ancymon [P N] & PoZiomek [P N] vs. Incoming [PZWP] ~ 145068.75%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ancymon [P N] & PoZiomek [P N] vs. Incoming [PZWP] ~ 145068.75%

Miałem wstać po połnocy i zdjąć urlop, ale finalnie polazłem spać, po 3 zadzwonił Kromak i uwaga odebrałem !!! :D A nie często mi się to zdarza. Ktoś stoi, kromak napisał jeszcze do Ancymona i pierwszy od 4 albo 5 lat przerwy ACS w naszym wykonaniu. Tak że noob skład w akcji, skoro nie ma Yesa ktoś musi trzymać fason. To chyba obecnie top 1 ACS - tak że ten pozdrawiam wszystkich swoich sojuszników którzy jakoś ze mna wytrzymują, przede wszystkim Kromaka za cynk ale też: Selene, Asasello, Yesa, Buffiego nawet Kajak pozdrowie a co :P no i ancymona za to że mi ostatnio 4 litery uratował :) Ancymon pozdrawia Sojusz. Koledze z PZWP szybkiej odbudowy, jeżeli będzie miał chęci. I powodzenia.

Dnia 03-11-2018 04:59:48 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ancymon [P N]

Krążownik 300.329
    Okręt wojenny 100.071
    Pancernik 212.449

Agresor PoZiomek [P N]

Pancernik 145.858
    Niszczyciel 24.769
    Ciężki myśliwiec 40.327
    Krążownik 191.475
    Okręt wojenny 104.662
    Lekki myśliwiec 2.354.523

Obrońca Incoming [PZWP]

Mały transporter 161.863
    Duży transporter 25.000
    Lekki myśliwiec 2.221.051
    Ciężki myśliwiec 510
    Krążownik 161.436
    Okręt wojenny 150.243
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 146.264
    Sonda szpiegowska 3.957
    Bombowiec 559
    Niszczyciel 1.115
    Gwiazda Śmierci 198
    Pancernik 31.527

Po bitwie...

Agresor ancymon [P N]

Krążownik 267.870 ( -32.459 )
    Okręt wojenny 97.964 ( -2.107 )
    Pancernik 208.512 ( -3.937 )

Agresor PoZiomek [P N]

Pancernik 143.182 ( -2.676 )
    Niszczyciel 24.292 ( -477 )
    Ciężki myśliwiec 27.448 ( -12.879 )
    Krążownik 170.587 ( -20.888 )
    Okręt wojenny 102.346 ( -2.316 )
    Lekki myśliwiec 1.302.152 ( -1.052.371 )

Obrońca Incoming [PZWP]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    300.370.299 Metalu, 106.174.409 Kryształu i 168.419.881 Deuteru

Agresor stracił łącznie 6.772.447.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 31.019.209.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 10.140.110.400 metalu i 4.366.764.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 574.964.589 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 5.713.108.699
    Kryształ: 2.640.907.809
    Deuter: -44.624.119
    agresor zyskał łącznie 8.309.392.389 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -20.923.274.299
    Kryształ: -9.191.054.409
    Deuter: -1.479.844.881
    obrońca stracił łącznie 31.594.173.589 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez priesten ().

• czyli skan floty obrońcy juz nie muszę umieszczac w naszej bazie danych...
    normalnie Poziomka w czepku urodzony :)
    nie dośc że jest farmą Bladasa, to jeszcze na spokojnie sobie urlopuje i zabierają go na doczepkę do acs top1 ;)
    no ale żeby nie było tak pięknie i że tylko mu słodzę - to mały opr też będzie :D a gdzie osobiste pozdrowienie mnie ? no żeby swojego cichego tajnego koalicjana nie pozdrowic... ;) Michał popraw sie następnym razem !

Gratki tak dużego trafienia !
  • "zadzwonił Kromak" - no od tego momentu wszystko nabralo pozory sensu ;) . Niby tak sie wydawalo, ze masz flote, ale zaparkowales ja w garazu i tyle ją widzieli. Takze graty "mocy" tej nocy, odebrania tel, wstania, wyslania i w ogole, że wszystko wyszło :] .
    Ancymonowi graty, ze nie zezlmomowal do tej pory Poziomki i zamiast tego nawet z nim polecial w ACSie, chociaz akurat sam ma duzo szczescia w robieniu ST solo. Wsytarczy, ze zdjemie urlop i cos zazwyczaj znajduje :) .
    Procent bardzo duzy, a do tego mega zysk. Przyda sie na pewno ^^.

Obroncy odbudowy, albo urlopu.

start: marzec 2005, uni6, sojusz NoMercy. Od: 29 maj 2018, uni68, sojusz P N
  • a czy przypadkiem ktos od was nie pisał ze "dozynki z ubojem cieląt" ,miały zacząc sie troche pozniej ? ;P :E
    Gruby zysk i procent wykreciliscie na gosciu. Mozna powiedziec ze ubiliscie swiezaka, a nie, to jeszcze nie ten gracz ;P
    Gratulacje chwilowego top, ale czy jeszcze ktos na to zwraca uwage? Obroncy odbudowy bo warunki ku temu na tym chorym uni x7 sa.
    PB: SOLO: 14405% ACS: TOP1 U55: 21370%

*ku pamieci Mameja z u55 ]:-D

NAJLEPSZE EKO???... TWOI SĄSIEDZI :D

I SEE YOU MAN...
  • Co za słodki duecik :D .
    Gratulacje, wreszcie wszystko jak trzeba, floty pod reką, deuterek na moonach, telefony przy uchu, no i tak to może być ;) .
    Procent piękny, zysk jeszcze bardziej, zróbcie z niego pożytek. Oby więcej takiej sojuszowej współpracy.
    Obrońcy szo, nie pofarciło się tej nocy ale może chociaż się wyspał :) .
  • No tego tam hmmm ciezko ale akurat tutaj musze to zrobic :D :D :D

Gratuluje za trafienie fajnego celu ^^

Kiedy Ja leciealem kilka godzin wczesniej to obronca probowal sie podstawiac i pisal ze "net zamula" i mialem szczescie :P
    Widac macie innych dostawcow i Wam pieknie poszlo :D

Obronce z sojuszu wywalili za zloma ?

Johny pogadaj z Poziomka,a moze Ci zdradzi z kat ma dostawce ;)

Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.

Napoleon Bonaparte
  • RYBKA79 napisał(a):

to chyba teraz PN będzie omijać PZWP w swoich rw ? ;)
    To był tylko jeden acs

Graty Kromka czujności widać że sie zmobilizowałeś. PZWP odbudowy jesteści aktywni dacie radę odbudować kolegę.
    Agresorom też należą się gratulacje za chęć wstawania o nieludzkiej porze :P
    Na pewno to uni zaczeło się lepiej niż poprzednie poprzednie było jakieś takie niefartowne ilekroć coś było na rzeczy nigdy nie wychodziło.
  • No jak dostałem na mess info od poziomki... "...sprawdź boarda... padłem , wy łeciałem z top 200... " to krew ze mnie odpłynęła.
    Szybkie zalogowanie i ufffff

Gratulacje ekipie złomującej. Jestem MEGA szczęśliwy , że Was tu widzę. Liczę , że to nie ostatni raz i poprawicie ten wynik na jakimś " zaprzyjaźnionym" sojuszu.

Dziekuję za dedy !

obrońcy sz/o

^obserwator^ napisał(a):

a czy przypadkiem ktos od was nie pisał ze "dozynki z ubojem cieląt" ,miały zacząc sie troche pozniej ? ;P :E
    Gruby zysk i procent wykreciliscie na gosciu. Mozna powiedziec ze ubiliscie swiezaka, a nie, to jeszcze nie ten gracz ;P
    Gratulacje chwilowego top, ale czy jeszcze ktos na to zwraca uwage? Obroncy odbudowy bo warunki ku temu na tym chorym uni x7 sa

No pisałem :D Sam nie spodziewałem się , że to tak szybko nastąpi :)
  • Graty atakierom

Riddick , ani mi sie waz rezygnowac z gry , dzieki Tobie jeszcze gram , to Ty nauczyłes mnie tyle rzeczy , przywróciłes wiare w ludzi . Bez Ciebie to juz nie bedzie ta gra jaką chce i pragnę kontynuować . Jeśli znaczy dla Ciebie cokolwiek nasza długa przyjaźń to sie pozbieraj , odpocznij i wróc , odbudujemy Cie , nawet statki moge zezłomowac , żeby wiecej Ci dac . Jestes jednym z wazniejszych graczy , a dla nas jestes fantastycznym kumplem i przyjacielem wiec nie ryzykuj, ze Cie :bicz1: kiedy spotkamy sie na zlocie .

Pozdrówka dla PZWOP :lm: :ow: :lm: :ow: i Panowie pokazcie swoja moc :)
  • halszka napisał(a):

Graty atakierom

Riddick , ani mi sie waz rezygnowac z gry , dzieki Tobie jeszcze gram , to Ty nauczyłes mnie tyle rzeczy , przywróciłes wiare w ludzi . Bez Ciebie to juz nie bedzie ta gra jaką chce i pragnę kontynuować . Jeśli znaczy dla Ciebie cokolwiek nasza długa przyjaźń to sie pozbieraj , odpocznij i wróc , odbudujemy Cie , nawet statki moge zezłomowac , żeby wiecej Ci dac . Jestes jednym z wazniejszych graczy , a dla nas jestes fantastycznym kumplem i przyjacielem wiec nie ryzykuj, ze Cie :bicz1: kiedy spotkamy sie na zlocie .

Pozdrówka dla PZWOP :lm: :ow: :lm: :ow: i Panowie pokazcie swoja moc :)
    halszka wybacz, ale nie mogłem sobie tego podarowac, bo to jest po prostu beautiful ;]
    true love
    PB: SOLO: 14405% ACS: TOP1 U55: 21370%

*ku pamieci Mameja z u55 ]:-D

NAJLEPSZE EKO???... TWOI SĄSIEDZI :D

I SEE YOU MAN...
  • To nie jeden z tych z Chcieli rozbierać Te uni ? czy tam zwijać nie pamiętam który to z cwaniaków :)))

Ale widać sam się pozwijał,
    Poziom jak zwykle na przyczepę.... xD

Graty wyszło ładnie!
    I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
    Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
    I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
    Gubisz brokat, przypnij tornister
    Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
    To był rap, nie ...... maskarada
    Mam 40 lat, jestem mężczyną
    Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
    Sokół- "Pluszowy"
  • Drogi obserwatorze :) jesli uważasz, że ten durny filmik oddaje przyjaźń miedzyludzka to ja Ci gratuluje , oczywiście tez mi wybacz te uwagę :)
    Sam lot byl ok , Riddick dostał złoma jak wielu innych na tym serwerze , nie ma sie co nakręcac :)
    Ale .... i tu wybacz mi podwójniee... nigdzie nie spotkałam tak wspaniałych graczy jakimi sa Panowie z PZWP :) i zawsze będę stała murem za nimi :)
    a Tobie piwo postawie jak znajdziesz chiociaż jedna osobe , ktora stanie za Toba i reszta Twojego sojuszu tak jak ja za moimi

PS. graty jeszcze raz:)
  • Mililion napisał(a):

ło panie co to za heteroseksualny inaczej związek poleciał? :D Graty lamy, ładnie wyszło <3<3

buziaczki :*
    Lubię posty na poziomie Dominika Tarczyńskiego. :E

Panowie,dobra akcja,Kromak ogarnął dla Was Top1 ACS.
    Nawet po kilku latach można liczyć na jakiej fajerwerki z Waszej strony. ;)
    Nawet pozytywnie to wygląda.Kolejnych życzę.
    Gratulacje dla Was.
    "nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów"