NalewkaBabuni [ZBOCZKI] & ROCK STAAAAR [ZBOCZKI] & showtime [ZBOCZKI] & mateuszgg [ZBOCZKI] & Largo [ZBOCZKI] vs. freelove [Winter] ~ 641.33%

• NalewkaBabuni [ZBOCZKI] & ROCK STAAAAR [ZBOCZKI] & showtime [ZBOCZKI] & mateuszgg [ZBOCZKI] & Largo [ZBOCZKI] vs. freelove [Winter] ~ 641.33%

Kolega freelove cfaniakowal wiec po paru dniach odpoczynku przyjzałem mu sie i juz blad amatora . Dzieki ekipie za szybka organizacje @showtime wejscie smoka na uni . Pozdrawiamy sojusz i @BlackCat

freelove napisał(a):

Winter napisał(a):

nalewka graty , będzie z kim się strzelać ;)
    no nie wiem :E na ostatnim uni na jakim grałem i on też, odpadł po ponad miesiącu to strzelaj się z nim czym prędzej :E

cytujac klasyke "Zostałeś zważony, zostałeś zmierzony i okazało się, że jesteś za chudy."

Agresor (NalewkaBabuni): 0
    Surowce: 10,536Mln, Łup: 75%
    Pole zniszczeń (nowo powstałe): 0

i koniec
    AMBA FATIMA BYLA FLOTA I NIMA

Dnia 09-11-2018 06:22:28 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor NalewkaBabuni [ZBOCZKI]

Ciężki myśliwiec 1
    Okręt wojenny 386
    Lekki myśliwiec 347
    Mały transporter 2.090
    Krążownik 108

Agresor ROCK STAAAAR [ZBOCZKI]

Lekki myśliwiec 2.805
    Krążownik 192
    Okręt wojenny 500

Agresor showtime [ZBOCZKI]

Mały transporter 572
    Krążownik 91
    Okręt wojenny 83

Agresor mateuszgg [ZBOCZKI]

Mały transporter 963
    Lekki myśliwiec 2.423
    Ciężki myśliwiec 2
    Krążownik 431
    Okręt wojenny 148

Agresor Largo [ZBOCZKI]

Pancernik 109

Obrońca freelove [Winter]

Mały transporter 645
    Duży transporter 277
    Lekki myśliwiec 866
    Ciężki myśliwiec 25
    Krążownik 361
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 1.240
    Sonda szpiegowska 109
    Pancernik 409

Po bitwie...

Agresor NalewkaBabuni [ZBOCZKI]

Ciężki myśliwiec 1 ( -0 )
    Okręt wojenny 386 ( -0 )
    Lekki myśliwiec 244 ( -103 )
    Mały transporter 1.467 ( -623 )
    Krążownik 105 ( -3 )

Agresor ROCK STAAAAR [ZBOCZKI]

Lekki myśliwiec 1.928 ( -877 )
    Krążownik 184 ( -8 )
    Okręt wojenny 500 ( -0 )

Agresor showtime [ZBOCZKI]

Mały transporter 384 ( -188 )
    Krążownik 86 ( -5 )
    Okręt wojenny 83 ( -0 )

Agresor mateuszgg [ZBOCZKI]

Mały transporter 639 ( -324 )
    Lekki myśliwiec 1.679 ( -744 )
    Ciężki myśliwiec 2 ( -0 )
    Krążownik 419 ( -12 )
    Okręt wojenny 148 ( -0 )

Agresor Largo [ZBOCZKI]

Pancernik 109 ( -0 )

Obrońca freelove [Winter]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 35.785 Deuteru

Agresor stracił łącznie 12.248.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 77.321.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 36.481.600 metalu i 27.651.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 35.785 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    11.950.000 Metalu i 11.950.000 Kryształu
    10.181.600 Metalu i 1.368.800 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    22.131.600 Metalu i 13.318.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 14.129.600
    Kryształ: 9.128.800
    Deuter: -20.215
    agresor zyskał łącznie 23.238.185 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -37.600.000
    Kryształ: -30.374.000
    Deuter: -9.382.785
    obrońca stracił łącznie 77.356.785 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
    UNI TARAZED - ZBOCZKI NAJLEPSZA EKIPA
  • freelove napisał(a):

Odbudowa trwa, zebrałem sobie 26kk, więc jako starcie pięciu na jednego to zysk macie nijaki.

My zysku nie mamy duzego ale ty masz straty duze a liczac ze padlo duzo pancy i reckow to bardziej boli hehe :) chodzi o wyeliminowanie cb bo co jak co duzo zlomowales..
    Dzieki panowie za locik piekne starcie :thumbsup:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez new_mateuszgg ().

• NalewkaBabuni^^ napisał(a):

Kolega freelove cfaniakowal wiec po paru dniach odpoczynku przyjzałem mu sie i juz blad amatora .
    Po pierwsze, bo aż oczy bolą to cWaniak i przyjRZałem, bo jak już wstawiasz ST ze mną w roli głównej to postaraj się żeby to wyglądało :E
    Po drugie nie widzę tu swojego błędu poza tym, że zaspałem na przenosiny moona, a inna sprawa, że nie powinno być możliwe tak łatwo wyliczyć stacjonującej floty, bo nie po to płaci się za przenosiny i nie po to robi moony.
    Inna sprawa, że nie posądzam Ciebie o to co sobie przypisujesz, bo pewnie mądrzejsi to liczyli :D
    A dla sprostowania to nie był bfs ani fs na zbieraj to były przenosiny moona, a flota leciała na stacjonuj bez możliwości zawrócenia po przeniesieniu planety z księżycem.

Odbudowa trwa, zebrałem sobie 26kk, więc jako starcie pięciu na jednego to zysk macie nijaki.

Dziękuje osobie, która się podstawiała, no niestety nie było dane mi się obronić.
    :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
    U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • freelove napisał(a):

Po drugie nie widzę tu swojego błędu poza tym, że zaspałem na przenosiny moona, a inna sprawa, że nie powinno być możliwe tak łatwo wyliczyć stacjonującej floty, bo nie po to płaci się za przenosiny i nie po to robi moony.

Błąd polegał na tym że nie zeskanowałeś porzuconej planety i moona po rozpoczęciu przenosin w celu zmylenia agresorów. Pojawiły się tam minuty, a znając Twoje napędy i wiedząc że flota leci na 100% wyliczenie nie było trudne.

Gratulacje dla zgranej ekipy, procent po 15 dniach od rozpoczęcia przygody z Europą robi wrażenie! Obrońcy odbudowy i wyciągnięcia wniosków.
    Hydra Off
    Top 1
    Top 2
  • F3aRlesS napisał(a):

freelove napisał(a):

Błąd polegał na tym że nie zeskanowałeś porzuconej planety i moona po rozpoczęciu przenosin w celu zmylenia agresorów. Pojawiły się tam minuty, a znając Twoje napędy i wiedząc że flota leci na 100% wyliczenie nie było trudne.

Gratulacje dla zgranej ekipy, procent po 15 dniach od rozpoczęcia przygody z Europą robi wrażenie! Obrońcy odbudowy i wyciągnięcia wniosków.

Alfą i Omegą nie jestem , nie mam też aspiracji żeby nią być więc mogę się mylić ale wydawało mi się że skanowanie porzuconych planet nie powoduje aktywności
  • F3arlesS napisał(a):

freelove napisał(a):

Bląd polegał na tym, że przespałem przenosiny, bo zdrzemnąłem się na więcej niż planowane 50minut :E

U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • freelove napisał(a):

NalewkaBabuni^^ napisał(a):

Kolega freelove cfaniakowal wiec po paru dniach odpoczynku przyjzałem mu sie i juz blad amatora .
    Po pierwsze, bo aż oczy bolą to cWaniak i przyjRZałem, bo jak już wstawiasz ST ze mną w roli głównej to postaraj się żeby to wyglądało :E Po drugie nie widzę tu swojego błędu poza tym, że zaspałem na przenosiny moona, a inna sprawa, że nie powinno być możliwe tak łatwo wyliczyć stacjonującej floty, bo nie po to płaci się za przenosiny i nie po to robi moony.
    Inna sprawa, że nie posądzam Ciebie o to co sobie przypisujesz, bo pewnie mądrzejsi to liczyli :D
    A dla sprostowania to nie był bfs ani fs na zbieraj to były przenosiny moona, a flota leciała na stacjonuj bez możliwości zawrócenia po przeniesieniu planety z księżycem.

Dziękuje osobie, która się podstawiała, no niestety nie było dane mi się obronić.

No jak szanowny pan freelove wyda 100zl na przenosiny to powinien byc nietykalny jakbys troche pomyslal to gonga by nie bylo i kazdy Ci to powie. Wystarczylo uzyc troche glowy ale dla Ciebie bylo to za trudne , i pamietaj to ty pucujesz smieciarki od srodka nie my wiec zyskami sie nie martw naszymi. ;]
  • Wróciłem po kilku latach i były to moje 1 przenosiny, więc nie każdy jest wszechwiedzący, a gdybym nie przespał przenosin to byś mógł co najwyżej sondy rozbić na pzcie.
    Ty pewnie od rana pucowałeś coś innego kolegom :E

U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • freelove napisał(a):

Wróciłem po kilku latach i były to moje 1 przenosiny, więc nie każdy jest wszechwiedzący, a gdybym nie przespał przenosin to byś mógł co najwyżej sondy rozbić na pzcie.
    Ty pewnie od rana pucowałeś coś innego kolegom :E
    Gdybys nie spal to przez 1h bys patrzyl na egzekucje swojej floty. i tak upa surki by nic nie zmienila
  • dzień dobry,

^^

freelove, lamko, mówiłem Ci dlaczego Cie policzyli, miałeś bardzo dużego niefarta jeżeli chodzi o tą wtopę :D
    szkolny błąd... nadal zastanawiam się po co przenosiłeś tego moona na g1 zamiast sobie go tam zrobić XD

Jeszcze ich złapiesz, sądzę, że nie jest to koniec tej historii:D
    A tak serio, to nie ma znaczenia czy jesteś papieżem, czy Barackiem Obamą, czy też Bono albo Björk – niektórzy ludzie będą cię uwielbiać, a niektórzy nienawidzić. Możesz być kolesiem wałęsającym się po ulicach albo najsławniejszą osobą na świecie, to bez znaczenia. Niezgoda i opozycja są, niestety, częścią człowieczeństwa. Nie znam jeszcze artysty, który by nie zaznał jakiejś formy krytyki.
  • xxX NIGHTHUNTER Xxx napisał(a):

buhahaha
    słyszycie to: raf, raf, raf raf. O nie co to. Dzwięk dochodzi ze śmieciarki. "RAF, RAF, RAF RAF". Coraz głośniej. To obrońca warczy na swych oprawców bo przecież to oni są lamy a nie on.
    ahahah

graty dla ekipy złomującej
    freelowe SzO i więcej dystansu - to tylko zabawa, nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie
    Spokojnie, że to jest zabawa wiem bardzo dobrze, ale ktoś musi zrobić klimacik na forum, a gdzie jak nie w starciu gdzie mnie zezłomowali :E
    Przynajmniej coś się dzieje :E

U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST