tez pogram czolem owocki
Gall Anonim
05
05
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
LubiePance napisał(a):
Spoko Doładowałem konto w Anty a przelew24 zablokował transakcje i czeka na potwierdzenie jej ....
Mam im wysłać potwierdzenie przelewu i maja 24 h na odpowiedz
HAHAHAH Brawo GF , ta wasza współpraca z nimi to istny cyrk
Asmo napisał(a):
ja ciągle nie mogę wbić, konto niby mam ale wywala do lobby i w sumie chyba podjęto decyzję za mnie (wszelkie ruchy czyszczenia ciasteczek, logowania z innego ip czy z mobilnych urządzeń nie pomagają).... powodzenia na nowym uni
ps. miałem pisać do supportu w tej sprawie ale biorąc pod uwagę ich szybkość odpowiedzi czyt. olewanie nas ciepłym.... no chyba wszystko w temacie
No 2 h to juz 40 ,50 pkt straconych na ekuCzlowiek_Kciuk napisał(a):
Bank dba,aby nie przewalił hajsu na głupoty.LubiePance napisał(a):
Spoko Doładowałem konto w Anty a przelew24 zablokował transakcje i czeka na potwierdzenie jej ....
Mam im wysłać potwierdzenie przelewu i maja 24 h na odpowiedz
HAHAHAH Brawo GF , ta wasza współpraca z nimi to istny cyrk
LubiePance napisał(a):
A zaloguj sie z innego sprzętu niż te które do tej pory używałeś. Może jakies plik gdzies w zapisach zwieche złapał ..
Jak to nie pomoże to suport
Asmo napisał(a):
no to teraz mnie rozbawiłeś, szanuje takie rady, szkoda że ktoś nie powiedział by grę odpalić z innej przeglądarki, kompa, tabletu lub phona, lub wyloguj i zaloguj ponownie, a co do pomocy supportu no tak OLA wbijesz za 48hLubiePance napisał(a):
A zaloguj sie z innego sprzętu niż te które do tej pory używałeś. Może jakies plik gdzies w zapisach zwieche złapał ..
Winter napisał(a):
z tego co wiem szukają do pracy możesz się wykazać, chciałbyś poświęcić tej grze życie w formie wolontariatu ? ( a nie sorry od czasu do czasu dostają bony)Asmo napisał(a):
no to teraz mnie rozbawiłeś, szanuje takie rady, szkoda że ktoś nie powiedział by grę odpalić z innej przeglądarki, kompa, tabletu lub phona, lub wyloguj i zaloguj ponownie, a co do pomocy supportu no tak OLA wbijesz za 48hLubiePance napisał(a):
Uważam że macie problem z urządzeniami .
Asmo napisał(a):
powodzenia na nowym uni
DUDEUSZ napisał(a):
Jeśli to oznacza, że Twoim zdaniem z opóźnieniem kilkugodzinnym nie ma po co startować... to szkoda komentować. Chyba, że źle odebrałem te słowa Mam nadzieję, bo jestem przerażony xDAsmo napisał(a):
powodzenia na nowym uni
Ostatni będą pierwszymi?FINEZJA1 napisał(a):
ja tam po 17 i wcale mi sie nie spieszy