Trunks [KNR] & Kane [KNR] & Lares20 [KNR] vs. perelka ~ 47025.7%

• Trunks [KNR] & Kane [KNR] & Lares20 [KNR] vs. perelka ~ 47025.7%

Dobry, taki % już można wstawić ;) Gucio oddał konto jakiś czas temu, z nami nie grał od dawna więc jak dostaliśmy tę informację no to cóż "pilnujemy" Nowy właściciel dobrze ogarniał temat jednakże chyba mu się przysnęło i tak też nam napisał. Jak dla mnie coś pomylił z czasami bo główna flota wróciła chyba około godziny przed dexówkami (uroki długich weekendów :E ) na które później też polecieliśmy i wyszłoby dodatkowe 1kkk jednakże obrońca zalogował i ku naszemu zdziwieniu zrobił się na niebiesko :E zadowoleni lecimy do końca i trochę się zawiedliśmy bo przed urlopem uciekł statkami na planety a surki sporo było :/ Przez Trunksa był mały problem z reckami bo mieliśmy leciec na szybko CIĘŻARAMI :E
    -mogę opóźnić bo nie dam rady się podpiąć
    -jasne śmiało opóźniaj jak ma zalogować to i tak zaloguje
    -![ciach!] tak żeś opóźnił że najpierw zbieram złom... się pośpieszyłem z tymi reckami :E

naczelny szeryfie i wielki księgowy weznu jak już chcesz kogoś oskarżać to byś jakieś dowody przedstawił. Nie uczyli cię że jak się nie ma niczego ciekawego do powiedzenia to lepiej siedzieć cicho? ;) hmmm w sumie z easy botem było tak samo jedna flota spadła a później zalogował... dex z toba bylo identycznie lmy ci spadły no i po zbiórce się zalogowałeś (dogadane na GG), co prawda to nie pusz bo jesteś wyżej w statach ale ST na top1 siadło (rispekt) i mam nadzieję że przelew doszedł na czas bo reklamacji nie zgłaszałeś? :E (ciach!)ah jeszcze konto R I P (sporo siedziało w WSNR) zostało zakupione przez erke obecnie goniesuki na gsówke którą ze 2 razy odwiedziłem a ST nie wstawiłem to co też pusz? :E Mogę tak wymieniać i wymieniać tylko że szkoda na ciebie klawy :) właśnie dlatego siedzisz cicho u mnie w ignorowanych, rozebranie się i pilnowanie ubrania będzie ciekawsze niż konwersacja z tobą ;)

Pozdro dla WSNR KNR i znajomych :)

Dnia 10-11-2018 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Trunks [KNR]

Okręt wojenny 50.000
    Niszczyciel 3.000
    Pancernik 100.000
    Krążownik 129.808

Agresor Kane [KNR]

Okręt wojenny 2.235
    Pancernik 4.599
    Krążownik 44.245

Agresor Lares20 [KNR]

Okręt wojenny 30.907
    Pancernik 25.986
    Bombowiec 36
    Niszczyciel 3.500
    Krążownik 39.999

Obrońca perelka

Duży transporter 5.700
    Lekki myśliwiec 806.863
    Krążownik 71.228
    Okręt wojenny 2.710
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 7.001
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 26.789

Po bitwie...

Agresor Trunks [KNR]

Okręt wojenny 49.961 ( -39 )
    Niszczyciel 3.000 ( -0 )
    Pancernik 99.976 ( -24 )
    Krążownik 120.168 ( -9.640 )

Agresor Kane [KNR]

Okręt wojenny 2.230 ( -5 )
    Pancernik 4.599 ( -0 )
    Krążownik 40.588 ( -3.657 )

Agresor Lares20 [KNR]

Okręt wojenny 30.854 ( -53 )
    Pancernik 25.979 ( -7 )
    Bombowiec 36 ( -0 )
    Niszczyciel 3.497 ( -3 )
    Krążownik 36.577 ( -3.422 )

Obrońca perelka

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    11.065.363 Metalu, 3.440.656 Kryształu i 27.771.138 Deuteru

Agresor stracił łącznie 493.681.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 7.937.187.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 3.131.906.400 metalu i 1.570.663.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 42.277.157 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.803.116.763
    Kryształ: 1.454.226.456
    Deuter: -6.176.862
    agresor zyskał łącznie 4.251.166.357 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.891.054.363
    Kryształ: -2.501.335.656
    Deuter: -587.074.138
    obrońca stracił łącznie 7.979.464.157 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7

Moderator mntek:
    Upominam za flood i pseudocenzurę
  • Niezłe wypociny, jeszcze trochę i bym uwierzył w wasze bajeczki :D :ocb:
    Najlepsza i tak jest ta że niby gram dalej :ocb: Szkoda że gucio gra z wami na Europie i tak się składa że nie wiecie co stało się z jego kontem :ocb:

Lares aka dobrygracz jak widać nieźle obrosłeś w piórka :D na weznie chyba cię tylko z forum znali jako krzykacza forumowego

bez odbioru, nie mogę się doczekać aż któraś sKNeRa spadnie :D :D
    Electra/Quantum - OFF aggressive
    45.251% 54.267% 85.196% 97.465% 101.063% 133.225%
    301.518%
    465.888%
    936.675 % exTOP 1 WORLD
    WEZN - OFF R32 [WSNR]
    21.336 %
    111.331 %
    82.675 %
    EUROPA - OFF R32 [LUMP]
    NORMA - ON ;] [LUMP]
  • Montezuma napisał(a):

nic dodać nic ująć, a kolega w końcu trochę odpocznie od ogame
    screen z urlopem

No naprawdę ma po czym odpoczywać :D 4 dni bez urlopu był i złoma dostał.
    Harował jak wół przez te ostatnie dni :D zmienił nick 2 dni przed zdjęciem urlopu, posyłał fsy przez 3-4 dni i kolejnego dnia już nie odebrał.
    Nie będę oceniał tego czy to był push czy nie, od tego jest support. To że ST śmierdzi to każdy ogarnięty wyczuje ;)

Myślałem, że na Oberonie mieliśmy do czynienia z pushem i multi ale to co tu się wyprawia to jest pikuś przy tamtym. Momentami ciężko jest zliczyć ile kont przy przenosinach topowych graczy zmienia również swoje pozycje =O

A teraz taka mała teoria :D czy to nie było przypadkiem tak? :D
    1. Gucio przestaje grać, siedzi cały czas na urlopie
    2. Wyrzucimy go z sojuszu - kiedyś może jego konto przyda (mamy pasy lub jesteśmy w kontakcie)
    3. Trzeba kogoś zezłomować
    4. Zezłomujemy Gucia
    5. Zmiana nicku
    6. Zdjęcie urlopu na pare dni i udawanie aktywnej gry
    7. "Zapominamy" odebrać fs-a
    8. Złomujemy i zbieramy złom
  • miód dla oczu :D % konkretny :D zazdrość wychodzi aortami, nie zliczysz tych skaczących guli :D

miłego przetopu panowie ;)

ps. i o uczciwosci pisze człowiek, który tuz przed fuzją siedział na banie za blackbacardi (czyt. własne multikonto) ;)
    odesłałes do GO ? troche tego było....

erka, Tobie juz dawno głos został zabrany...

Trondzik, czy ty sie w końcu nauczysz? :D :D :D
  • radzio zgred napisał(a):

Montezuma napisał(a):

nic dodać nic ująć, a kolega w końcu trochę odpocznie od ogame
    screen z urlopem
    No naprawdę ma po czym odpoczywać :D 4 dni bez urlopu był i złoma dostał.
    Harował jak wół przez te ostatnie dni :D zmienił nick 2 dni przed zdjęciem urlopu, posyłał fsy przez 3-4 dni i kolejnego dnia już nie odebrał.
    Nie będę oceniał tego czy to był push czy nie, od tego jest support. To że ST śmierdzi to każdy ogarnięty wyczuje ;)

Myślałem, że na Oberonie mieliśmy do czynienia z pushem i multi ale to co tu się wyprawia to jest pikuś przy tamtym. Momentami ciężko jest zliczyć ile kont przy przenosinach topowych graczy zmienia również swoje pozycje =O

A teraz taka mała teoria :D czy to nie było przypadkiem tak? :D
    1. Gucio przestaje grać, siedzi cały czas na urlopie
    2. Wyrzucimy go z sojuszu - kiedyś może jego konto przyda (mamy pasy lub jesteśmy w kontakcie)
    3. Trzeba kogoś zezłomować
    4. Zezłomujemy Gucia
    5. Zmiana nicku
    6. Zdjęcie urlopu na pare dni i udawanie aktywnej gry
    7. "Zapominamy" odebrać fs-a
    8. Złomujemy i zbieramy złom
    Ja nie wnikam jak grał przed wlotem, co robil itd., tylko odnosze sie do faktów a te sa takie, ze po gongu poszedl na U.
  • No to moze teraz ja cos napisze od siebie .Konto oddalem miesiac temu no nie caly - dostal je kolega z ktorym gralem jeszcze na uni 28 - mial sobie przypomniec dobre czasy ale chyba mu nie wyszlo . Zapytalem go nawet czy wie co oznacza oddanie konta wedle porzekadla - konto oddane konto zezlomowane - Przez caly okres gry gralem uczciwie i ci ktorzy grali ze mna wiedza najlepiej - ci lepsi jak widze doszukuja sie drugiego dna - TOP 1 mam pytanko do ciebie skad sie wzielo u ciebie ponad 300 kk punktow - Trudno stalo sie i juz koledze sie oczko przymknelo TOP1 sie otworzylo bo mu zal ze to nie on - ale takie jest zycie i ta gra polega na wykorzystywaniu ludzkich slabosci .
    EKIPIE ZLOMUJACEJ GRATULACJE - POSZKODOWANEMU SZ/O A SOBIE WOLNEJ GLOWY OD OGAME
    Ogolnie stwierdzam ze gralo sie dobrze poznalem wielu wspanialych ludzi ktorych z tego miejsca pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego = pozdrawiam GUCIO
  • Siema. ProSkaner znow w reckach ;d Nie mowie tego zeby Ci ublizyc Pro. Tylko mysle, ze jesli Ty siedziales na tym koncie to niemozliwa jest wystawka floty przez Ciebie. Spinaja sie jakies leszcze, jeszcze wiekszy leszcz minusuje post proskanera, ale zeby pokazac swoje umiejetnisci ni ma nikogo :D Pozdrawiam tylko ProSkanera - mojego najlepszego kolege! :D
  • :ban: Nieprzyjemna sytuacja jak widac po banach - szkoda ze chec zdobycia kilku cyferek przyslania zdrowy rozsadek w tej grze :quasi:
    "największą głupotą jest zrobic sobie wroga w kobiecie, żądza zemsty przechodzi średnio po 7 pokoleniu "

"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana."
  • Na Karmę nie było trzeba długo czekać Chłopaczki ;) Pokazaliście swoje prawdziwe oblicze, dobrze że chociaż Marka w te szambo nie wplątaliście :) ale jak to było? Wy przecież święci jesteście :popcorn: tak jak pisałem w innym temacie za dużo o was wiem, tylko że ja w przeciwieństwie do was nie mam na te wasze zagrywki parcia i przechodzi mi to szczerze powiedziawszy koło dupy. Pozdrawiam, miłego odpoczynku i odsyłki surowca!
    Electra/Quantum - OFF aggressive
    45.251% 54.267% 85.196% 97.465% 101.063% 133.225%
    301.518%
    465.888%
    936.675 % exTOP 1 WORLD
    WEZN - OFF R32 [WSNR]
    21.336 %
    111.331 %
    82.675 %
    EUROPA - OFF R32 [LUMP]
    NORMA - ON ;] [LUMP]
  • Szkoda mi niektórych ludzi... tak szybko na bany odchodzą.
    Niepotrzebne starcie - dało jakąś cyferkę wyżej w statach?

Życzę odzyskania reputacji - poważnie i bez podtekstów.
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• Przyznam, że dziś pozytywnie mnie zaskoczyło GO/SGO.

Najpierw jedno multikonto kogoś (no, niech się teraz przyzna odważny, kto zakłada traktorkowe konta na Wezn - ciekawe, czy ktoś się przyzna) zostało zbanowane za głupie i dziecinne zabawy - a potem patrzę, jakieś zmiany w rankingu. A tu jedna topowa flota usunięta, druga także - a i perełka zaliczył wylot.

Czy słusznie - skoro poszedł ban to pewnie była ku temu jakaś przyczyna. Podobno kiedyś był dział pręgierzu - teraz tego nie ma, więc musieli by się panowie wypowiedzieć sami. Ale skoro Go/SGO zadziałało to widocznie jest ku temu przyczyna.

Pragnę tylko zauważyć, że oceniam poszczególnych graczy - a nie sojusz. Podobno gracze twierdzili nawet na sojuszu, że starcie uczciwe ... Ciekawe czy zmiana nicku przez Vizziona jest z tym związana czy nie - to wiedzą tylko oni.

souris napisał(a):

miód dla oczu :D % konkretny :D zazdrość wychodzi aortami, nie zliczysz tych skaczących guli :D

miłego przetopu panowie ;)

ps. i o uczciwosci pisze człowiek, który tuz przed fuzją siedział na banie za blackbacardi (czyt. własne multikonto) ;)
    odesłałes do GO ? troche tego było....

No cóż, było czego zazdrościć - ale wygląda na to, że tylko portfela lub układów. Bo skoro starcie nie było czyste - to raczej powód do wstydu niż chwały.

PS. Z ciekawości - dlaczego Kane nie dostał bana razem z pozostałymi? Ktoś wie?
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon
  • kazde konto oddane = zezłomowane robi burzę o pushu, a ban to kwestia interpretacji GO, bo GO zawsze czyta tylko ticketa, który oskarża, sprawdza jakieś tam kody gry i klika smerfa nie dając oskarżonemu szans na obronę.... niejeden w tej grze został zbanowany niewinnie... a konta które schodzą z urlopu nie mają karencji ochronnej...

niemniej jednak, szkończyło sie tak, a nie inaczej...

podejrzewam, w sumie jestem przekonany, że wszystko w tej kwesti opiera sie na poszlakach, a nie dowodach... kazdy ma własne zdanie o jednostronności GO, o tym co powinni banowac, a co nie, o tym kiedy powinni, a kiedy nie....

dzieki dex, iż akurat mnie cytujesz, teraz po kilku przemysleniach moge dopisać, zeby nie było offtopu:

jeśli czyste - to mimo wszystko graty wlotu ;)
    jesli push- graty GO ;)

osobiscie brzydzę sie pushem na potęge, ale nie jesteśmy w stanie nawrócić wszstkich graczy na dobra drogę ;)

dexPL napisał(a):

No cóż, było czego zazdrościć - ale wygląda na to, że tylko portfela lub układów. Bo skoro starcie nie było czyste - to raczej powód do wstydu niż chwały
    podzielam Twoje zdanie ;)
  • dexPL napisał(a):

PS. Z ciekawości - dlaczego Kane nie dostał bana razem z pozostałymi? Ktoś wie?
    Bo konto Kane nie było w WSNR, a dla GO jak widać, złomowanie byłego sojusznika, pomimo faktu oddania konta przez Gucia jest pushem, a wystarczyło odesłać surkę niższemu w top od konta Gucia, akurat może to byłbym ja :D
    uIZAR - [OFF] 165 ST
    uWEZN (UF) - [
    ON] 8 ST
    uDorado - [
    ON] 21 ST
    Poprzednie konto - ProSkaner

• Aktualnie GO boją się wręczać bany bardziej niż diabeł wody święconej, więc jakoś nie wierzę w kity, że to było czyste starcie. Ale to miło, że się do niego pośrednio przyznajecie, łatka pusherów tak łatwo nie zejdzie.
  • dexPL napisał(a):

ProSkaner. napisał(a):

Bo konto Kane nie było w WSNR,
    mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…t&univers=_149&statview=2

17-09-2018 / 01-11-2018 (46 dni)
    [8WSNR8]
    19-07-2018 / 22-08-2018 (35 dni)
    [WSNR]
    14-10-2017 / 18-05-2018 (217 dni)
    [WSNR]

ehem, masz rację, nie było. Bo ten prawie rok to się nie liczy w ogóle :P
    spokojnie dex, żebyś się za bardzo nie podniecił, że komuś błąd wytknąłeś

Pomyliłem się. Są dwie możliwości, żeby w tej sytuacji nie dostać bana:

- nie być z obrońcą w sojuszu i myślałem, że tak było,
    - w momencie starcia Kane był niżej w statystykach niż obrońca i tak było, obrońca był top178, a Kane top184.
    uIZAR - [OFF] 165 ST
    uWEZN (UF) - [
    ON] 8 ST
    uDorado - [
    ON] 21 ST
    Poprzednie konto - ProSkaner

• ProSkaner. napisał(a):

dexPL napisał(a):

ProSkaner. napisał(a):

Bo konto Kane nie było w WSNR,
    mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…t&univers=_149&statview=2

17-09-2018 / 01-11-2018 (46 dni)
    [8WSNR8]
    19-07-2018 / 22-08-2018 (35 dni)
    [WSNR]
    14-10-2017 / 18-05-2018 (217 dni)
    [WSNR]

ehem, masz rację, nie było. Bo ten prawie rok to się nie liczy w ogóle :P
    spokojnie dex, żebyś się za bardzo nie podniecił, że komuś błąd wytknąłeś
    Pomyliłem się. Są dwie możliwości, żeby w tej sytuacji nie dostać bana:

- nie być z obrońcą w sojuszu i myślałem, że tak było,
    - w momencie starcia Kane był niżej w statystykach niż obrońca i tak było, obrońca był top178, a Kane top184.
    Co Wy wszyscy macie z tym podniecaniem ? O_O
    OGame'owa emerytura
    *grę zabijają nieuczciwi gracze, leniwy support i czubulus*