Piękna akcja i to już po kilkunastu dniach aż strach się bać co będzie dalej . Agresorom graty obrońcy SzO.
NalewkaBabuni [ZBOCZKI] & ROCK STAAAAR [ZBOCZKI] & showtime [ZBOCZKI] & mateuszgg [ZBOCZKI] & Largo [ZBOCZKI] vs. freelove [Winter] ~ 641.33%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Nadszedl czas na 'showtime'.
Nie powiem, ale ladnie urwalo. Gratulacje zgrania.
Obroncy SzO...w koncu to poczatek uni.
Jak to mowia:
Nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka.
Pozdrawiam"Człowiek może być biedny, ale jeżeli ma cel i dąży do jego osiągnięcia jest piękny"
Masutatsu Oyama.
-
% jak na to uni kozak
Zysk jest
Obroncabna waciki ma
Zobaczymy jak to sie potoczy -
No to teraz zapodaliście w recki kozaka... A tak ładnie jego flota złomowała co popadło, trudno, life is brutal jak to mówią, z organizmem nie wygrasz...
Obrońcy SzO życzę, bo zadatki ma
PS. Ciekawe kto następny? xD -
ehhh no szkoda szkoda
ale free to sie odbuduje szybko, to ledwo poczatek uni wiec taki zlom to nic jest
-
Ciekawe kto teraz kupie ode mnie Dex... Ehh dałeś dupy koleszko. Odbudowy rzecz jasna i odbierz swoje z nawiązką
-
dzieki za lot panowie
hmmm... latwoshowtime:)
u42 Farms
u53 United -
Bardzo ciekawie na tej unii miejmy nadzieję, że jak najdłużej Gratulacje starcia procent robi na mnie wrażenie, szczególnie że tak szybko padają takie olbrzymie floty. Myślę, że free ma zadatki, żeby to odbudować, wystarczą chęci Btw, nie wiem po co te zbędne komentarze i zabawa w " kto jest lepszy ". Poza tym to zawsze ja byłem tym, który toczy pianę i robi showtime, ale widzę że mam tutaj paru konkurentów, super. Widzimy się na polu zniszczeń kochani, niech moc będzie z Wami !
Obrońcy SzO ! Agresorom przetopu w śrubeczki"Dopóki walczysz, nie jesteś przegranym."
" Nie ma takich upadków, po których nie można się podnieść "
">
-
Gratulacje Panowie piękna akcja nic tylko topićEmerytura na x1
-
freelove napisał(a):
NalewkaBabuni^^ napisał(a):
Kolega freelove cfaniakowal wiec po paru dniach odpoczynku przyjzałem mu sie i juz blad amatora .
Inna sprawa, że nie posądzam Ciebie o to co sobie przypisujesz, bo pewnie mądrzejsi to liczyli
A dla sprostowania to nie był bfs ani fs na zbieraj to były przenosiny moona, a flota leciała na stacjonuj bez możliwości zawrócenia po przeniesieniu planety z księżycem.
Odbudowa trwa, zebrałem sobie 26kk, więc jako starcie pięciu na jednego to zysk macie nijaki.
Dziękuje osobie, która się podstawiała, no niestety nie było dane mi się obronić.
naprawdę to dla was taka frajda przenieść planete i chwalić sie wynikami?
a gdzie rozkmina gdzie dobrze rozmieścić planety, zabawa w obserwacje gdzie fala nie sięga?U56 top 50
U 60 top 50 -
Dewey89 napisał(a):
Takie zero jak showtime jeszcze tu gra pfuuu no nic reszta ok dobrze jest. Arturek graj szo !!!
Gz starcia, a po komentach aż się łezka w oku ciśnie jak za czasów Wojny RB z Minionkami
Fajnie tu będziecie mieli -
Opis bardzo trafny Jedno grają inni dużo gadają !
Bardzo dobrze, że utaty nosek ... A jeszcze wczoraj obiecał, że zostanę farmą nr 1 ....
Dziś drugi gong i chyba się rozpłakał, bo wrzucił "u"... i kto teraz będzie mnie tak szanować jak on i nazywać Farmą nr1?
Gratulacje starcia -
Hihi, no i lamki znowu złomują, Grześ, Mati zwolnijcie troche aby Wam pary starczyło na dłużej niz 3 miesiące
ekpia zebrał się zacna , aż człowiek checi nabiera . wiecej , i ciśniecie dalej.
uni 50 top 200- off
uni 60 top 35-off
draco top 50-off
elektra top 15-off
fornax top 8 -off
Kasiopeja top 8- off
Wasat top12-off
Tarazed top 1 off
Uriel top 11 on -
Panowie pięknie, jak zwykle z reszta Gratki
Nalewka wiesz jak to jest "Ten, kto tańczy ze smokami, musi się liczyć z tym, że spłonie."... bohaterstwo to tylko wiara i nadzieja...
... wiara że utrzymamy czyjąś linę ratunkową...
... i nadzieja że Naszą linę też ktoś trzyma...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0