegowska 1

Obrońca CEZAR [PHOENIX]

Mały transporter 2.869
    Duży transporter 22.265
    Lekki myśliwiec 362.263
    Ciężki myśliwiec 3.805
    Krążownik 45.787
    Okręt wojenny 2.980
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 35.481
    Bombowiec 937
    Niszczyciel 12.464
    Gwiazda Śmierci 2.525
    Pancernik 10.152
    Wyrzutnia rakiet 33.000
    Lekkie działo laserowe 83.000
    Ciężkie działo laserowe 5.700
    Działo Gaussa 870
    Działo jonowe 2.600
    Wyrzutnia plazmy 2.315
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S]

Okręt wojenny 90.215 ( -9.811 )
    Pancernik 272.002 ( -29.340 )
    Lekki myśliwiec 4.976.392 ( -718.415 )
    Krążownik 764.663 ( -85.343 )

Agresor SZTURMAN [B-S]

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Obrońca CEZAR [PHOENIX]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    111.405.758 Metalu, 9.613 Kryształu i 12.846.549 Deuteru

Agresor stracił łącznie 8.431.168.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 32.297.989.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 10.780.828.500 metalu i 7.442.106.500 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 124.261.920 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 5.708.434.258
    Kryształ: 4.805.534.113
    Deuter: -597.939.451
    agresor zyskał łącznie 9.916.028.920 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -16.852.372.758
    Kryształ: -12.445.000.613
    Deuter: -3.124.877.549
    obrońca stracił łącznie 32.422.250.920 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7

Bym zapomniał: KUPIĘ DEUTER :D
  • Można być wariatem ? Można :D
    Heh lot pochłonął cysterny paliwa, brak recków co znacznie zmniejszało zysk, mimo to poleciałeś na bardzo aktywnego gracza jeśli chodzi o siedzenie na koncie :) Moje recki z powodu braku paliwa leciały całą noc ale mimo to doleciały :)

Przetapiaj zyski i wracaj na pierwsze miejsce bo jest jak najbardziej zasłużone :D

Obrońcy życzę odbudowy
  • Jebudu! Ale bomba. Gratulacje top1 dzwonu. Wyczekane i zezłomowane...tip top.
    Szturmi dobrze ze sonde dales bo moglby byc problem z przebiciem sie :lool: ... świruje oczywiscie.
    Przetapiaj i rośnij. Jedno uni B-S zdominiwalo to teraz czas na kolejne :thumbsup:
    Pokonanemu SzO lub powodzenia w realu!

Inner Demon napisał(a):

Troche BFS ale graty sie naleza za konkretny %
    Ta sama flota agresora mignela mi wczoraj lecac na mojego moona doslownie przez miniute :(

Swoja droga B-S to takie troche buraki, lataja na kogos notorycznie, pala deu bez sensu, a nawet na grzeczna wiadomosc nie odpisza ?(
    @Inner Demon cele sa po to by na nie latac do oporu az siadzie a dex jest po to zeby go przepalac...zreszta co za roznica jak B-S lata na waszym paliwie :E
    Co do terminu "buraki" sie nie odniose bo nie bede znizal sie do twojego poziomu wypowiedzi.
    Gdzieś w dalekiej, ciemnej przestrzeni czai się....ZŁO :evil:
    Uni - Izar - OFF
    Uni - Quaoar - OFF
    Uni - Yildun - ON
  • GHOST napisał(a):

Inner Demon napisał(a):

Troche BFS ale graty sie naleza za konkretny %
    Ta sama flota agresora mignela mi wczoraj lecac na mojego moona doslownie przez miniute :(

Swoja droga B-S to takie troche buraki, lataja na kogos notorycznie, pala deu bez sensu, a nawet na grzeczna wiadomosc nie odpisza ?(
    @Inner Demon cele sa po to by na nie latac do oporu az siadzie a dex jest po to zeby go przepalac...zreszta co za roznica jak B-S lata na waszym paliwie :E Co do terminu "buraki" sie nie odniose bo nie bede znizal sie do twojego poziomu wypowiedzi.
    "Burak" to potoczne okreslenie; definicja - "Ktoś bez wychowania lub ogłady, niechętny do współpracy, wieśniak." i dokladnie takie zachowanie emanuje od paru osob, stad moje okreslenie, nie ma co sie obrazac :)
  • Graty rolnik pięknie a nazywać nas mogą rożnie bo co innego mogą zrobić :P
    LEPIEJ STRACIĆ FLOTĘ ZA PRZYJACIELA NIŻ PATRZEĆ JAK ROŚNIE I RDZEWIEJE W ORBITACH

PIRAT KTÓRY PRZECIWSTAWIŁ SIĘ CENZURZE MODERATORÓW

Best Solo :thumbup: : u Yildun -41235,73%

Best ACS U Quaoar -147810.62%

Dał Ci Bóg nikczemną postać, jeśli się ludzie nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali.
  • Grubo, pogratulowac wypada :D % konkretny :) zagapic rzecz ludzka, wiem po sobie :D haha
    smiesza mnie tylko te wpisy na temat dominacji, rownowagi moze nie ma ale dominacja?
    juz kiedys przytaczalem madre slowa sorro:
    "zawsze to pisalem ze nie ma graczy nie do zezlomowania sa tylko gracze ktorzy tego nie potrafia"
    i mimo ze mamy raczej odmienne zdanie na kazdy temat to tutaj zgadzam sie w 100% :D
    kazdy jest do spakowania na dana chwile kwestia jest taka ze Bsy maja jednak ciut latwiej :P
    a my jako "opozycja" musimy sie po prostu wiecej napracowac zeby cos ugrac :)
    myslalem ze tutaj trafia najlepsi flociarze z Uni a tylko sa narzekania bo oni sa silniejsi :D
    jakos mam wrazenie ze to nie bedzie koniec duzych % :) po czyjej stronie wyladuje zobaczymy ^^

Szturman kiedys Ci pisalem zebys nie przesiakl ta cala otoczka bsow :D pisales ze spoko...
    takze zobaczymy jak to bedzie z tymi reckami :)

Jeszcze raz graty :)

• Raven jeszcze jesteś optymistą to dobrze. Ja umiem liczyć i będąc top1 na poprzedniej uni nie mam szans top bs żadnego zlomnac z sojuszem całym. Do tego zmiana % złomu powoduje że 3lata gry pod GS poszły jak krew w piach bo przy wyższym % walisz GS bez refleksji. Do tego spadek prędkości o połowę zrobił z naszych GS powolne cele do skontrowania nawet przy locie w układzie. Tak więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
  • Raven naprawdę je Cię szanuję choć słyszę z tąd i owąd, że nie powinienem i proszę nie pisz o jakiejś tam otoczce B-S Bo zaczyna być to drażniące!!!! Wquża mnie czytanie o dominacji. Trzeba było się sprężyć nie dać się spakować było by B-S trudniej. Nikomu w B-S z nieba nie skapało .Przytoczę tu słowa kolegi "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana."

stark87 napisał(a):

Gratulacje pięknych solówek top1-3.
    Co do prowadzonej dyskusji, latanie GS jest fajne, przy czym wymaga uwagi.
    Zresztą jak narazie nie poszła żadne ptactwo nei padło jeszcze od kontry ;)
    Hehe, @sorro wspomianasz @pvo a sam zapominasz o złomowaniu przez siebie ramka i Ghosta :P

Obrońcy SZO, a agresorowi drogiego paliwa :D
    Widzisz Konto Ghosta i ramka poszło do słabszego konta a gdzie poszło konto stare Ravena nick monter i konto Cravena nick bodajże BR32?? Więc proszę zapoznaj się z lektura a później wypominaj. O koncie Lopa na uni Yldun rozbitego o bunkier nie wspomnę nie było mnie tu więc się nie wypowiadam. Żal pupkę niektórych ściska, że w B-S wszystko jest zgodne z regułami. Co By nie było off topu graty rolnik.
    LEPIEJ STRACIĆ FLOTĘ ZA PRZYJACIELA NIŻ PATRZEĆ JAK ROŚNIE I RDZEWIEJE W ORBITACH

PIRAT KTÓRY PRZECIWSTAWIŁ SIĘ CENZURZE MODERATORÓW

Best Solo :thumbup: : u Yildun -41235,73%

Best ACS U Quaoar -147810.62%

Dał Ci Bóg nikczemną postać, jeśli się ludzie nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gladiator81 ().

• stark87 napisał(a):

Hehe, @sorro wspomianasz @pvo a sam zapominasz o złomowaniu przez siebie ramka i Ghosta :P

buhahahahaha zostawie to bez komentarza bo szkoda zasmiecac gownem takie fajne rw :P

Rolnik jeszcze raz graty :)
  • Gladiator81 napisał(a):

Raven naprawdę je Cię szanuję choć słyszę z tąd i owąd, że nie powinienem i proszę nie pisz o jakiejś tam otoczce B-S Bo zaczyna być to drażniące!!!! Wquża mnie czytanie o dominacji. Trzeba było się sprężyć nie dać się spakować było by B-S trudniej. Nikomu w B-S z nieba nie skapało .Przytoczę tu słowa kolegi "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana."

stark87 napisał(a):

Widzisz Konto Ghosta i ramka poszło do słabszego konta a gdzie poszło konto stare Ravena nick monter i konto Cravena nick bodajże BR32?? Więc proszę zapoznaj się z lektura a później wypominaj. O koncie Lopa na uni Yldun rozbitego o bunkier nie wspomnę nie było mnie tu więc się nie wypowiadam. Żal pupkę niektórych ściska, że w B-S wszystko jest zgodne z regułami. Co By nie było off topu graty rolnik.

Pewnie tam gdzie poszlo konto Kiki Vel Largo cos mi sie zdaje iz Ramek jednak wyzej w statach byl ^^.

Graty obi, granie z rozdwojona osobowoscia to nic nowego w twym wykonaniu, jednak dla noowych taka zagrywka widzac ma efekty ^^