KARA7 [MIDAS] vs. Technocrat Themis [Winter] ~ 10.38% top 1 solo OBRONA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• KARA7 [MIDAS] vs. Technocrat Themis [Winter] ~ 10.38% top 1 solo OBRONA

Zostalem upowazniony do przedstawienia top 1solo tego uni na tym etapie
    anty flota vs anty obrona:)

hehe kazdy tak moze tylko trzeba umiec fruwac:)
    atakier szybko stworzyl flo by nikt nie zauwazy ze cos stracil:) ale teraz juz widac

Winter is coming:)

Dnia 28-10-2018 02:45:03 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor KARA7 [MIDAS]

Krążownik 42

Obrońca Technocrat Themis [Winter]

Mały transporter 35
    Lekki myśliwiec 8
    Ciężki myśliwiec 2
    Krążownik 5
    Recykler 5
    Sonda szpiegowska 34
    Wyrzutnia rakiet 2
    Lekkie działo laserowe 150

Po bitwie...

Agresor KARA7 [MIDAS]

Krążownik 3 ( -39 )

Obrońca Technocrat Themis [Winter]

Mały transporter 10 ( -25 )
    Lekki myśliwiec 1 ( -7 )
    Ciężki myśliwiec 0 ( -2 )
    Krążownik 3 ( -2 )
    Recykler 4 ( -1 )
    Sonda szpiegowska 7 ( -27 )
    Wyrzutnia rakiet 1 ( -1 )
    Lekkie działo laserowe 34 ( -116 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 1.131.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 485.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 730.400 metalu i 308.000 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 21%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -780.000
    Kryształ: -273.000
    Deuter: -78.000
    agresor stracił łącznie 1.131.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -309.000
    Kryształ: -170.000
    Deuter: -6.000
    obrońca stracił łącznie 485.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pan S ().

• Inkfernus napisał(a):

Zal patrzec jak kasa niszczy ducha tej gry. Niemniej jednak milo jest patrzec jak bogaty panicz dostaje psztyczka w nos ;)
    no tak kiedyś liczyły sie umiejętności teraz topka to często ludzie po prostu z kasą :)
    Uni 1, 3, 6, 10, 11, 25, 29, 32, 35, 37, 44, 50, 55, 60, Nekkar, Orion... .. Rhea
    :lm: St przez te wszystkie lata nie zliczę . :ow:
    top 4 ACS ogame pl 54k % na uni 32 sojusz COMA
    obecnie emeryt-górnik
  • moje kochane żuczki, jak się nie ma za grosz skila, to można w tą grę władować i 10kola, wybić się na top, a w krótkim czasie lepsi gracze kogoś takiego zmiotą i pieniążki nic nie dadzą :) grunt to umieć połączyć z tym umiejętności, wybić się i siać na uni postrach. też wolałam grę bez anty, pamiętam, jak na u10 dzidek rządził :) fajne to były czasy :) ale to ładowanie kasy niestety, ma cel taktyczny ;) zdobycie przewagi na początku, żeby dalej spokojnie sobie grać i niszczyć :) czasem zawinią czynniki wyższe i mimo sporych umiejętności, coś pójdzie nie tak ;) ale zaufajcie mi, nasz karacik nie jednego stejka na tym uni już wykonał i tu nie wrzucił ;) szkoda mu czasu na takie procenty :) mam nadzieję, że niedługo się tu trochę uaktywni i pokaże, na co go stać :)
  • sofiofil napisał(a):

moje kochane żuczki, jak się nie ma za grosz skila, to można w tą grę władować i 10kola, wybić się na top, a w krótkim czasie lepsi gracze kogoś takiego zmiotą i pieniążki nic nie dadzą :) grunt to umieć połączyć z tym umiejętności, wybić się i siać na uni postrach. też wolałam grę bez anty, pamiętam, jak na u10 dzidek rządził :) fajne to były czasy :) ale to ładowanie kasy niestety, ma cel taktyczny ;) zdobycie przewagi na początku, żeby dalej spokojnie sobie grać i niszczyć :) czasem zawinią czynniki wyższe i mimo sporych umiejętności, coś pójdzie nie tak ;) ale zaufajcie mi, nasz karacik nie jednego stejka na tym uni już wykonał i tu nie wrzucił ;) szkoda mu czasu na takie procenty :) mam nadzieję, że niedługo się tu trochę uaktywni i pokaże, na co go stać :)
    Biorac pod uwqage jak tutaj TOPka wystartowala to musialy tu zostac wydane grube tysiace... Osobiscie nic nie mam przeciwko wydaniu pare groszy na boosty. Ale kiedys to byl fajny wyscin na poczatku Uni kto pierwszy do MT. Teraz MT sa po paru minutach a po 2 dniach juz OW lataja.